Gość: syla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:29 Szukam mieszkania do wynajęcia, kawalerki, dla dwóch osób, czyli mnie i męża, jakby ktoś coś, to proszę o informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Abradab Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.05, 17:40 eeeee ten numer już tutaj nie przejdzie :( tez próbowałem oszukać że niby będą mieszkać tylko dwie osoby, ale właściciel po miesiącu zrobił nalot i jak zobaczył że mieszkamy w kawalerce w 10 osób, to nas wywalił. Szkoda, bo duża kuchnia była i dodatkowe materace się zmieściły. Dobrze Peja śpiewa, że życie ku..kie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzza Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: 193.109.123.* 25.05.05, 09:45 zwalniam od 1 lipca kawalerkę przy metrze racławicka. gdybyś chciała, pisz na gg 7346856. zuzza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATKA736@WP.PL Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.art / *.art-home.net 15.06.05, 15:39 CZY TO JESZCZE AKTUALNE?JAK TO WYGLĄDA CENOWO?DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ642@WP.PL Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 16:15 > CZY TO JESZCZE AKTUALNE?JAK TO WYGLĄDA CENOWO?DZIEKI DLACZEGO KRZYCZYSZ? SZCZUR CIE UGRYZL W TLUSTY TYLEK? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: szukam mieszkania do wynajęcia 15.06.05, 21:15 Moja siostra od lipca chce wynając kawalerke- 31m. na mokotowie w pobliżu stacji metra. Cena 1 000zł.juz z opłatą czynszu + energia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka736@wp.pl Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.art / *.art-home.net 22.06.05, 12:37 glowa cie boli czy sie nudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: 193.109.123.* 16.06.05, 09:28 aktualne, 900 plus liczniki - góra 50-60 na miesiąc :)) okolica super, wszędzie blisko w razie czego, j.inorowicz@pb.pl lub gg (numer podałam wcześniej) pozdr., zuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:45 Mam 37m kw. koło Łazienek od lipca za ok.1000-1100 zł ( w zależności od pory roku i liczby osób). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nergal Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 21:50 ile bedzie za 8 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:25 traktuję to jako dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZenekMieszkalnik do syla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:52 Gość portalu: syla napisał(a): > Szukam mieszkania do wynajęcia, kawalerki, dla dwóch osób, Kawalerka to jest DLA JEDNEJ OSOBY barani łbie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokotowian Re: do syla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 09:01 > Kawalerka to jest DLA JEDNEJ OSOBY barani łbie... tutaj pozwolę się z szanownym kolegą nie zgodzić. Mieszkam w kawalerce z całą paczką kolegów z miejscowości i bardzo sobie chwale. Czynsz prawie żaden!!! jak wiadomo w dzisiejszych czasach każdy grosz się liczy. Czasem przyjdzie tylko smutny sąsiad z dołu i prosi jego o cisze, ale kto by go słuchał. Frajer jeden myśli, że my młodzi będziemy o drugiej w nocy spać! hihihihi Warszawa jest super!!!!! Ja na pewno nigdzie się stąd nie ruszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgierd Re: do syla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 09:33 Mam tak samo jak Ty! mieszkamy se w kawalerce w ośmiu chłopa! Każden jeden z nas pochodzi z małej miejscowości (tak do 100 mieszkańców) i w nadszym bloku żyje wiecej ludzi niż w naszych pieleszach! Imprezki sa do białego rana. Rano wkurzający są te chamy, co to borują i wiercą sciany! Spać nie dają! Właściwie zarcia nie kupujemy bo wystarczyu że raz w tygodniu jeden z nas pojedzie do swoich a wraca z zapasem, którego pozazdrościć mógłby niejeden sklep mięsno- wędliniarski! Czasem kupimy zupki jum-jum znaczy sie chinskie i chleb, ale wczorajszy bo tańszy o połowe! Za mieszkanie wychodzi jakieś 120 zł z opłatami za miesiąc na chleb około 10 zł, zupki około 20 zł, a no i bilet na busa do domciu 15 zeta bo bierzemy studenckie zawsze hehehehe ja zawodówke ledwo co dociągnąłem (gdyby tatko świaniaka nie ubił, to i zawodówki bym nie mia!). A ze wyglądamy jak studenci to nawet legitymacji nie pokazujemy i płacimy taniej! Trza wiedziec jak zyc chołoto! Zycie jak w Wnecji czy jak to tam byyło! Tylko zawsze marzyłem by zobaczyć morze! nie wyobrażam sobie jak wygląda - tyle wody i tylko woda! W pale sie nie miesci! Moze z kumplami do Władka se pojedziem na krzywy ryj! pokój dwuosobowy a pojedziem w 15 - czesc bedzie spała na wydmach w namioscie. Tylko tam zarcie drogie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Ja mam dwupokojowe do wynajecia! 25.06.05, 18:39 Wynajme dwupokojowe mieszkanie OD 15 WRZESNIA na Czerniakowskiej, koło ZUS- u. Dwa pokoje - duzy i maly, spora kuchnia, łazienka z wc. Mieszkanie nie jest w superdobrym stanie, ale planuje je nieco odnowic przed wynajeciem. Jest umeblowane, posiada sprzet AGD (pralka, lodowka, kuchenka mikofalowa, odkurzacz - wszystko nowe), telewizor (nowy, duzy, telewizja Aster - 33 zł miesiecznie. Jest mozliwosc korzystania z Internetu i osiedlowej sieci - 60zł miesięcznie Szukam 3 - 4 chetnych osob, np studentow. Jezeli ktos jest chetny, prosze o telefon: 508 72 60 16 lub wiadomosc mailowa. PS. Jak ktos chce, to moze mieszkac i dziesiec osob, byle tylko nie przeszkadzac sasiadom. Dwie osoby tez moga byc. Wszystko do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś