aaniaa25 07.11.05, 11:01 prace magisterskie, licencjackie, zaliczeniowe. TANIO!!! Kontakt na aaniaa25@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driss1 Re: prace magisterskie 14.02.16, 22:15 jak byś potrzebowała pomocy w analizie statystycznej do pracy magisterskiej lub doktorskiej (doktoratu) to śmiało pisz, dogadamy się. www.nauka.metodolog.pl/analiza-statystyczna-danych-warszawa-wroclaw-krakow-poznan-gdansk/ www.nauka.metodolog.pl/analiza-badan-do-doktoratu-i-artykulow-naukowych/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian123 Re: prace magisterskie IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.22, 14:37 Centrum Opracowań Naukowych to serwis oferujący pomoc dla studentów, będących w trakcie pisania pracy różnego typu. Nasza szczegółowa oferta to: pomoc w pisaniu prac magisterskich pomoc w pisaniu prac licencjackich i zaliczeniowych Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorznosiadekk Re: prace magisterskie 04.06.25, 12:50 📣 UWAGA STUDENCIE! 📣 Chciałbym Wam przekazać coś istotnego, bo otrzymuję mnóstwo wiadomości typu: 🗨️ "A coś taniej?" 🗨️ "Termin 3 dni, ale chciałabym 30 zł/stronę, bo przecież inni tak się ogłaszają..." ❌ NIE, nie będzie dobrze napisanej pracy za 20 czy 30 zł za stronę. 📈 Kilka lat temu, gdy redaktorów było mniej, stawki wynosiły 35–40 zł. 💸 Skoro wszystko drożeje – stawki również! ⚠️ Z roku na rok przybywa tzw. "pseudo-redaktorów" – jest ich masa, ale... ➡️ Większość z nich jest tu na chwilę. Taka osoba nie przejmuje się tym, czy zdasz – policzy 30 zł/stronę i tyle. 😵 Niestety, jakość pracy? 50% szans, że to będzie kopiuj/wklej. ‼️ Może Ci to zaszkodzić bardziej, niż pomóc. 👨💻 Prawdziwy redaktor, z doświadczeniem, który pracuje sumiennie, zarywa noce, nie weźmie takiej stawki. 🧠 Zanim wybierzesz osobę do współpracy, zadaj sobie pytanie: 👉 Czy sam/sama napisał(a)byś pracę za te pieniądze? 👉 A co dopiero ktoś z dwoma fakultetami, doktoratem…? 💬 Zastanów się, do kogo piszesz w sprawie pracy. 📝 Ja również zajmuję się pisaniem prac. 🤝 To, co mnie wyróżnia: ✅ Nie pobieram zaliczek za napisany tekst. ✅ Najpierw wysyłam dany rozdział lub jego fragment. 📩 Jeśli jesteś zainteresowany/a — napisz do mnie prywatnie: 📧 grzegorz.nosiadek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś