5 441 wyników w czasie 232 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

394 (początek wątku)

394

Typowo katolicka mentalność wyborczej: pluć, gdy ludziska coś świętują. A może by tak pokazać inne przykłady: pomagania słabym, samotnym, chorym, bo przecież takich też nie brak.

Re: 394

Moherku, wszystko ci się kojarzy z szarością, brunatnością? Odsuń moherowy berecik z oczu, jest jeszcze wiele, wiele innych kolorów.

394

-- Rawa Mazowiecka i okolice

394

hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

394

-- Miłość to pełne zaakceptowanie drugiej osoby, niezależnie od różnych szczegółowych aspektów. Otto Flake

394

Re: 394

Re:394

Re: 394 ?

nastepny

list 394

Kenduniu...Duszku cudny...dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje i dla Odinka też podziękowania piękne...aż mi sie oczka spociły ze wzruszenia. Dziekuje Wam bardzo. Przed momentem dotknęłam Waszych literków i...tak mi cieplunio w serduszku że...słów brak Pozdrawiam serduszkowo i caluski

Straganik 394 (początek wątku)

Rozpoczynam i pozdrawiam. Przypominam o zasadach Straganiku - zadnych probek, odlewek ponizej 5ml, pustych flakonow, produktow do makijazu itd.- posty takie sa kasowane przez moderatorow FoP.

Re: Straganik 394

Wymienię lub sprzedam: 1. Pamplelune Guerlain (nowa wersja flakonika z pszczółką na kartoniku i na korku) 115/125 ml, w kartoniku (150 zł) 2. 10:10 am in Sicilia Kenzo 49/50 ml, w kartoniku (120 zł) 3. La Perla Shiny Creation 99/100 ml, w kartoniku (70 zł) 4. Comme une Evidence Yves Rocher 49/50

1 2 3 4 5 6