21 712 wyników w czasie 211 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

215

Fajna liczba.....;-) Zwłaszcza z tego powodu, że jest to suma dolarków do wygrania! $ 215 Million - $ 117.3 Million Cash Value A we wczorajszym losowaniu bylismy już tak blisko....:-)

215, a co?! .......:))))

Widze, ze przyszła pora na działanie Dyrektoriatu ;-) My, Dyrektoriat, zarządzamy, co następuje: 1. Zachowujemy numerki "ręcznie" wybierane! Wszystkie! 2. Dopuszczamy kolejne typowanie przez uczestników wątku. 3. Liczbę (dodatkowych) losowań pozostawiamy do decyzji Mojito. 4. Oczekujemy dec

215

1.Malysz 2.Kasai 3.Kiuru skok. Pol80 Konkursu 80 -- "Jeden by wszystkie odnalezć i w ciemnościach zwiazać w krainie Mordor gdzie zaległy cienie" www.Kazimierz.com www.jt.kiel

215

fajne 215, podoba mi się

Re: 521 -> 119 ?

mapka od lali www.osiedlelas.waw.pl/images//nowe%20linie.jpg 215 na Błota

215.

-- Łoś - przyjaciel człowieka kalinowo.... nuda dla zaawansowanych

215

A wcale że nie pozostaje. Widzę ją pod twoim ogonem, aardzie! -- Przepływam przez powierzchnię na drugą stronę głębokości.

215 (początek wątku)

Jaki jest sens zamiany 196 na 215? --

Re: 215

196 po pierwsze idealnie dublowal sie czasowo z 168, po drugie rozklad rozbijaly mu postaje na przejezdze, stad chyba dobrym pomyslem jest aby obie strony mialy niezalezne dowozowki. Swoja droga, to ja bym polaczyl ten 215 z 153 i puscil tak powstala linie jako prawo i lewoskretna dookola

list 215

Kendo... niegdyś tu, to chyba nie było kobiety, która by nie drutowała, szydełkowała, haftowała czy tkała kilimy, gobeliny, albo malowała np. na szkle czy też np. nie robiłaby wycinanek. Kwitło niegdyś własnoręczne tworzenie ozdób choinkowych czy przed Wielkanocą robienie kraszanek, pisanek, okl

Re: ...215?

Wesołku jestem mieszkańcem wesołej, ale nie łudze się i Tobie też nie radzie, że wydłużą 401 lub 520. Znając poczynania ztm-u to właśnie 215 (pewnie?) wydłużą od ronda przy ulicy brata alberta (obecnie stąd jedzie do marysina) do woli grzybowskiej - nikomu nie potrzebne, a 514 (pewnie?) skasują

Re: 411,502,520

Tak a na co mam liczyć. Przecież tylko te dwie linie kończą na Marysinie nie liczę 215.

Goska215

A czy juz skonczylas czytac Buchwalda ? U Sinclaira mi sie te wykresy tez nie podobaja, nie ma oznaczenia osi y, nie wiemy, czy to setki, tysiace czy wiecej zachorowan. Buchwald ma dokladne wykresy. > wiadomosci.onet.pl/1436560,2678,kioskart.html > www.rundschau-online.de/html/artikel

Goska215

Czy wierzysz w homeopatie czy nie, artykul jednak bardzo ciekawy, zawiera odsylaczy do literatury. Poniewaz powyzszy link sie nie otwiera podaje miejsce, gdzie chwilowo mozna zawartosc linku obejrzec: http://209.85.129.104/search?q=cache:Nze_Avfw_7QJ:www.gabinethomeopatyczny.pl/artykuly/szczepi

213, 215 (początek wątku)

– Izbicka – Panny Wodnej – Mrówcza – Lucerny – Kadetów – Wał Miedzeszyński – Fieldorfa – Bora- Komorowskiego – GOCŁAW. www.ztm.waw.pl/informacje.php?i=40&c=98&l=1 215: MOKRY

1 2 3 4 5 6