Ten człowiek Boniecki jest wolny. Jeśli więc siedzi w organizacji, w jakiej jest, to z własnej woli. Może w każdej chwili się z niej wypisać. Skoro jednak się nie wypisuje, to powinien dostosować się do reguł tej organizacji, której składał przysięgę. To truizm. Jest w tej organizacji, bierze od nie
-- Bogactwem człowieka są: uśmiech, przyjazny gest, pogodne słowo.
Pijany facet wsiada do taksówki i zasypia. - Panie, nie śpij pan. Nie jesteś pan w domu, tylko w samochodzie! - Trzeba mi było to powiedzieć zanim zostawiłem buty przed drzwiami!
Dzięki serdeczne za gratulacje. Na pewno się uda, te 4 kilo stracić. Trzymam mocno kciuki. Pozdrawiam serdecznie.
bC1TjitxiAB.jpg ?242 https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/rh/qi/kjsk/63JsiUMOwGWrEk3yBB.jpg :) -- Fotozagadki Fotozagadki odgadnięte
Niniejszym poprawiam pomyłkową numerację moich ostatnich fotozagadek - tak jak w tytule postu...To chyba ta tak długo oczekiwana wiosna tak mnie rozkojarzyła...;) Przepraszam... Pozdrawiam -- Fotozagadki czw., 25-03-2010 Forum: Jelcz - Laskowice Wątek: Nie ?238 - ?242 tylko ?538 - ?542...
to tez nie ide do twojego gabinetu:-) tak, ide na zwolnienie. i w pracy stosunki z przelozonymi maja sie swietnie. i w poprzedneiej pracy tez. powiem wiecej, drugiego dnia w nowej(aktualnej)pracy poszlam na zwolnienie z powodu opisywanego kataru na tydzien. na okresie probnym. i ...po okresie
Mala... To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia. -- prosze...piszcie listy do szuflady nie czekając na odpowiedź - może...cud się zdarzy...?! :) www.szufladalistopisow.prv.pl
Ha, jaki bedzie koniec tej piorunujacej walki miedzy kochasiami a frustratami? Tego pewnie nikt nie wie, dlatego czekamy wszyscy ze zdenerwowaniem na dalsza batalie. -- Alpetrus Candella ------------------ ->> www.ukraina.prv.pl -
W dalszym ciagu ten sam wynik. Co sie dzieje. Czyzby przeciwnicy poczuli sie juz troche zmeczeni, a moze to po prostu cisza przed burza? Najblizsze dni pokaza. -- Alpetrus Candella ------------------ ->> www.ukraina.prv.pl ->>
Cholercia działam na dwa fronty a moje życiowe motto brzmi "nie graj na dwa fronty Hitler też o tym zapomniał i widziałeś co się stało!"
HA! Legenda elektronicznej lupaniny w Szikago! Vic theatre 14 listopada! -- Jedyne, Prawdziwe, Doskonałe, Ciekawe, FORUM CHICAGO!!!!! Wejdź, zobacz, napisz...poznaj nowych przyjaciół! Zapraszamy!