iwonos2 03.08.06, 13:16 Poszukujemy doświadczonej i odpowiedzialnej niani na pełny etat dla naszej 3- miesięcznej córeczki. Kontakt: iwonos@poczta.onet.pl lub tel.:0604143644 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smierdiakow1 Re: Niania poszukiwana 04.08.06, 11:59 Pisze w odpowiedzi na panstwa oferte pracy. Powiem moze kilka slow o sobie. Jestem emerytka z duzym doswiadczeniem z dziecmi, jako ze od kilku lat pracuje jako niania. Mam sprawdzalne referencje. Jestem osoba inteligentna i pelna energii. Mam w sobie duzo ciepla, zrozumienia i milosci do dzieci. Gleboko wierze w koniecznosc ciaglej zabawy i rozmowy z maluszkiem. Ogromna radosc sprawia mi bycie swiadkiem rozwoju dziecka, uczenie je nowych czynnosci, nowych slow, obserwowanie entuzjazmu z jakim podejmuje kolejne wyzwania otaczajacego je swiata. Zajmowalam sie juz dziecmi od okresu niemowlecego i od roczku i za kazdym razem nie moge sie nadziwic jak rozne i niesamowite sa takie maluchy. Prosze mi uwierzyc, panstwa pociecha znajdzie sie w dobrych rekach. Mimo to, ze wychowalam juz swoje dzieci i mam za soba rowniez to doswadczenie, wiem ze czasy sie zmienily a z nimi sposob podejscia do dzieci i metody wychowawcze. Czytam nowe infomacje i ksiazki a to czego nie wiem dopowiada mi corka, ktora ma trojke malych dzieci (niestety, mieszkaja one w Stanach..). Bardzo prosze o kontakt, jesli bedziecie panstwo zainteresowani. Moj numer: 12- 634-4633 Odpowiedz Link Zgłoś
k_syzyf Re: Niania poszukiwana 13.08.06, 16:47 Jestem zainteresowana e-mail grzecznościowy, tel 0124158183 Odpowiedz Link Zgłoś