Dodaj do ulubionych

Niania poszukiwana

03.08.06, 13:16
Poszukujemy doświadczonej i odpowiedzialnej niani na pełny etat dla naszej 3-
miesięcznej córeczki.
Kontakt: iwonos@poczta.onet.pl lub tel.:0604143644
Obserwuj wątek
    • smierdiakow1 Re: Niania poszukiwana 04.08.06, 11:59
      Pisze w odpowiedzi na panstwa oferte pracy. Powiem moze kilka slow o sobie.
      Jestem emerytka z duzym doswiadczeniem z dziecmi, jako ze od kilku lat pracuje
      jako niania. Mam sprawdzalne referencje. Jestem osoba inteligentna i pelna
      energii. Mam w sobie duzo ciepla, zrozumienia i milosci do dzieci. Gleboko
      wierze w koniecznosc ciaglej zabawy i rozmowy z maluszkiem. Ogromna radosc
      sprawia mi bycie swiadkiem rozwoju dziecka, uczenie je nowych czynnosci, nowych
      slow, obserwowanie entuzjazmu z jakim podejmuje kolejne wyzwania otaczajacego
      je swiata. Zajmowalam sie juz dziecmi od okresu niemowlecego i od roczku i za
      kazdym razem nie moge sie nadziwic jak rozne i niesamowite sa takie maluchy.

Prosze mi uwierzyc, panstwa pociecha znajdzie sie w dobrych rekach. Mimo to, ze
      wychowalam juz swoje dzieci i mam za soba rowniez to doswadczenie, wiem ze
      czasy sie zmienily a z nimi sposob podejscia do dzieci i metody wychowawcze.
      Czytam nowe infomacje i ksiazki a to czego nie wiem dopowiada mi corka, ktora
      ma trojke malych dzieci (niestety, mieszkaja one w Stanach..).

Bardzo prosze o kontakt, jesli bedziecie panstwo zainteresowani. Moj numer: 12-
      634-4633

• k_syzyf Re: Niania poszukiwana 13.08.06, 16:47
      Jestem zainteresowana e-mail grzecznościowy, tel 0124158183

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka