-- chujowo
skrętów przodobrzusznych gałek usznych
2484 Zrozpaczona Marta nie opuszcza szpitala - nikt nie informuje jej o stanie zdrowia Olafa. Roman alarmuje Kamila. Ten powoduje, że do Marty wreszcie przychodzi lekarz opiekujący się Kubickim. Czy będzie miał dobre wieści? Agnieszka daje Darkowi w prezencie piękny zegarek, i - co ważniejsze
69. Dziura do hamowania butem w przegubie.Koło pośrodku pojazdu baaardzo skrzypi. Pierwsze podwójne siedzenie za przegubem - wyrwany kawałek tego czegoś okrągłego co jest przykręcone do podłogi, a właściwie do błotnika (to nie tak się nazywa).Przy odrobinie szczęścia (?) można sobie kuku małe zrobić
Mam sporo gk, chętnie się podzielę i jak koleżanka szukam goldenka 2484. Serdecznie pozdrawiam Kajka -- ksiezycowadolina.blogspot.com/
odc. 2484 - PONIEDZIAŁEK 21.10.2013 Lekarz potwierdza wcześniejsze podejrzenia dotyczące stanu zdrowia Krystyny. Kobieta ma zapalenie opon mózgowych. Po wyjeździe Joachima Beata przeprowadza się na Sadybę. Informuje Elżbietę, że też niedługo wraca do Niemiec. Zrozpaczona Chojnicka odwiedza
Moni, Feli i Wac. Będzie trójkąt jak nic.
Mam gorącą prośbę, poszukuję goldena 2484. Może ktoś ma i zechce się ze mną podzielić. Wiem że na Waszą życzliwość i pomoc można zawsze liczyć. Z serdecznymi pozdrowieniami Kajka
Pracownicy bibliotek publicznych (resort kultury), osoby kompetentne i wykształcone, zarabiają zaledwie 1000 złotych brutto. Zapewniam, że krew się gotuje od tych rewelacji o rosnących płacach. Larum grane w sprawie płac różnych grup zawodowych jest czymś wręcz nieprzyzwoitym, bo zawód bibli
Te dane są dalekie od rzeczywistości, niestety.
kogoz to widza moje piekne oczy? ;-) tego co najezdzal - nahajka!
Witam. czy któś posiada takową kuchenkę i może coś ciekawego lub nieciekawego powiedzieć. Jak się sprawuje i czy warto ją kupić. pozdrawiam niunia
mam inna mastercooka....elektryczną - jestem zadowolona... spodobalo mi sie pieczenie z termoobiegiem /nie mialam wczesniej/ bo ladnie przypieka od gory :) prosta w obsludze...co wiecej....?
bezbozny krasnal egzorcyzmy odprawia??? cos tu nie tak :-))))) oczywiscie ta drobna niescislosc zauwazyl kolejny krasnal :-))
Pobożny z rozpędu w towarzystwo bezbożnych się wmieszał. Spodobało mu się. Lufkę se strzelił, zakopcił, a teraz rozgląda sie za barłogiem. :)))