Dodaj do ulubionych

zakup gitary

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 21:55
Witam, chciałabym nauczyć się grać na gitarze tylko nie wiem od czego zacząć. budżet jaki moge przeznaczyć to ok 500zł, znajomy polecił mi coś takiego: www.rockmaniak.pl/product-pol-2332-HORRA-SS400-GITARA-KLASYCZNA-4-4.html ale może Wy mi jeszcze coś doradzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: zakup gitary IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.13, 20:36
      Ja osobiście jestem strasznie lewa jeśli chodzi o grę na instrumentach ale mój kuzyn całkiem niedawno zamawiał sobie gitarkę właśnie przez ta stronę internetowa i jest strasznie zadowolony tylko niestety nie jestem w stanie podać dokładnej nazwy gitary która kupił...:)
    • Gość: krazik Re: zakup gitary IP: *.tktelekom.pl 31.07.13, 13:35
      a dlaczego akurat klasyczną? ja bym poradził rozglądać się za akustykami, klasyczne są dobre dla młodych którzy się chcą uczyć :) z akustyka wyciągniesz lepszy dźwięk i jak już trzymać się tej strony to zobacz na tę www.rockmaniak.pl/product-pol-3499-EPIPHONE-DR100-EB-GITARA-AKUSTYCZNA.html epiphone jest bardzo dobrą firmą, większość gitar stoi znacznie wyżej cenowo a tu masz w naprawdę dobrych pieniądzach.
      • Gość: Jupiro Kup lepiej "elektryka" IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.13, 11:34
        za tą cenę kupisz już konkretnego !!!nowego!!! elektryka np. Washburn WI 14

guitarcenter.pl/catalog/gitara/gitary/gitary-elektryczne/washburn-wi14-b
        lub corta x5(najlepsza opcja) niech za te brakujące struny z ceny Ci zejdzie

allegro.pl/gitara-elektryczna-cort-x5-sss-bcm-i3471876549.html
        albo jeszcze wash x12 też zacny

allegro.pl/gitara-washburn-x12-mgy-stan-idealny-i3453708827.html
        Mitem jest, że lepiej zaczynać grę od akustyka czy klasyka. Różnica żadna prawie... a elektryk daje więcej zabawy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka