Jeżdzę tą linią 2 lub więcej razy dziennie. To nie jest jednorazowy przypadek, często zdarzają się opóźnienia. Oczywiście nie ma co narzekać bo w zimie bywało gorzej - czasami wcale nie przyjeżdżał na konkretny kurs " z przyczyn niezależnych"
Tak właśnie wygląda traktowanie pasażerów przez "fair" przedsiębiorstwo - nawet tramwaj z taką >>reklamą<< jeździ po mieście :{
-- Miłosz 1 lipca 2007
210 :-D
IQ jorge.martinez -- Ogniu krocz za mną!
Tusk to więcej niż geniusz. Wczoraj mówił, że trzeba zwalniać, aby pośpiech nie zaszkodził Polsce. Dziś mówi, że trzeba przyśpieszać, aby spowalnianie nie szkodziło Polsce. Geniusz nad geniusze.
Spokojnie, zrozumienie nastąpi, gdy wpadniesz w stary portfel.
parlamentarna decyzja no tak poslowie wiedza lepiej ile wilkow jest potrzebne w przyrodzie rozumiem ze w srdniowieczu tez bylo 210 wilkow w calej szwecji czyli na oko 10-12 stad?
niech pilnują swoich bydląt oraz swoich pijanych dup
schowam w kieszeń! hmm, dlaczego tak mi się to skojarzyło? -- Przepływam przez powierzchnię na drugą stronę głębokości.
minus jeden. Czyli ponownie 210. Abomisie przypomniało. Więc to było tak: Raz dwa Janek Ma Trzy cztery Smaczne Sery Pięć Sześć Chciał je zjeść Siedem Osiem Spotkał Zosię Dziewięć Dziesięć Schował w kieszeń! Co za durnowanty wierszyk... -- Przepływam przez powierzchnię na drugą stronę
na k-120 165 na k-95 210 :) -- A jak jestem to jestem Jak mnie nie ma to mnie nie ma (c) kane the kindred 2003