Fakt wykończenie niezłe, poza oknami, niestety białe od środka i te listwy poprzeczne to od strony estetycznej słabe w porownaniu do konkurentow.Ja wpadłem do inwestycji obok Catalina dywizjonu 303 jest jeszcze pare mieszkań , tam super okna ńo i jeżeli chodzi o klatki i obudowe drzwi super
Witam, Odradzam tego dewelopera za ogólne podejście do klienta - który jest tylko klientem w momencie procesu sprzedaży a tak to jest zwykłym śmieciem, ale przede wszystkim za FUSZERKĘ. Z sufitu na osiedlu Dywizjonu 303 Warszawa spada tynk z sufitu, na szczęście nic nikomu się nie stało, ale
Witam, Proszę o opinie o deweloperze, co sądzicie o nowej inwestycji na Bemowie - Dywizjonu 303.
Co jest złego w gabinecie, któremu przeciwni są mieszkańcy? Ja tego nie rozumiem. Wygodnie, na miejscu.
Deweloper oszukuje, to miało być chronione osiedle mieszkaniowe, a teraz sprzedaje mieszkania pod działalność gospodarczą! Nie kupujcie tu mieszkań, chyba że chcecie mieć pub pod oknami! Sprawa jest już w sądzie, mam nadzieję że catalina pójdzie z torbami, złodzieje i kłamcy!
BEMOWO - Dorgroup - od 6999 zł/m2 - Sansara - od 6901 zł/m2 - Catalina Group - od 6995 zł/m2 - Dywizjonu 303 - od 5900 zł/m2 PIASTÓW - Rzeydencja Kościuszki/BARC - od 4679 zł/m2 ZĄBKI - Gethouse - od 5950 do 6500 zł/m2 MOKOTÓW - Alanda Residence - od 7770 zł/m2 - Melody Park
Proszę bardzo WOLA - Wola Prestige - od 7142 zł/m2 - Wola Tower - od 6500zł/m2 BEMOWO - Dorgroup - od 6999 zł/m2 - Sansara - od 6901 zł/m2 - Catalina Group - od 6995 zł/m2 - Dywizjonu 303 - od 5900 zł/m2 PIASTÓW - Rzeydencja Kościuszki/BARC - od 4679 zł/m2 ZĄBKI
będąca w posiadaniu dodatku do dzisiejszej "Gazety" mogłaby zrobić małe zestawienie? WOLA - Wola Prestige - od 7142 zł/m2 - Wola Tower - od 6500zł/m2 BEMOWO - Dorgroup - od 6999 zł/m2 - Sansara - od 6901 zł/m2 - Catalina Group - od 6995 zł/m2 - Dywizjonu 303 - od 5900 zł/m2 PIASTÓW
Sansara 7000/m?? nieźle zeszli... a sprawdzałeś " Nad Jeziorem" Dor Group, Narwik/Pełczyńskiego? jest jeszcze "Dywizjonu 303" Catalina, jak komuś nie przeszkadza trasa 2x3pasy pod oknem...
Zebrane z dzisiejszego dodatka DOM do GW WOLA - Wola Prestige - od 7142 zł/m2 - Wola Tower - od 6500zł/m2 BEMOWO - Dorgroup - od 6999 zł/m2 - Sansara - od 6901 zł/m2 - Catalina Group - od 6995 zł/m2 - Dywizjonu 303 - od 5900 zł/m2 PIASTÓW - Rzeydencja Kościuszki/BARC - od 4679 zł
? Ja stawiam na nowobemowiaków, którzy bardzo niedawno wprowadzili się do osiedli wzdłuż Dywizjonu 303. Catalina, Dor i Osiedle nad Stawem od strony Pełczyńskiego. To pewnie tam mieszkają rzekomo oszukane osoby. A trzeba było się za wczasu rozeznać, dowiedzieć, że będziecie mieszkali tuż tuż przy
> jak to rozumieć? nalezy to rozumiec tak, ze przejezdzajac codziennie przez wiadukt zastanawiam sie jak wku...eni musza byc ludzie, ktorzy kupili mieszkania na parterze od strony obecnej budowy, chyba ze sami sie na to decydowali. ja rozumiem mieszkac niedaleko jakiej s, ale w tym miejscu
"to to osiedle gdzie koparki praktycznie stoja na "loggiach, balkonach i tarasach" jak to rozumieć? Mi to osiedle się bardzo podoba. Teraz mieszkam przy Wołoskiej. Dwupasmówka i tramwaje jakos mi nie przeszkadzają.