endepende 09.02.08, 12:57 Moze w koncu bym do kogos buzke otworzyl..pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Jak po miastach , to czy ktos z Wawy?? 09.02.08, 13:44 a jak nie z warszawy to nie warto buźki otwierać? Odpowiedz Link Zgłoś
endepende Re: Jak po miastach , to czy ktos z Wawy?? 09.02.08, 14:23 Oj zle mnie Lucynko odebralas, nie chodzi mi ze z Wawy, chodzi mi ze nie mam z kim nawet porozmawiac w realu, a byc moze znajde na tym forum sasiada/ sasiadke, chociaz przyznam ze nawet bym porozmawial na skypie, i nie chodzi o to czy z warszawy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Jak po miastach , to czy ktos z Wawy?? 09.02.08, 15:48 ja tam bym się do sąsiada świra nie paliła z wizytą z ujawnianiem że się leczysz psychiatrycznie raczej nie ma się co wyrywać może lepiej spróbuj poznać kogoś na czacie Odpowiedz Link Zgłoś
endepende Re: Jak po miastach , to czy ktos z Wawy?? 09.02.08, 17:03 osobiscie wole poznac kogos z depresja badz cos w tym stylu, na czaty nie chcodze i nie zamierzam. Co do sasiada to powiedzialem w przyblizeniu, to wcale nie musi byc Pan rysiek z drugiej strony ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Jak po miastach , to czy ktos z Wawy?? 09.02.08, 17:16 jak tam sobie życzysz ale jak widzisz nikt się nie pali może jakbyś coś więcej o sobie napisał, bo jak na razie wiadomo o Tobie tylko tyle że jesteś, masz dużo energii, nie wykazujesz żadnych depresjnych cech i jakoś bardzo chcesz się skumplować z kimś chorym na depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
endepende Re: Jak po miastach , to czy ktos z Wawy?? 09.02.08, 19:53 hmmm, widzisz bo patrzysz przez pryzmat internetu. Zgadza sie wykazuje duzo energi bo jestem po proszkach, a wierz mi ze jesli ich bym nie wzial, pewnie w tej chwili spalbym na prawym boku, wiec dlaczego mam sie nie kumplowac , skoro wszsycy zdrowi sie odemnie odsuneli, a to ze jestem po proszkach nie swiadczy ze teraz musze zyc w innym swiecie. Masz zludzenia , nawet nie wiesz czy jestem m czy k, a wysuwasz poufner wnioski. Widze ze lubisz dopiec forumowiczą pani doktor pediatro. Odpowiedz Link Zgłoś
endepende fobia przesladowcza 09.02.08, 19:57 Ty chyba lucyno masz fobie przesladowcza, szkoda ze sama od siebie nie potrafisz nic napisac co czujesz, tylko dokladasz do pieca. A co do tego zeby sie wiecej o mnie dowiedziec, nie bede opisywal na forum, takie rzeczy sa dla mnie zbyt intymne, wole porozmawiac na gg czy na skypie, i nic na sile, a byc mozekogos poznam takiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
endepende Re: fobia przesladowcza 10.02.08, 12:07 czuje ze moze byc z nas dobrana para:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: fobia przesladowcza 10.02.08, 12:59 Ej ja jestem z Warszawy ale ze względu na to jak mnie tutaj krzywdzą ludzie i jak non stop się czepiają i mnie obgadują nawet jak nie ma mnie tu-nie spotkam się.nawet aurelia wali teraz aluzje do mnie-nędzna prowokatorka Odpowiedz Link Zgłoś
endepende Re: fobia przesladowcza 10.02.08, 13:08 No mowia na miescie ze ona tanczy lumbago... Odpowiedz Link Zgłoś