29 790 wyników w czasie 292 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

214

Dopiero to jest 214 ;D

214

Hehe, nic z tego. Twoja data urodzin pozostanie tajemnicą :-) -- Składam buziaki dla wszystkich Członków na karb przewodniczącej ręki jako i usty.

214

Proponowana linia 214 to dobry pomysł na objechanie zakorkowanej Modlińskiej. Jest jedno "ale": niektóre poranne pociagi z Legionowa sa tak pełne, że w Płudach wejść do nich nie sposób. Dodatkowe 50 - 100 osób z autobusu będzie bez szans.

214...

zapomniałam, co dalej....

Re: 214...

21474..no!

214

NO WRESZCIE JEDNA MADRA OSOBA NA FORUM !!POZDRO CHILLY:)

Re: m_e_d_y_c_y_n_a ile macie punktów?

214 AM Wrocław

214

-- Promilek MAIL PRZEMYŚL POMÓŻ!

214

To wszystko przez tego ciemniaka Mieszka I. Mógł przyjąć islam, byłoby po problemie. Michnik by wzywał na modły z minaretu, Blumsztajn byłby imamem, Olejnik i Środa miałyby zasłonięte twarze i strzegłyby swojej czystości. Kaczyński i Tusk byliby ajatollahami, a ja byłbym talibem.

Re: 214

Ty nie dasz, ale Michnikowi nie poradzisz. Ja się będę przypatrywać.

214.

-- Łoś - przyjaciel człowieka kalinowo.... nuda dla zaawansowanych

214

Jeśli 214 ma odbierać z tramwaju i rozwozić po Nowodworach to w popołudniowych godzinach szczytu co 10min to kiepsko trochę.

Re: i jeszcze

> Jeszcze masz "Ł" bardzo śmieszne > I jakimi to autobusami zawalają skrzyżowanie, skoro sam napisałeś że E-4 będzie > połowę mniej??? 211, 214, 516,741

A214

Dokładnie ten sam autobus kilka dni przed świętami zaliczył dzwona z samochodem straży miejskiej.

1 2 3 4 5 6