Gość: RandKaInt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 11:42 Darmowe randki, darmowa rejestracja zobacz > randki internetowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vensd Re: Randki internetowe 04.08.12, 00:49 Internetowe randki Jak znaleźć tam dziewczynę? Wejdź na ten serwis i przeczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renh Re: Randki internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 09:40 Jeżeli chodzi o randki internetowe to ja osobiście polecam portal szparka.pl jak dla mnie jest zdecydowanie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
aletta Re: Randki internetowe 12.03.14, 01:09 Tego typu darmowe portale jakoś mnie nie przekonują… Po prostu nie mam zaufania do ludzie, którzy tam mają konto. Chodzi o to, że każdy tam może sobie założyć konto i nie mam pewności z kim rozmawiam i z kim ewentualnie się spotkam. A darmowe portale, zwłaszcza takie, które mają erotyczne powiązania, przyciągają wielu zboczeńców, moim zdaniem. Nie kwestionuję jednak generalnie portali randkowych, bo sama korzystam, ale z płatnych i jednak tych bardziej poważnych. Wolę zapłacić za abonament, ale mieć większą pewność z kim rozmawiam. Tak jak na przykład na mydwoje jest certyfikat wiarygodnego profilu, co daje mi względne poczucie bezpieczeństwa, w końcu jak ktoś przysyła skan swojego dowodu osobistego, to chyba nie po to, żeby później oszukiwać i szukać swoich "ofiar", bo łatwo go później namierzyć. Swoją drogą, jak ostatnio wykupiłam tam abonament na 3 miesiące, to mogę skorzystać z jednego z kilku gratisów i chyba skuszę się na sesję fotograficzną, mam nadzieję, że przyda mi się do mojego profilu... A że pod ręką mam, nie muszę z Warszawy nawet wyjeżdżać, to chyba skuszę się właśnie na tego prezent:) I w ten sposób praktycznie zwróci mi się cały abonament, bo jakbym miała zapłacić za taką sesję, to pewnie byłby podobny koszt do 3-miesięcznego abonamentu, jeśli nie wyższy... Odpowiedz Link Zgłoś