omega983 17.01.13, 21:19 Firma Omega z Ząbek z wieloletnim doświadczeniem w transporcie pasażerskim oferuje usługę przewozu osób w kraju i za granicą. Zapraszam www.omega.turystyka.pl/autokary-warszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Re: Przewozy autokarowe IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.13, 22:46 Mogę polecić stronę www.autokarowe-bilety.com.pl tam zalazłam oferty przewozów autokarowych do Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
annab78 Re: Przewozy autokarowe 22.08.13, 18:20 UWAGA! Ostrzegam przed tą firmą !! Właściciel bardzo niegrzeczny, lekceważący klientów, spóźnialski i nieodpowiedzialny, a także wulgarny. Jechałam z nim z grupą szkolną - nie poleca. najgorszy operator autokaru jakiego spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafałlewandowski Re: Przewozy autokarowe IP: *.204.73.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.05.14, 22:21 To co Pani napisała to stek bzdur. Korzystam z tej firmy i to co zostało napisane to stek bzdur, bardzo solidna firma absolutne o spóźnianiu czy wulgarności nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
reflow Re: Przewozy autokarowe 25.09.14, 12:45 Ja zawsze szukam przewoźników na stronie www.autokary24.pl W ofercie połączenia krajowe i międzynarodowe, ponadto akceptują wszystkie zniżki na bilet i oferują super program lojalnościowy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolekmaliszewski Re: Przewozy autokarowe 28.08.17, 14:43 Organizując wyjazd większą grupą wynajem busa, lub autobusu jest zdecydowanie wygodniejszą formą transportu, niż zdawanie się na transport publiczny taki jak PKP czy PKS. Firmy świadczące prywatne przewozy autokarowe wysyłają pojazd bezpośrednio pod sam punkt zbiórki. Grupa może odjechać o dowolnej porze, oraz w dowolny dzień tygodnia co jest zarówno wygodniejsze dla uczestników, jak i organizatorów www.autokarwarszawa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka97 Re: Przewozy autokarowe IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.19, 12:51 Sprawdź ofertę Fabisiak przewozy! Oferują super nowoczesne autokary oraz busiki. Są profesjonalistami z wieloletnią tradycją. www.fabisiakprzewozy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś