Dodaj do ulubionych

szukam mieszkania do wynajęcia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:29
Szukam mieszkania do wynajęcia, kawalerki, dla dwóch osób, czyli mnie i męża,
jakby ktoś coś, to proszę o informację
Obserwuj wątek
    • Gość: Abradab Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.05, 17:40
      eeeee ten numer już tutaj nie przejdzie :( tez próbowałem oszukać że niby będą
      mieszkać tylko dwie osoby, ale właściciel po miesiącu zrobił nalot i jak
      zobaczył że mieszkamy w kawalerce w 10 osób, to nas wywalił. Szkoda, bo duża
      kuchnia była i dodatkowe materace się zmieściły. Dobrze Peja śpiewa, że życie
      ku..kie jest.
    • Gość: zuzza Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: 193.109.123.* 25.05.05, 09:45
      zwalniam od 1 lipca kawalerkę przy metrze racławicka. gdybyś chciała, pisz na
      gg 7346856.

zuzza
      • Gość: AGATKA736@WP.PL Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.art / *.art-home.net 15.06.05, 15:39
        CZY TO JESZCZE AKTUALNE?JAK TO WYGLĄDA CENOWO?DZIEKI
        • Gość: ANDRZEJ642@WP.PL Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 16:15
          > CZY TO JESZCZE AKTUALNE?JAK TO WYGLĄDA CENOWO?DZIEKI

DLACZEGO KRZYCZYSZ? SZCZUR CIE UGRYZL W TLUSTY TYLEK?
          • iwonesik Re: szukam mieszkania do wynajęcia 15.06.05, 21:15
            Moja siostra od lipca chce wynając kawalerke- 31m. na mokotowie w pobliżu
            stacji metra. Cena 1 000zł.juz z opłatą czynszu + energia.
          • Gość: agatka736@wp.pl Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.art / *.art-home.net 22.06.05, 12:37
            glowa cie boli czy sie nudzisz?
        • Gość: zuza Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: 193.109.123.* 16.06.05, 09:28
          aktualne, 900 plus liczniki - góra 50-60 na miesiąc :))
          okolica super, wszędzie blisko

w razie czego, j.inorowicz@pb.pl lub gg (numer podałam wcześniej)

pozdr.,
          zuza
    • Gość: tytus Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:45
      Mam 37m kw. koło Łazienek od lipca za ok.1000-1100 zł ( w zależności od pory
      roku i liczby osób).
      • Gość: Nergal Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 21:50
        ile bedzie za 8 osób?
        • Gość: tytus Re: szukam mieszkania do wynajęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:25
          traktuję to jako dowcip
    • Gość: ZenekMieszkalnik do syla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:52
      Gość portalu: syla napisał(a):
      > Szukam mieszkania do wynajęcia, kawalerki, dla dwóch osób,

Kawalerka to jest DLA JEDNEJ OSOBY barani łbie...
      • Gość: Mokotowian Re: do syla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 09:01
        > Kawalerka to jest DLA JEDNEJ OSOBY barani łbie...

tutaj pozwolę się z szanownym kolegą nie zgodzić. Mieszkam w kawalerce z całą
        paczką kolegów z miejscowości i bardzo sobie chwale. Czynsz prawie żaden!!! jak
        wiadomo w dzisiejszych czasach każdy grosz się liczy. Czasem przyjdzie tylko
        smutny sąsiad z dołu i prosi jego o cisze, ale kto by go słuchał. Frajer jeden
        myśli, że my młodzi będziemy o drugiej w nocy spać! hihihihi Warszawa jest
        super!!!!! Ja na pewno nigdzie się stąd nie ruszę!
        • Gość: olgierd Re: do syla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 09:33
          Mam tak samo jak Ty! mieszkamy se w kawalerce w ośmiu chłopa! Każden jeden z
          nas pochodzi z małej miejscowości (tak do 100 mieszkańców) i w nadszym bloku
          żyje wiecej ludzi niż w naszych pieleszach! Imprezki sa do białego rana. Rano
          wkurzający są te chamy, co to borują i wiercą sciany! Spać nie dają! Właściwie
          zarcia nie kupujemy bo wystarczyu że raz w tygodniu jeden z nas pojedzie do
          swoich a wraca z zapasem, którego pozazdrościć mógłby niejeden sklep mięsno-
          wędliniarski! Czasem kupimy zupki jum-jum znaczy sie chinskie i chleb, ale
          wczorajszy bo tańszy o połowe! Za mieszkanie wychodzi jakieś 120 zł z opłatami
          za miesiąc na chleb około 10 zł, zupki około 20 zł, a no i bilet na busa do
          domciu 15 zeta bo bierzemy studenckie zawsze hehehehe ja zawodówke ledwo co
          dociągnąłem (gdyby tatko świaniaka nie ubił, to i zawodówki bym nie mia!). A ze
          wyglądamy jak studenci to nawet legitymacji nie pokazujemy i płacimy taniej!
          Trza wiedziec jak zyc chołoto! Zycie jak w Wnecji czy jak to tam byyło! Tylko
          zawsze marzyłem by zobaczyć morze! nie wyobrażam sobie jak wygląda - tyle wody
          i tylko woda! W pale sie nie miesci! Moze z kumplami do Władka se pojedziem na
          krzywy ryj! pokój dwuosobowy a pojedziem w 15 - czesc bedzie spała na wydmach w
          namioscie. Tylko tam zarcie drogie!!!!
    • rotkaeppchen1 Ja mam dwupokojowe do wynajecia! 25.06.05, 18:39
      Wynajme dwupokojowe mieszkanie OD 15 WRZESNIA na Czerniakowskiej, koło ZUS- u.
      Dwa pokoje - duzy i maly, spora kuchnia, łazienka z wc. Mieszkanie nie jest w
      superdobrym stanie, ale planuje je nieco odnowic przed wynajeciem. Jest
      umeblowane, posiada sprzet AGD (pralka, lodowka, kuchenka mikofalowa,
      odkurzacz - wszystko nowe), telewizor (nowy, duzy, telewizja Aster - 33 zł
      miesiecznie. Jest mozliwosc korzystania z Internetu i osiedlowej sieci - 60zł
      miesięcznie
      Szukam 3 - 4 chetnych osob, np studentow.
      Jezeli ktos jest chetny, prosze o telefon: 508 72 60 16 lub wiadomosc mailowa.
      PS. Jak ktos chce, to moze mieszkac i dziesiec osob, byle tylko nie przeszkadzac
      sasiadom. Dwie osoby tez moga byc. Wszystko do uzgodnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka