trzcina 27.01.08, 21:59 Tylko co im nadoległo, tym ano_maliom? Sen zimowy? Przesilenie wiosenne? Letnia leniwa niemoc? Jesienna nostalgia? Anomalia umieszanych pór. czci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzcina Tak nadowiało? 28.01.08, 22:33 że strusie z miodem tu przywiało? w dodatku strusia też sprosiało no i zdziadziało ech i pech zdech Odpowiedz Link
fnoll Re: Tak nadowiało? 29.01.08, 21:58 a znacie ten mit o strusieniu świata? najpierw było nic, a potem wielkie jajo Odpowiedz Link
trzcina Najajało? 29.01.08, 22:45 bo świat zestrusiał? czy najajało, bo naniosło jaj od niosek? czy najajało, bo najarało i trzeba zakąsić? a w ogóle nieprawda, bo jak najajało z niczego? i co lub kto najajało? enigma, nie paradygmat czci Odpowiedz Link
kafiarnia Re: Nadoległo. 13.02.08, 15:07 Ano. To są malie jak konwalie. pod folią cały rok, a w lesie, nie pamiętam tylko, w jakim okresie, natykasz się na nie co krok. Odpowiedz Link
dziad_prosiebny płyn 27.02.08, 13:58 kornwalijskie konwalie książę Walii: marsz do balii! Odpowiedz Link
dziad_prosiebny Re: płyn 03.04.08, 14:12 w Ułan Bator zator: przybili ułani pod Chutor żądają motor Lub lin wśród lessowych glin i aluminium lub chociaż blin kołdunow pośród Gobi diunów tacy ululani! Odpowiedz Link
trzcina Re: płyn 03.04.08, 22:14 uŁani żądają pod okienko powiedziałam żądają czy rzygają? przepraszam, wszystko mi się miesza ostatnio szczególnie jak się najem kołtunów na diunie przy łunie bo tam pożar z pożogą a wody do popicia to ze świecą no więc ci ululani pod okienkiem z glinami przyszli bo wcześniej ukradli im alumna który im gotował na parze w wywarze sam cholesterol nic dziwnego, że zawał jak się nie uważa to się tak ma Odpowiedz Link
dziad_prosiebny Re: płyn 04.04.08, 17:55 zawał to straszny kanał przodek na koksie był brunatną treścią żył kamienne serce miał za wał Odpowiedz Link
trzcina Za wał! 13.04.08, 00:24 za wał, bracia, za wał! tam za wałem, ciut kanałem, i w w cwał i wroga w miał Odpowiedz Link
huann Re: Za wał! 13.05.08, 21:24 fosa na wysokości lecą potrzaskane kości: mieli nieproszonych gości w Głogowie wrogowie Odpowiedz Link