Dodaj do ulubionych

Poszukuje szafy Ikea Leksvik

18.01.12, 15:30
Witam. Poszukuje wysokiej (235cm) trzydrzwiowej szafa Ikea Leksvik. Chodzi mi model w ktorym w 1 i w 3 czesci sa polki, a w srodkowej miejsce na wieszaki i szuflady. Jesli ktos ma taka (w dobrym stania) i chcialby ja sprzedac to bardzo prosze o kontakt. Dysponuje wlasnym transportem i mezem do rozkrecenia szafy ;). Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam. Edyta
Obserwuj wątek
    • Gość: anonymous Re: Poszukuje szafy Ikea Leksvik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.12, 20:50
      Witam,

Te szafy sa teraz na wyprzedazy w IKEA Poznan, sprawdz na stronie w ofertach dnia, jak mnie pamiec nie myli to po 899 zl

pozdrawiam
    • Gość: Nelly Re: Poszukuje szafy Ikea Leksvik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 18:25
      Witam,
      Mam do sprzedania szafę z tej serii, ale dwudrzwiową.
      W idealnym stanie! Jeśli jest Pani zainteresowana, Proszę pisać;)
      • Gość: Aga Re: Poszukuje szafy Ikea Leksvik IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.12, 08:56
        Witam,
        Proszę o informację na temat ceny i miejsca odbioru szafy na priv: agafala@wp.pl
        Dziękuję
      • Gość: Anika Re: Poszukuje szafy Ikea Leksvik IP: *.sn.pl 28.05.12, 11:52
        Witam,
        Czy ma Pani jeszcze szafę leksvik dwudrzwiową i wewntualnie chce ją sprzedać?
        Jesli tak, to bardzo proszę o kontakt e-mail: anula9135@wp.pl Pozdrawiam.
        • Gość: beatta Re: Poszukuje szafy Ikea Leksvik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 18:47
          Witam
          Jestem zainteresowana zakupem szafy leksvik-2 drzwiowej,proszę o kontakt,tel.510 136 469
      • Gość: kasia Re: Poszukuje szafy Ikea Leksvik IP: *.centertel.pl 22.09.12, 23:04
        Witam,
        czy nadal masz do sprzedania szafę dwudrzwiową Lesvik i czy ta szafa ma na dole szufladę? Jeżeli tak to proszę o kontakt na mail : kas_pia@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka