15.08.16, 08:24
...albo śpię raczej.
Spalam 12 godzin +2 godz w ciagu dnia a moje oczy dalej chcą spać bo się zamykają same. Chyba odkrylam w sobie nowe powołanie. Będę testerem łóżek smileMa ktoś dwie zapałki?
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 09:38
      Może szybko odpiszę Ci, zanim znów zlegniesz w łóżeczku wink
      Nie mam zapałek...zapalarką ostatecznie mogę służyć...
      nie śpij tyle, bo Cię ukradną!...suspicious
      Takim śpiochom nałogowym łóżko niepotrzebne....prześpi się i na poręczy suspicious
      • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 09:41
        Podczas snu organizm się regeneracji poddaje...widać Twój tego potrzebuje...smile
        • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 09:49
          Niby taaak...ale nerki lepiej w pionie pracują smile
          • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 09:55
            Jak maszyneria siada to nerkom wsjo rawno...byle doopa usiadłauncertain
            • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 10:03
              Czasem wystarczy być przeziębionym, by pchać 4 litery do wyra...
              niewiele potrzeba, by powaliło...
              • leziox Re: SPAM 15.08.16, 10:07
                No i ni zdążyli, Girla pewnie już śpi.
                Upodabnia się do Rybki?
                Bo ta to śpi już od miesięcy.
                • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 10:24
                  To nie szurać kapciami wink
                  A Rybka? słuch zaginął...........
                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 12:21
                    Też bym się chętnie zagrzebała gdzieś w jakiejś....otchłani spokojutongue_out
                    • dunajec1 Re: SPAM 15.08.16, 14:11
                      Wszyscy by do cholery spali, tez bym chcial sobie polezec i moglbym to zrobic bo nie pracuje dzis, ale.....nie chce mi sie lezec, krucazeks.
                      • leziox Re: SPAM 15.08.16, 15:33
                        No to trza wyjechać gdzieś do ludzi albo do przyrody i wtedy będzie się może chciało poleżeć jak wrócisz z powrotem.
                        • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 16:32
                          A właśnie nie spałam. Zostałam siłą wyciągnięta na spacer nad morze. Zrobiłam ze 20 km i teraz chyba pójdę spać smile
                          • leziox Re: SPAM 15.08.16, 18:33
                            Nie lepiej byłoby pospać nad morzem?
                            • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 19:09
                              Jak już wróciłam to stwierdziłam to samo ,ale kocyka nie zabrałam wink
                              • leziox Re: SPAM 15.08.16, 19:12
                                Mądra Polka - monopolka po szkodzie.
                                • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 19:14
                                  Musztarda po obiedzie wink
                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 19:25
                                    Nie dość, że do plaży ma rzut beretem, to jeszcze siłą muszą ciągnąć suspicious
                                    a człowiek by z ochotą poszedł wink)))
                                    • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 19:26
                                      Ale to sprawiedliwość,nie?wink
                                      • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 19:30
                                        Noo smile nigdy nie ma tak, że się ma to, co się chce wink
                                        Góry, to mam pod nosem prawie, ale wolę morze wink
                                        • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 19:32
                                          wysłać Ci zdjęcie?wink
                                          • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 19:37
                                            Na tym zdjęciuu...niech zgadnę jest..
                                            morze
                                            mewy
                                            morze i mewy
                                            morze, mewy, spacerująca Girla?
                                            chceeeeeeeeeeeeeeee smile))))))))
                                            • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 19:57
                                              Kurcze,nie ma mewy wink
                                              • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:00
                                                Nie martw się...narysuje sobie smile
                                                a piasek jest? czy wynieśli w wiaderkach? smile))))
                                                • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:02
                                                  Kamienie są wink
                                                  posłałam gołębia wink
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:04
                                                    A to otworzę okno smile żeby nie błądził wink
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:10
                                                    Tylko czy masz duże okno,bo list ma ponad 1MB wink
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:14
                                                    Poradziłam wink ale jaki ładny ten gołąbek....wink
                                                    ciąglę, jak widzę masz 18 lat smile)))))
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:19
                                                    Tak,18 do setki tongue_out
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:21
                                                    O, nieee!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    za starą ciotę, to ja tu robię!!
                                                    i nie dam sobie tego odebrać smile))))))
                                                  • leziox Re: SPAM 15.08.16, 20:21
                                                    Emeryci i renciści biednych krajów - łączta się.

W bólu i cierpieniu.
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:23
                                                    Taaa...w bUlu i nadzieJi wink
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 20:25
                                                    Nadzieja umiera ostatnia...tongue_out
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:27
                                                    Tak przy szklance harbaciny będziemy siedzieć? suspicious żadnej nalewki? nic? suspicious
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:29
                                                    No na mnie nie liczcie,jadę rano do szpitala. Nie powinnamsmile
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:26
                                                    Zamknę za Wami drzwi wink
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:27
                                                    ..ale jeszcze nie teraz big_grin
                                                  • leziox Re: SPAM 15.08.16, 20:29
                                                    Się Girla wyłamujesz z picia.
                                                    Ciekawe czy nie masz zamiaru jakąś konfiturą zostać czy co...
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:30
                                                    Upiłam się dziś ciepłym powietrzem. Starczy mi smile
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:29
                                                    No topra....
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:33
                                                    ..i podreptała w stronę barku suspicious
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 20:37
                                                    Ale że co...zaczęła degustować ??big_grin
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:39
                                                    ..szukać dla nas dobrego trunku...częstować będzie wink)))))
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 20:42
                                                    Pewnie próbuje...który będzie najlepszy suspicious
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:44
                                                    a wiesz, jak to sie może skonczyć? suspicious
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:49
                                                    Mam,mam....już dobry jest. Idalny na anemię wink

https://4.bp.blogspot.com/-EFzp_MDLWdE/VJCzx-XML5I/AAAAAAAAFlk/RYGttQPZTek/s1600/WM_SAM_13236.jpg
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:52
                                                    Spokojnie,to było dla mniesmile
                                                    Dla Was mam....

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/gh3ktkpTURBXy82OWIxNzQzMzQyMzFhNjdkNzYyYzdlOGI2NmY3MGYzZS5qcGeSlQMAzQGrzSKpzRN_kwXNAyDNAcI
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 20:49
                                                    ...braknie dla nas??big_grin
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:52
                                                    big_grin
                                                    buraaki?
                                                    na zagrychę?? suspicious
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 20:55
                                                    Boszszsz.....
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 20:58
                                                    ...ale poprawiłaś się wink ładny zestawik wyjełaś z barku....
                                                    warto coś mieć na wypadek najazdu gości wink)
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 21:09
                                                    Zakwaszany soczek buraczkowy...tez pyszny....byle nie mieszaćuncertain
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 21:10
                                                    Zachodzi jakaś reakcja? big_grin wink)
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:10
                                                    Zawsze coś mamsmile
                                                    Chleba mogę nie mieć ale "coś" musi być zawsze wink
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 21:11
                                                    Obejrzałam sie za siebie......stoi wino, whisky....
                                                    wpadniecie? smile)
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:15
                                                    W tym wieku o wpadaniu mówisz? RUDKA suspicious
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 21:21
                                                    No co...serce nie ma zmarszczek suspicious
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:25
                                                    Brawo....,pięknie powiedziane. Będę musiała zapożyczyc smile
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 21:24
                                                    girl_42 napisała:

> W tym wieku o wpadaniu mówisz? RUDKA suspicious

Kurde...nie jesteście na topie....wink
                                                    jesienne mamy....nie słyszałaś? wink)
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 21:17
                                                    ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=anus-hka&photoId=1214983.....ciekawe czy cos widać??
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 21:19
                                                    Cholera nie widac
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:20
                                                    pokaż smile
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 21:22
                                                    Jak pupa niemowlaka suspicious
                                                    gładzizna....
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 21:25
                                                    bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/83/49/21/017dc0308f.jpg
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:26
                                                    Zostaw dla mnie jak wrócę z terapii żelazowejsmile
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 21:33
                                                    A to juz pewnie tegoroczna będzie gotowa do degustacjismile
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 21:27
                                                    Wyciągnęłam zeszłoroczny zapasik na tegoroczną depresję...własnoręcznąsuspicious...czestujcie się
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:30
                                                    Wasze zdrowie smile

https://ziolaidieta.pl/wp-content/uploads/2015/03/czy_mleko_pomaga_w_odchudzaniu_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 21:34
                                                    To jakaś wódka..kokosowa? big_grin
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:38
                                                    Mlekosmile
                                                    Na dobry sen smile
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 21:35
                                                    Coś cienki ten ajerkoniaksuspicious
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:38
                                                    Taki sam cienki jak moja cera ostatnio smile
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 21:41
                                                    Mleko gwarancja dobrego snu?!....
                                                    a nie widziałam chyba tej reklamy suspicious wink
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:42
                                                    Sen mam gwarantowany gratis od życia wink
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 21:49
                                                    Póki co..nie narzekam na sen....kładę rudy łeb do poduchy i jakos tak sam nadchodzi wink
                                                  • girl_42 Re: SPAM 15.08.16, 21:54
                                                    Ale mój nadchodzi szybciej smile
                                                  • anus-hka Re: SPAM 15.08.16, 21:55
                                                    Na sen to ja znam lepsze lekarstwo...big_grin....ekhm...ale mleko łatwiej dostępneuncertain
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 22:02
                                                    Taaak?...a to podziel się tą wiadomością wink
                                                  • leziox Re: SPAM 15.08.16, 22:09
                                                    Mleko na melynie to jakoś tak niespecjalnie pasujące jest...Kogo by tu zbanować?
                                                  • rudka-a Re: SPAM 15.08.16, 22:12
                                                    aaa, jeden ban wiecej nie zaszkodzi mi smile
                                                  • leziox Re: SPAM 16.08.16, 15:41
                                                    No Tobie w sumie nie, powinnaś nawet zostać odznaczona za ilość banów otrzymanych w życiu gazetowym.
                                                    big_grinbig_grin
                                                  • girl_42 Re: SPAM 16.08.16, 16:31
                                                    Taaa,jeszcze powiedz,że mnie smile
                                                  • leziox Re: SPAM 16.08.16, 16:57
                                                    Nad Tobą pomyślimy, bo też Ci się należy od czasu, kiedy przestałaś w melynie robić striptease na stole.
                                                  • rudka-a Re: SPAM 16.08.16, 17:15
                                                    Eee, nie zartuj smile na chwile obecną nie posiadam tongue_out
                                                  • anus-hka Re: SPAM 16.08.16, 17:45
                                                    Może to mleko ze wściekłej krowy...tongue_out
                                                  • girl_42 Re: SPAM 16.08.16, 17:58
                                                    To ja tu tylko po to? suspicious
                                                  • anus-hka Re: SPAM 16.08.16, 18:08
                                                    Ktoś musi się poświęcićsuspicious
                                                  • buszmen33 Re: SPAM 17.08.16, 11:05
                                                    Warto się poświęcać dla innych ponieważ mamy dobry uczynek, mamy satysfakcje
                                                  • zegor Re: SPAM 17.08.16, 14:07
                                                    Po dobrym uczynku Girli teź bym miał satysfakcję smile
                                                  • leziox Re: SPAM 17.08.16, 14:47
                                                    A Ty to pewnie jak zwykle masz na myśli jakieś świństewka...
                                                    smile
                                                  • zegor Re: SPAM 17.08.16, 15:41
                                                    No wiesz ! ! ! !
                                                    Ja tylko grzesz.....cznie myślałem o Girlowym sztriptasie wink)))
                                                  • girl_42 Re: SPAM 17.08.16, 17:24
                                                    Oj dziś to miałam dzien do "tańcowania" ....
                                                    Nigdy więcej testów tolerancji żelaza!
                                                    Nie dosyc,że głodna do obiadu to jeszcze teraz wszystko ma metaliczny smak.
                                                    10 ukluc najgrubszą igłą a jutro kolejne pieszczoty. Gastroskopia smile
                                                    Juz się wyspalam,chcę do domu smile
                                                  • rudka-a Re: SPAM 17.08.16, 20:36
                                                    ..a to Cię bidulo pieknie skatowali tą igiełką....uncertain
                                                  • girl_42 Re: SPAM 17.08.16, 20:57
                                                    Na kimś muszą się uczyć......
                                                    Taaaakie żyły a po dwa razy kłucie.....
                                                  • rudka-a Re: SPAM 17.08.16, 21:05
                                                    Też kiedyś chcieli się uczyć na mnie....u stomatologa...
                                                    ząb tak bolał, że az łeb pękał...znieczulenie i pomyslałam będzie działać...a tu podchodzi do mnie jakaś sierotka - studencina, albo taka, co wczoraj studia skończyła...krzywą i drętwą japą prawie wykrzyczałam, że tylko pani doktor! smile))
                                                  • girl_42 Re: SPAM 17.08.16, 21:13
                                                    Posłuchali? smile
                                                    Żebym jutro wiedziała co krzyczeć wink
                                                  • rudka-a Re: SPAM 17.08.16, 21:24
                                                    U stomatologa, to ja spanikowana do granic możliwości, więc ufam, że oddaje swoje ostatnie dwa zęby we właściwe ręce wink))
                                                  • girl_42 Re: SPAM 17.08.16, 21:26
                                                    Aaaa....,no chyba,że tak smile
                                                  • rudka-a Re: SPAM 17.08.16, 21:30
                                                    Ma być szybko, sprawnie i skutecznie wink
                                                    i.....wychodzę smile)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka