Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer Mokotów

10.02.16, 15:29
Zdrowy i promienisty wygląd zależy również od pielęgnacji naszych włosów. Nasze włosy poza zadbaniem o czystość potrzebują specjalistycznych zabiegów, które pozwolą nam przez długie lata cieszyć się dobrą kondycją włosów.

Dlatego dobrze jest, aby wybierać profesjonalnego fryzjera który doskonale zna potrzeby naszych włosów i poza precyzyjnym strzyżeniem pomoże w ich pielęgnowaniu. Włosy mogą również podkreślać naszą urodę, dlatego dobry fryzjer powinien potrafić umiejętnie dopierać styl fryzury do osoby.

W Akademii Urody Balle Styl mogą Państwo liczyć na dobrego fryzjera. Salon mieści się na warszawskim Mokotowie.

Przykładowe ceny:

przycięcie grzywki - 10 złotych,
mycie + modelowanie włosów - od 40 złotych,
Kolor + strzyżenie + modelowanie - do 150 złotych.

Szczegółowy cennik na stronie:
fryzjer mokotów

Adres:
Cybernetyki 7D,
Warszawa-Mokotów

Kontakt:
(22) 127 77 06

Godziny otwarcia:
09:00 – 20:00
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolian2727 Re: Dobry fryzjer Mokotów IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 10.08.16, 13:25
      Ja od roku mieszkam na Mokotowie i odkąd się tutaj przeprowadziłam zawsze chodzę do salonu Impress - impress.waw.pl/uslugi/fryzjerstwo/ . Mają bardzo dobrych fryzjerów, zawsze wychodzę zadowolona po obcięciu :)
    • kahtan Re: Dobry fryzjer Mokotów 28.01.17, 18:39
      W Mokotowie byłem raz i wracałem jak najszybciej do Pruszkowa do salonu Figaro aby mnie naprawili po fatalnym strzyżeniu. Nie twierdzę że są źli ale od tylu lat chodziłem tylko do Pani Renaty i jak już raz poszedłem do innego fryzjera to spotkała mnie kara :) Szczerze to jak ktoś mieszka w Pruszkowie to wie że tylko salon Figaro się liczy. Doświadczenie jednak robi swoje i nie da się tego porównać do innych salonów.
    • Gość: Gosiek Re: Dobry fryzjer Mokotów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.02.18, 17:27
      Witam.
      Polecam Panią Natalie Kołodziejczyk.
      508935604
      Atelier Magda Jakubowska Magazynowa 9 lok.87
      Profesjonalne strzyżenie i koloryzacja.
      Pozdrawiam
      • Gość: Dolypop Re: Dobry fryzjer Mokotów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.18, 12:42
        Tak zgadza się, chodzę do Pani Magdy jak jeszcze na Starym Mokotowie była. Świetna kreatorka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka