15.07.24, 23:24
Pytanie absolutnie szczere. Generalnie już nic nie ma sensu, nie mam nawet energii pisać tutaj na forum. Poddaje się i nie chce już dłużej walczyć. Poszukuje forum/ miejsc dla osób takich jak ja. Nie wiem jak to zrobić ale jestem na to już gotowa. Nie widzę dla siebie przyszłości a jedyne co mnie powstrzymuje to strach przed bólem. Szukam bezbolesnego rozwiązania, nie chce też skończyć jako warzywo. Czy ktoś wie gdzie znaleźć informacje na temat? Nie chce też czytać żadnych pocieszających komentarzy, walczę z tym całe dorosłe życie, mam 29 lat i nie wyobrażam sobie być na tym świecie ani jednego dnia dłużej. Szukam jak najmniej drastycznego rozwiązania, nie pomocy.
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: Pytanie 16.07.24, 01:12
      Jaki masz problem? Jesteś inwigilowana?
      • nowa321000 Re: Pytanie 16.07.24, 11:42
        ?
        • chocolate_dog123 Re: Pytanie 16.07.24, 12:19
          Nieuleczalna choroba, niepowodzenie podczas zmiany płci, milionowe długi czy prześladowanie? Jaki jest twój problem?
          • nowa321000 Re: Pytanie 16.07.24, 19:25
            Myślę, że to nie Twoja sprawa i nie takie było pytanie
            • mardaani.74 Re: Pytanie 17.07.24, 01:04
              Dużo chcesz, a co dasz w zamian?
              • xawery39 Re: Pytanie 17.07.24, 10:27
                Rozwiązanie jest proste . Przestać oddychać . I to jak najczęściej . Wyjdzie ci to na zdrowie.
                • mardaani.74 Re: Pytanie 17.07.24, 15:57
                  W sumie, wystarczy włożyć głowę do miski z wodą i zobaczyć czy się chce żyć czy nie, tak po około minucie test daje jednoznaczny wynik.
    • cypis.95_ek Re: Pytanie 24.07.24, 16:24
      Ostro.
      W kwestii "ostatecznego rozwiązania" nie pomogę. Nie szukałem sposobu, choć czasami mam mocną nadzieję, że coś się stanie, ktoś włączy przycisk OFF i wszystkie zmartwienia się skończą. Tak sobie wegetuję od jakiś 15-20 lat (wiek nieco ponad Chrystusowy), bo życiem tego nazwać nie można...

I z moich rozważań kiedyś mi wynikło, że nie ma łagodnych, bezbolesnych wyjść. Jesteśmy zwierzętami, instynkt przetrwania się odzywa i w momencie realnego zagrożenia zawsze pojawi się ostrzegający ból i strach.
      • mardaani.74 Re: Pytanie 25.07.24, 19:31
        Tak z ciekawości Cypis co nazwałbyś życiem?
      • nowa321000 Re: Pytanie 16.08.24, 03:42
        I nie polecam szukać chyba, że chcesz być maglowany jak najgorszy terrorysta przez policję i następnie zabrany na tygodniowy urlop przez karetkę do szpitala psychiatrycznego przy
        rodzinie. Nie pozdrawiam tego kto to zgłosił, więcej nie napiszę, bo nie chce powtarzać tych „wakacji” ale pomóc nie pomogłes. A dla szukających w internecie ciekawych rozwiązań to ich nie znajdziecie, ryzykować nie warto, chyba, że chcecie skończyć w miejscu, które tylko udowadnia jak fatalny jest ten świat. Podejrzewam, że w więzieniu warunki są lepsze. I niestety na koniec muszę stwierdzić smutny fakt , że nikt nie jest anonimowy w internecie, wolność nie istnieje
        • chocolate_dog123 Re: Pytanie 16.08.24, 03:49
          A faceta który wstawił tu dziś ped.f..skie zdjęcie z małym dzieckiem pewnie nikt nie zgłosił psom. że też takie treści przechodzą na forume. chore i obleśne.
    • sp9tcu Re: Pytanie 25.08.24, 20:52
      Proponuje wypić 2 a nawet 3 tabletki bisakodyl
      i coś na sen
      po 5 godzinach opamietasz się
      druga możliwość też 2 do 3 tabletek bisakodyl
      i za 4 godziny udać się na spacer
      powodzenia
    • misterromantyk Re: Pytanie 02.09.24, 07:57
      Najpierw ulecz organizm . Sport wyjście na siłownię detox i zacznij brać komplet witamin plus dodatkowo D3 ale po odrobaczeniu z węglem aktywnym

po 2 tyg będzie inaczej a po 4 lepiej
      To walka ze sobą tylko upór i adres podejście da radę
      Myślimy umysłem
      Robimy najpierw na siłe bez motywu liczy się cel
      Żeby się chciało trzeba dać sobie szansę
      Ityle
      • nowa321000 Re: Pytanie 05.09.24, 23:46
        Tego próbowałam 6 lat temu, takie sposoby są dobre na chandrę. Pasożytów też nie mam, jedyny który posiadam to depresja i chujowe życie. Ciezko tutaj o dobra radę. Zamykam wątek
        • sp9tcu Re: Pytanie 06.09.24, 04:06
          a ja nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka