huann Re: | 03.01.07, 21:12 ale ale ale ja chciałem tylllko że ładne to |, dając jedyny dowód zachwytu, na jaki mnie stać w styczniu... Odpowiedz Link
huann Re: | 04.01.07, 18:00 skucha z kruchty skryty z krypty a nad wszystkim czuwa trzecie oko: tryptyk. czucha! Odpowiedz Link
trzcina Re: | 04.01.07, 19:44 kuchta ze skrybą czule grucha nie diatrybą krypta słucha głucha skrucha skryta w brudnej małżowinie ucha też mi fucha i na grochu krucha kolanna pokuty skucha drugie oko: dyptyk trzecie oko: tryper czwarte oko: kwadratura piąte oko: kwintet na molo przed sztormem czci:) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: | 15.03.07, 22:59 eja oja ija aja, slowa tego cala zgraja sie fnollowo hahohihu i ciekawe ze bez smichu... Odpowiedz Link
trzcina Re: | 17.04.07, 20:54 czy to będzie rozrywka z powtórki? pracowita noc przed kalendarzem,hoho Odpowiedz Link
huann Re: | 17.04.07, 21:04 alege gdziege! otouge nie było | fnolla i cały dzień o tym myślałem jedząc dwa rożki z le serem w cieście francaiskim. stąd. Odpowiedz Link
trzcina Re: | 17.04.07, 21:40 Ale toto, ale tutu! skąd? stąd! I fnolla rząd le ser co zwiądł (był) aaaa to stąd ten swąd bo styczeń w prawie maju jest conajprzynajmniej drugiej świeżości Odpowiedz Link
huann Re: | 17.04.07, 21:52 styczeń - plecień co przekwiecień trochę słońce a trochę cień wedle życzeń. Odpowiedz Link
trzcina Re: | 17.04.07, 22:25 to grudzień złudzień mami, że zaraz koniec po końcu znowu nowy początek tuż tuż za chwilę może już w piątek a w pierwszy piątek stycznia ladaca żaden początek chyba że .... kaca dopiero luty jest przyzwoity i całkiem suty da nam na czapkę da nam na buty Odpowiedz Link