smolineczka 01.02.08, 16:10 Mieszkam w Podgórzu, mam 7,5-miesięczną córeczke, potrzebuję opiekunki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronika74 Szukam Pracy Niania Doświadczona z referencjami 04.02.08, 18:20 Witam Jestem zainteresowana Pani ogłoszeniem. Mam 21 lat. Studiuje hotelarstwo dwa weekendy w miesiącu w pozostałe dni jestem w pełni dyspozycyjna. Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi, referencje. Jestem odpowiedzialną, uczciwą osobą bez nałogów. Mieszkam w okolicy ronda Matecznego. Mogę podjąć prace od zaraz. Telefon kontaktowy 663-905-682 ewentualnie maił asiakarcz@poczta.fm . Odpowiedz Link Zgłoś
monikaantkiewicz Re: szukam opiekunki 06.02.08, 11:07 witam mieszkam na ruczaju jestem osoba odpowiedzialna uczciwa sumienna i bez nałogów szybko i łatwo nawiązuje kontakt z dziećmi jak i z dorosłymi dziecku zapewniam 100%uwagi dziecko czuje sie słuchane zabawiane swobodne i przede wszystkim bezpieczne posiadam referencje jeśli pani będzie moja oferta zainteresowana proszę o kontakt 606816029 Monika Odpowiedz Link Zgłoś