Dodaj do ulubionych

Promocje i obniżki - wpisujcie

• Gość: dziennikarz Wąwozowa, Kabaty, 2007, 4200/metr IP: *.eranet.pl 16.02.09, 23:47
      • Gość: Maciek ciekawe promocje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 13:16
        Czy istnieją jakieś ciekawe promocje na ursynowie lub mokotowie
    • Gość: asia Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:00
      Na nowej stronie Hubertusa jest info że ceny już od 7100 tak by załapać się na
      kredyt z dopłatą. A jeszcze miesiąc temu ceny zaczynały się od 8000 zł brutto.
      • Gość: zonk Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: 89.171.106.* 27.02.09, 17:57
        wiosna - realna cena m 2500-2000
        • Gość: MIKUS Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.n1.isko.net.pl 27.02.09, 21:19
          Gdyby wilanow inwest,mets obnizyl ceny w villa bianca na 7 tyz za
          metr bylbym chetny ale narazie nie idzie z nimi sie dogadac...
          Myslicie ze realne bedzie za 7 tys za metr kupic u tego developera?
          • Gość: RobRoy Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 23:40
            Gość portalu: MIKUS napisał(a):
            > Gdyby wilanow inwest,mets obnizyl ceny w villa bianca na 7 tyz za
            > metr bylbym chetny ale narazie nie idzie z nimi sie dogadac...
            > Myslicie ze realne bedzie za 7 tys za metr kupic u tego developera?

Wytrzymaj MIKUS jeszcze pół roku. Im dłużej trzymają nierealne ceny tym lepiej
            Kupisz za 4tys/m2 od syndyka
          • Gość: Gość Nowy Wilanów - Villa Bianca IP: *.strazgraniczna.pl 19.11.09, 11:56
            do Mikus: oferta 7100 parter (44 m), 7300 I pietro - warto poczekać jak w cenie
            dadzą miejsce postojowe na tej pustyni i wygwizdowie
    • satorianus Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 27.02.09, 23:55
      Ktoś tutaj mówił, że między Kleszczową, a Popularną zczyna się budować parę
      nowych inwestycji. Macie jakieś info?
    • Gość: Krzysiek Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.acn.waw.pl 28.02.09, 00:44
      pirelli obniżył ceny do 5,5 tys/m2 w inwestycji na banderii. dot.
      mieszkań powyzej 80m2.
      • Gość: ania o. Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.spray.net.pl 28.02.09, 09:45
        i to już jest przełom :)
        • Gość: MIKUS Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.n1.isko.net.pl 28.02.09, 16:27
          Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy cea spadnie na te 7 tysiecy z
          metra w Nowym wilanowie w villa bianca. Chcoiaz bardzo bym chcial bo
          ozywo jestem, zainteresowany. ale wilanow to presizowa dzielnica i
          cena 7 kola to i tak najnizej sposrod innych developerow ktos gdzies
          skads wie czy mieszkanie takie 43 metrowe da rade zakupic tam za 300
          tysiakow...
          • Gość: RobRoy Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 17:47
            Gość portalu: MIKUS napisał(a):
            > ozywo jestem, zainteresowany. ale wilanow to presizowa dzielnica

To jakiś dowcip MIKUS, czy też za dużo reklam się naaglądałeś ?
            MIKUS czy ty tam kiedyś byłeś osobiście ?
            Czy to widziałeś ? O jakom prestiżu ty mówisz ?
            Miasteczko Wilanów itd to po prostu jedna wielka reklamowa ściema. Jego
            prestiżem to możesz zaimponować co najwyżej krewnym z prowincji.
            Tam nie ma sklepów, szkół, ulic, komunikacji. Nie ma nic oprócz świątyni opaczności.
            W porównaniu z Wilanowem to nawet Białołęka jest super miejscem do zamieszkania.

• Gość: MIKUS Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.n1.isko.net.pl 01.03.09, 06:44
              Mozna miec rozne gusta mi tam sie podoba :) Tylko ze cena narazie
              jest wysoka bo za 8 kola z metra nie kupie
    • satorianus Piaseczno(MH) od 3490/metr 04.03.09, 16:16
      Warto odnotować, że zaczynali od "od" 5330 :)

oferty.gazetadom.pl/nowe_mieszkania/mieszkanie/265-4913
      • Gość: gość Re: Piaseczno(MH) od 3490/metr IP: 94.254.203.* 04.03.09, 22:43
        ktoś mi usunął identyczny wątek, potwierdzam
        ciekawe kto się wyłamie następny a swoją drogą idę o zakład że
        zobaczymy w Elektrze 2990m2, kto idzie i czteropak?
        • satorianus Re: Piaseczno(MH) od 3490/metr 05.03.09, 14:50
          Prędzej zrobią deal z gminą i sprzedadzą resztę mieszkań pod mieszkania
          socjalne. Nie zazdroszczę tym, którzy kupili za 5.5k/metr i do tego będą mieli
          sąsiadów- meneli.
        • Gość: ja;) Re: Piaseczno(MH) od 3490/metr IP: 212.180.168.* 05.03.09, 18:51
          Admin wywalil twoj watek podobnie jak moj - poszlo na osla - ciekawe czmu,
          czyzby nakazik z gory? Nie w smak niskie ceny niektorym. Inna sprawa, ze od MH
          nie kupie nawet jak jeszcze spadna - widzialem ich wytwory (i nie mowie to u
          znanym Titanicu), czlowiek rysuje glowa po suficie, takie pudelka na buty...
          • Gość: gość Re: Piaseczno(MH) od 3490/metr IP: 94.254.250.* 05.03.09, 21:52
            ja też RACZEJ bym nie kupił, ale popatrz na miny innych deweloperów.
            Wokół sprzedawali, sorki cenili po 5-5,5 czy ich wytwory, robione na
            szybko z byle czego i przez byle kogo są warte 2000zł więcej a więc
            x ok 50 m2 - stówę więcej? Czym różnią się o MH?
            dochodzi jeszcze kredycik Rodzina na swoim - Piaseczno to nie W-wa
            więc limit chyba ok 3900zł
            i kto tu ma pozamiatane??
            Bravo dla tych co się wyłamali!
            • Gość: ptaban Marvipol IP: *.subscribers.sferia.net 05.03.09, 21:59
              Marvipol Osiedle Planty Mieszkania 3 pokojowe 5999 m2 brutto + Garaż gratis.

jak na tą lokalizacje to nadal za dużo no ale powoli powoli ....
              • satorianus Re: Marvipol 06.03.09, 10:35
                Ta promocja powraca jak bumerang od ponad ostatnich 2lat :) Tyle że teraz
                zostało im 9 ostatnich i naprawdę nieciekawych mieszkań.
                • ekaunt Re: Marvipol 09.03.09, 11:46
                  Z tego co widzę zostało im 134 mieszkania, a nie 9.
                  Hałas - to główny mankament tej inwestycji, potem ciasnota, no i architektura
                  tyłka nie urywa.
                  Kończą za 6 miesięcy, także nie mają za dużo czasu żeby się pozbyć wszystkich
                  mieszkań.
                  • Gość: kawalerka Re: Marvipol IP: *.159.7.66.static.crowley.pl 05.01.10, 07:55
                    ja byłam dzisiaj w biurze sprzedaży.
                    jest ok 20-30 mieszkań ale za to fajne bo takie które wróciły z
                    wcześniejszych transakcji. jedno mi się b.podoba. 2 pokoje z widokiem
                    na park. jeszcze tylko musze przeskoczyć kwestie kredytowa - 3majcie
                    wszyscy kciuki.
                • Gość: Marcin Re: Ciekawe oferty mieszkań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 14:00
                  nie za często można trafić na prawdziwą promocję ale atrakcyjne mieszkania i w atrakcyjne cenie zdarzają się dość rzadko.
              • Gość: Fref Re: Marvipol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 18:18
                rynekpierwotny.com/i/query/?what=flat&q=&price_range_0=&price_range_1=350000&area_range_0=50&area_range_1=&tier=&rooms=&deadline=2015-12-20
                tutaj są ciekawe oferty od deweloperów.
                Pozdrawiam.
              • Gość: gosc Re: Marvipol IP: 178.73.49.* 09.10.10, 14:26
                > Marvipol Osiedle Planty Mieszkania 3 pokojowe 5999 m2 brutto + Garaż gratis.
                jak na tą lokalizacje to nadal za dużo no ale powoli powoli ....

No i jak tam się ma rynek pierwotno-wtórny w tych rejonach? Minęło półtora roku i jakoś tak jakby drożej na tym Ursusie było niż taniej.
                • Gość: znawca Re: Marvipol IP: *.181.76.82.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.10.10, 08:06
                  cos chyba pokreciles bo Osiedla Platany to oni juz nie sprzedaja. teraz maja w sprezedazy Osiedle Zielona Italia - przy ul. Chroscickiego na granicy Ursusa i Wloch. Ceny prawie takie jak piszesz bo 5990 za metr i wtej cenie jest garaz i piwnica.
    • womysia Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 20.03.09, 12:07
      na marinie zaczęły się pojawiać oferty mieszkań w wyższych
      budynkach, w stanie surowym za trochę ponad 8,000 zł. z parkingiem i
      komórką. to akurat wczoraj się sprzedało, ale jest to przykład
      spadku cen z życia wzięty:

www.domiporta.pl/details,191,107883912.asp
      • Gość: tomek Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.189.72.18.e-plan.pl 21.03.09, 20:04
        nie chce Cie smucić ale to ogłoszenie to była ściema "naszego domu". wiem z
        dobrego źródła.
        pozdr
        • Gość: tomek Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.189.72.18.e-plan.pl 22.03.09, 00:46
          btw dodam tylko że strasznie sie napaliłem na to mieszkanie tym bardziej się
          wkurzyłem że była to zwykła ściema agencji, oczywiście zaoferowali że znajdą mi
          inne... po to przecież wrzuca sie super "okazje" które dziwnym trafem po
          godzinie od zamieszczenia oferty jest już niby sprzedane i nieaktualne...
          pozdrawiam i życzę szczęścia w szukaniu wymarzonych mieszkań
          • womysia Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 23.03.09, 08:54
            hmmm. nie wiem, jak to kłamstwo, to skandal.
    • gregor.0 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 27.03.09, 20:34
      Boougues Immobilier Bemowo viilla Lazur
      69,5m 6850
      • Gość: Spokojnie czekając Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: 81.15.170.* 30.03.09, 11:18
        A ja sobie spokojnie siedzę i czekam, bo ceny spandą jeszcze...
        świadczą o tym wszystkie prognozy. Za jakiś rok ceny będą na pewno
        niższe o jakieś 10% i wtedy będzie warto kupować...
      • Gość: giosc Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 09:20
        www.breevast.pl Tarchomin 5999 zł/m2
      • faryen Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 06.04.09, 09:21
        www.breevast.pl 5999 zł/m2
      • Gość: Azra7 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.aster.pl 08.04.09, 20:26
        Witam,
        a slyszeliscie o inwestycji Robyg'a na Zoliborzu?
        7777zl / m2 - to chyba niezla cena?
    • bd_007 kwietniowy wysyp promocji 01.04.09, 09:55
      Taki wysyp promocji ostatnimi dniami, że aż dzisiejszy dodatek "Dom"
      do GW wygląda nieco Prima-Aprilisowo:

- Apartamenty Pańska Acciona od 8700 m2 (hmmm)
      - Ronson obniża ceny Gemini na Ursynowie o 15%
      - Sokratesa Volumetrica od 6900 m2 (tydzien temu od 8000)

Od jakiegoś czasu Dobroli na Woli jest w promocji od 6400 m2.
      • Gość: wiosna Re: kwietniowy wysyp promocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 10:18
        www.breevast.pl - 5999 zł/m2 limitowana edycja
        • Gość: Mike Willa Magdalenka - 13 proc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 16:26
          Willa Magdalenka - Zalesie Development
          Nie wiem, czy obniżka dotyczy wszystkich domów, ale cena tego, którym jestem
          zainteresowany spadła o 13 proc.

160 m2 bliźniak kosztował 1,24 mln zł. Teraz 1,1 mln zł i jeszcze twierdza, że
          ze 20 tys. opuszczą, czyli 1,08 mln zł.
          • Gość: Kibic Re: Willa Magdalenka - 13 proc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 23:44
            Targuj się Mike zawzięcie. Może ci jeszcze z 10 tysięcy opuszczą :)
            To jest wątek o promocjach, a nie o cenach marzeń nieudacznych deweloperów.
      • Gość: beata Re: kwietniowy wysyp promocji IP: *.aster.pl 08.04.09, 23:19
        zadzwoń, to się dowiesz, że wszystkie mieszkania z promocji sprzedane
        • Gość: malina Re: kwietniowy wysyp promocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 14:45
          To trzeba sie tak targować zeby i dla Ciebie zrobili promocję.. :D
          nam sie udało, mimo ze nasze mieszkanie w promocji nie było...
          Tylko trzeba pojsc osobiscie i wykazac bardzo duze zainteresowanie..
    • Gość: neo Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: 217.153.131.* 14.04.09, 16:44
      www.bi-polska.pl/Boutique/Boutique.htm
      • Gość: Alex Prawie centrum Wawy po 7 tys. zł za m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 14:48
        Capital Apartments na Giełdowej sprzedaje 3-pokojowe mieszkania ok. 72 m2 po 7,1
        tys. zł za m2. I nie trzeba kupować garazu.

Pamiętam, że jeszcze przed rozpoczęciem hossy, w 2005/2006 r. kilkaset metrów
        dalej w Meridianie na Chłodnej sprzedawali po 6 tys. Czyli jeszcze trochę i ceny
        wrócą do poziomu z przed boomu.
        • satorianus Re: Prawie centrum Wawy po 7 tys. zł za m2 26.04.09, 17:22
          Coś mi się wierzyć w te rewelacje nie chce. Skąd masze te informacje?
          • Gość: Alex Re: Prawie centrum Wawy po 7 tys. zł za m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:11
            Z biura sprzedaży. Zadzwoniłem, bo zobaczyłem że reklamują się, że mają
            mieszkania w programie "Rodzina na swoim".
            • Gość: nabrany na reklame Re: Prawie centrum Wawy po 7 tys. zł za m2 IP: *.spray.net.pl 27.04.09, 18:59
              Życzę powodzenia w rozmowie na temat promocji.

Sam nabrałem się już 3 razy na telefoniczne zapewnienia o promocji i obniżce. W CAA na Giełdowej zawsze spotkałem tłum ludzi po czym Pan Adam swoim spokojnym tonem sprowadził mnie na ziemię i zakomunikował, że nie ma szans kupienia mieszkania w tej inwestycji pow. 1-go piętra taniej niż 9000/m2. Od 3 miesięcy w bud. B - 118 mieszkań, a w C - 47. W budynku A bardzo ciężko jest im sprzedać kilka pozostałych mieszkań.
              REKLAMA dźwignią handlu:)
              • Gość: Alex Rezydencja Królewska w Wilanowie - 45 proc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 19:16
                Delpha ma ładną inwestycje blisko Pałacu Wilanowskiego. Zaczynali od 14 tys. zł
                za m2. Teraz jest od 8 tys. zł za m2 i jeszcze twierdzą, że do wynegocjowania
                jest kolejne 5-7 proc.

Swoją drogą zmiękli dlatego, że tuż obok Arche buduje prawie takie same
                budynki(ci sami architekci projektowali) tylko że z pięknym widokiem na jeziorko.
                • Gość: Jac Re: Rezydencja Królewska w Wilanowie - 45 proc. IP: *.chello.pl 08.06.09, 09:49
                  Moim zdaniem - nawet na podkolorowanej wizualizacji wygląda "tak
                  sobie". Na działce na siłę "naćkane" - budynek przy budynku, a każdy
                  z nich o stylistyce przywodzącej na myśl barak albo szopę...
    • Gość: Stefan Promocje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 19:39
      Rany, słuchajcie tu nawet nie ma co wpisywać nic! W tej chwili liczba promocji i
      obniżek cen jest tak wielka, że trzeba by pół dnia tu siedzieć. Nie kupujcie nic
      bez twardych negocjacji!! Opuszczają cenę spokojnie o 15%! Powodzenia
    • Gość: alandy Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:45
      mpro elekcyjna:

1. z kosmicznych 13 tys za metr
      2. dorzucili "za darmo" garaż i komórkę lokatorską(jakiś czas temu)
      3. obniżyli cenę najmniej atrakcyjnych mieszkań(o jakieś 1 tys za
      m2) - pewnie kosztem garażu i komórki lokatorskiej ;) - maila
      dosatłem dziś(mimo iż w poprzednim mailu stało iż obniżek i
      negocjacji nie przewidują)

życze im powodzenia
      jak dla mnie to można się interesować, ale przy cenie 8 tys

ciekawi mnie tylko kto tam kupił, po trochę lokali widnieje jako
      sprzedane
      • Gość: Jac Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.chello.pl 20.06.09, 10:59
        > ciekawi mnie tylko kto tam kupił, po trochę lokali widnieje jako
        > sprzedane

raczej trudno takie informacje poddać weryfikacji
      • satorianus Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 26.06.09, 00:18
        Wprowadzili toto do sprzedaży praktycznie w szczycie hossy. Paru się złapało. W
        sumie fajna inwestycja, ale ceny rzeczywiście z kosmosu.
    • Gość: ccmicra Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.09, 14:32
      zamiast czekac na kolejne znizki w spoldzielni lepiej pojsc po prostu
      do developera. przykladowo marvipol ma taka inwestycje, ktora sprzedaje
      spod lady, bez reklamy i bez pokazywnaia na stronie internetowej.
      jedyna reklama to postawili na razie billboard na al. wyscigowej.
      inwestycja ma sie nazywac villa cavaletti. ceny ok. 6 tys za metr i
      dostac mozna tylko w biurze sprzedazy.
    • Gość: bat JWC na Lewandów IP: 188.33.106.* 29.06.09, 21:44
      Lewandów Park - JWC
      Zaproponowano mi:

40,5 m/2 z wykończeniem pod klucz w standardzie Silver i miejsce
      postojowe. Cena za całość 238.000 zł.
      Termin oddania maj 2010 r.

Wychodzi zirka po 5800/metr.

Okazja to czy robienie w balona?
      • Gość: ja;) Re: JWC na Lewandów IP: 212.180.168.* 02.07.09, 00:13
        Taniej kupilem w Mysiadle - wprawdzie to niby nie Warszawa, ale czy Lewanow
        mozna nazwac Warszawa? :D
        • justysiaf Re: JWC na Lewandów 04.07.09, 23:36
          a gdzie w Mysiadle? Tzn. jaka inwestycja?
          • Gość: ja;) Re: JWC na Lewandów IP: 212.180.168.* 06.07.09, 01:47
            Mieszkanie z drugiej reki, z wszystkimi wpisami w ksiegi, uregulowana wlasnoscia
            itp itd. Deweloperka winszuje sobie lekka reka tysiac wiecej niz ja dalem, i
            oferuja za to gole sciany, betonowa szlichte i kupe nerwow czy nie padna, czy
            dadza akt i czy nie trzeba bedzie doplacac waloryzacji i innych bzdetow.
            • Gość: mysza Re: JWC na Lewandów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.07.09, 00:36
              Czy kupowal kots z Was mieszkanie na Osadzie WIlślanej? Jesli tak to
              jaką cenę udało sie Wam wynegocjowac za m2? lub jaki rabat od
              zaproponowanej przez J.W kwoty?
              • Gość: Alex Gotowe mieszkania w Wilanowie po 5100 za m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 19:46
                Sprzedaje Red Net. Wybudował Fadesa Prokom. Widocznie jakiś inwestor pozbywa się
                pakietu. Są tam dwa mieszkania ok. 105 m2 po 5100 zł za m2. Całkiem rozsądny
                rozkład, aczkolwiek parter.
                • Gość: olo Re: Gotowe mieszkania w Wilanowie po 5100 za m2 IP: *.aster.pl 19.07.09, 22:12
                  Mozesz podać namiary tę ofertę?
                  • Gość: Alex Re: Gotowe mieszkania w Wilanowie po 5100 za m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 23:28
                    Jasne. Tu masz link.

tabelaofert.pl/szczegoly,inwestycja,id,35465,nazwa,apartamenty_przy_jeziorku
    • gazeta_forum61 Piaseczno od 4500zł (nie multi-hekk) 22.07.09, 15:31
      gotowe, odbiór od ręki
      www.majowyzakatek.pl
      miesiac temu było w ofercie 30 zostało 20, tylko spore 3 pokojowe
      • Gość: MIKUS Wilanow IP: *.n1.isko.net.pl 04.08.09, 20:33
        Witam Serdecznie moze ktos kupil teraz mieszkanie w Wilanow
        inwestments i moze podzielic sie do jakiej ceny sa sklonni zejsc na
        mieszkaniach do jakiej ceny dodam ze cena katalogowa na 3 pietrze to
        7900zl do jakiej ceny sa skloni opuscic moze ktos skladal im oferte
        i zostala ona zaakceptowana ? Jaka cena obecnie wyglada mieszkan w
        wilanow inwestments POZDRAWIAM
        • Gość: CDMowiec Re: Wilanow IP: *.era.pl 12.08.09, 16:04
          Zebrane z dzisiejszego dodatka DOM do GW

WOLA
          - Wola Prestige - od 7142 zł/m2
          - Wola Tower - od 6500zł/m2

BEMOWO
          - Dorgroup - od 6999 zł/m2
          - Sansara - od 6901 zł/m2
          - Catalina Group - od 6995 zł/m2
          - Dywizjonu 303 - od 5900 zł/m2

PIASTÓW
          - Rzeydencja Kościuszki/BARC - od 4679 zł/m2

ZĄBKI
          - Gethouse - od 5950 do 6500 zł/m2

MOKOTÓW
          - Alanda Residence - od 7770 zł/m2
          - Melody Park - od 6999 zł/m2

WILANÓW
          - ul. Zdrowa - od 6350 zł/m2
          - Nowa rez. Król. Marysieńki - 6950 zł/m2
          - Królewskie przedmieście - od 6740 zł/m2

ZOLIBORZ
          - City Apartments (Rydgera) od 7590 zł/m2
          - Villa Kasprowicza - od 8600 zł/m2

BIELANY
          - Sokratesa - od 7100 zł/m2

CENTRUM
          - Apartamenty Pańska - od 8700 zł/m2

BIAŁOŁĘKA
          - Magnus group - od 5950 zł/m2
          - Słoneczne przedmieście - od 6206-7415 zł/m2

TARGÓWEK
          - Tivoli - od 6400 zł/m2
          - Santorini od 6400 zł/m2
          - grupainwest - od 5395 zł/m2

PRAGA
          - grupainwest - od 6590 zł/m2

GOCŁAWEK
          - grupainwest - od 6990 zł/m2
          - grupainwest - od 5600 zł/m2

URSUS
          - Jaz-Bud - od 5850 zł/m2
          - Orkiestra development od 5000 zł/m2
          WŁOCHY
          - Supo -od 5990-6990 zł/m2
          • Gość: zz Re: Wilanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:44
            no i co z tego? to ze jest jedno mieszkanie 3 pokojowe o metrazu ponad 100
            metrow i z kuchnia w aneksie po 6500 z metra o niczym nie swiadczy. normalne,
            funkcjonalne mieszkania sa nadal za ponad 8 tys za metr
    • Gość: bobmarket Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.ppp.eranet.pl 24.08.09, 13:47
      ostatnie dni promocji w villa cavaletti na al. wyscigowa 39 (warszawa
      mokotow). podobno developer chce od wrzesnia wprowadzic oficjalnie do
      sprzedazy i bedzie pokazywac na stronie www bo na razie to tylko
      przedsprzedaz i nigdzie nie ma reklam.
      ceny wg mnie bardzo OK.
    • Gość: corgan Santorini - jeszcze w 02.2008 miało być po 9tys. IP: *.chello.pl 30.08.09, 18:12
      data: 2008-02-13
      miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4923453.html
      "Spółdzielnia w najbliższych dniach rozpocznie sprzedaż mieszkań. Ceny wahają
      się od 7,7 do 9 tys. zł za m kw., za miejsce parkingowe trzeba zapłacić od 24,4
      do 36 tys. zł (w cenę tych droższych wliczone są sąsiadujące z nimi schowki
      garażowe).

Osiedle ma zostać oddane do użytku w lipcu 2010 r."

a już 1,5 roku później:
      targinieruchomosci.gazeta.pl/targi/article.cfm?id_article=2446
      "Lokalizacja – ul. Kwatery Głównej 46 (Praga Południe/Warszawa)
      Cena – od 6400 do 6900 zł/m2
      Poziom garażu -1 (378 samochodów) (cena garażu 21 tys.)"

https://www.domiporta.pl/details,191,109385975.asp
      www.domiporta.pl/details,191,108027855.asp
      • Gość: pijak Re: Santorini - jeszcze w 02.2008 miało być po 9t IP: *.gdynia.mm.pl 01.09.09, 01:19
        bloki jak z PGR-u a jeden jest krzywy
        • Gość: gosc26 Re: Santorini - jeszcze w 02.2008 miało być po 9t IP: *.derby.waw.pl 03.09.09, 20:25
          przestań narzekać
          • Gość: gosc Re: Santorini - prawie wszystko sprzedane IP: 109.243.168.* 21.05.10, 14:38
            zostalo pare 51-55metrowych w III etapie (z widokami okno-w-okno) i pare wiekszych 70-80m2. Ceny 6950. Sprzedaz poszla im calkiem szybko.
    • Gość: bezmon Kamrealne osiedle" Srebrna Góra" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 13:22
      Kamrealne osiedle Srebrna Góra. Promocja na mieszkania do końca
      października 7900,00zł/m. Liczba mieszkań w ofercie ograniczona.
      www.bmi.com.pl
      • Gość: alfa i gamma Re: Kamrealne osiedle" Srebrna Góra" IP: *.rev.snt.net.pl 05.10.09, 08:12
        buhaha to ma byc promocja bialolecka???? chyba sie komus o 2000zl/metr pomylilo
    • Gość: Janek sporo jest na promocjedeweloperow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 10:53
      Osoby zainteresowane promocjami nowych mieszkań mogą zerknąć na
      www.promocjedeweloperow.pl
    • Gość: alandy Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.acn.waw.pl 17.11.09, 17:37
      elekcyjna, mpro

wreszcie(prawie rok temu odpisali mi że obniżki u nich są niemożliwe)
      zdecydowali się na rabat 10% na wszystkie mieszkania, przy cenie wyjściowej to
      niemało(60-130 tys)

ruch w dobrą stronę, ale za późno, za mało

moim zdaniem żeby ta inwestycja miała szansę ZACZĄĆ SIĘ sprzedawać, ceny powinni
      ściąć min o 30%.
      • Gość: pikot Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.chello.pl 17.11.09, 22:29
        rok temu pani w biurze sprzedaży żaliła się, że nie mogą opuścić bo budowali na
        górce. Może wtedy to 10% robiłoby wrażenie. Teraz już nie bardzo. Rzeczywiście
        przy 30% można zacząć się zastanawiać, choć mieszkania nie rzucaja na kolana.
        Budynek niby ładny, ale widok na cmentarz i amfiteatr z imprezami plenerowymi
        sprawiają, że jest to oferta dla konesera. Do tego ciekawe godziny pracy biura
        sprzedaży bodaj od 7.00 do 15.00.
        • Gość: alandy Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.spray.net.pl 18.11.09, 18:14
          no to tylko żal w biurze sprzedaży pozostanie - bo kogo obchodzi za
          ile budowali
          (przynajmniej tak twierdzi KZW, że koszt jest nieistotny, bo istotne
          za ile produkt się sprzeda, jak widać to dziął w obie strony)
          Czekają pewnie na odbicie, ale ono nie przyjdzie...
          Przynajmniej nieprędko, zwłaszcza w segmecie "apartamentów" na które
          wystylizowali swój produkt.
          Myślę że zanim dojdą do tego, że obnizka powinna być min 3o procent
          to rynek już będzie dalej i znów wtedy to będzie za mało.
          Jak widać mpro nie ma pojęcia co to znaczy ograniczać straty a
          chytry dwa razy traci

• Gość: poinformowany Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 00:03
          Rzeczywiście budowali na górce, ale na swojej ziemi(MPRO to quasi-państwowa
          firma ogrodnicza i wcześniej mieli tu swoją bazę maszynową). Zresztą z tego co
          pamiętam budowali w 2007r, wtedy jeszcze ceny robocizny i materiałów nie
          osiągnęły szczytów. Na lokalizacje nie ma co narzekać - ile jest inwestycji w
          Warszawie, które stoją de facto w parku parę kilometrów od Centrum? Do cmentarza
          jest kawałek i jego bliskość nie przytłacza, w amfiteatrze mało co się dzieje,
          poza tym budynek jako jeden z nielicznych budowanych obecnie rzeczywiście
          wygląda na apartamentowiec.

Ale fakt, faktem - ceny kosmicznie i nawet te 10% promocji niewiele zmienia.
          Praktycznie nic nie sprzedali od półtora roku - wiem z dobrego źródła. Poza tym
          w branży ogrodniczej też nie najlepiej im idzie - robią teraz dla firm które
          kiedyś robiły dla nich. Wiec może w pewnym momencie można będzie z nimi
          ponegocjować mocniej.
          • Gość: smiech Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.centertel.pl 17.12.09, 23:17
            budynek faktycznie ladny, ale ... 1/mieszkanie przy samej ulicy
            lub "amfiteatrze" do tego sasiedztow to speluna z woli 2/ koszty
            budowy ... wolne zarty - max 3 tys za metr (mieli wlasna ziemie) 3/
            REALNA WARTOSC TO 5-6 TYS MATR, ale ja i tak dziekuje ze wzgledu na
            fatalne sasiedztwo - oferta dla amatora mocnych wrazen
            • km.gdak Ząbki 23.12.09, 14:47
              www.makadibud.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=56
              od 4900 do 5500zł/m no ale w Ząbkach
              • Gość: zgryZ Re: Ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 16:15
                Ząbki to max 3,5tys/m2. To jest wątek o promocjach a nie o kpinach.
                • km.gdak Re: Ząbki 27.12.09, 19:50
                  3,5 tys zł/m to koszt budowy z podatkami więc życzę szczęścia w szukaniu
                  może z rynku wtórnego ale na pewno nie z pierwotnego

5tys zł/m to standard na chwilę obecną i przez najbliższy rok raczej nic się nie
                  zmieni, zwłaszcza że nowe mieszkania ubywają w szybkim tempie, chyba że
                  słyszałeś że u którego porządnego dewelopera (pomijam tu takie ananaski jak JW
                  C.. i mam na myśli wyłącznie Ząbki) mieszkania nadal stoją a ceny idą w dół
                  z moich obserwacji wynika raczej że ceny nadal idą w górę, może staną ale na
                  pewno już nie spadną znacząco do cen, które ty sugerujesz
                  • Gość: zgryZ Re: Ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 21:51
                    A skąd ty masz takie "precyzyjne" informacje jakie były ich koszty budowy ?
                    Zresztą jak im się uda sprzedać toto po kosztach, to i tak będą mieli szczęście.
                    • km.gdak Re: Ząbki 28.12.09, 13:23
                      takie są mniej więcej koszty budowy na chwilę aktualną

ale jak napisałam
                      życzę powodzenia w szukaniu
                      • ponton_kloszard Re: Ząbki 29.12.09, 18:54
                        skoro według Ciebie takie są koszty budowy to powiedz mi jakim cudem w
                        małych miastach ceny ofertowe developerów są poniżej 3 tysi z metra i
                        jeszcze na tym zarabiają? czekam z niecierpliwością na wyjaśnienie.
                        • km.gdak Re: Ząbki 30.12.09, 10:04
                          napisałam że doliczyłam tam między innymi podatki, cenę gruntu

w mniejszych miejscowościach też inna jest stawka za robociznę
                          w Warszawie stawka za godzinę zaczyna się od 9zł
                          gdzie np w Ostrowii Mazowieckiej jest to górna stawka
    • osiedleksiazenice Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 04.01.10, 14:26
      Promocja na Osiedlu Książenice - połowa bliźniaka w stanie surowym otwartym (zadaszonym) na działce 750m już za 345.000. więcej na www.osiedleksiazenice.pl
      Promocja również na budynki w stanie deweloperskim.
    • Gość: uprzejmy VILLA SOLAR - maja promocje na przedsprzedazy IP: *.159.7.66.static.crowley.pl 05.01.10, 07:52
      podobno jeszcze przez kilka dni tak ma byc a pozniej ceny maja isc w
      gore.
      • Gość: 20 proc. taniej kupuj w grupie jest taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 00:44
        wejdz na strone grupadom.pl/inwestycja/grupa-chetnych

Jestesmy pierwsza grupa osob, ktora lada dzien kupi mieszkania w
        tzw. hurcie, czyli duzo taniej niz cena handlowa. Znalezlismy juz
        pierwsza firme, ktora sprzedaje taniej bardzo atrakcyjne mieszkania
        nawet te najbardziej poszukiwana na rynku dwupokojowe o powierzchni
        ok. 50 mkw. I to prawie w centrum Warszawy, a nie na obrzezach. A
        zreszta zobaczcie sami. Pierwsi chetni juz sa, umowa z deweloperem
        prawie dogadana, a beda kolejne. Firmy juz licza za ile warto
        sprzedac mieszkania w hurcie gdy przyjdzie na raz kilkadziesiat
        osob. Mozna sie zapisywac, czym wiecej osob tym wieksza znizka.

Sprawdz sam na stronie www.grupadom.pl
        • Gość: sprostowanie Re: kupuj w grupie jest taniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.10, 23:17
          Nie jesteście pierwsi :) Największą grupa i najstarszą jest grupa http://RazemDom.pl.

Z tego co wiem oni już dokonali zakupów.
    • osiedleksiazenice Promocja na dom jednorodzinny 08.01.10, 14:43
      Dom 141,8 metra powierzchni użytkowej, w stanie surowym otwartym, zadaszonym, z kanalizacją w poziomie "0", z przyłączami energetycznym, wodnym i gazowym, podwójnym garażem i działką 1647m - 580.000
      www.osiedleksiazenice.pl/dzialka-etap3/330/
      • Gość: Amelia Re: Promocja na dom jednorodzinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 15:03
        W Książenicach promocje były latem ub.r. Jeśli ktoś chce kupić dom w tamtej
        okolicy radzę poczekać z decyzją.
    • Gość: searcher Marvipol ma promocję cenową IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.10, 07:44
      Marvipol ma promocję cenową. Nie ma tego na ich stronie, ale daja
      informacje telefonicznie i mailowo, że dla lokali usługowych które są
      kupowane w lutym można mieć cenę niższą o ok. 700złotych
    • Gość: znalazca Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.10, 09:25
      Melody Park (inwestycja Marvipolu) wczoraj zadzownił do mnie handlowiec
      i poinformował że wprowadzili promocję na 3 lokale (ostatnie z danego
      typu). Ceny od 7,5 tysięcy za metr. nawet umówiłem się na oglądanie bo
      plany wyglądają całkiem fajnie.
    • Gość: najszybszy Melody Park ma promocje IP: 212.180.208.* 11.05.10, 16:10
      ceny kawalerek i dwupokojowych na Mokotowie sa na poziomie 7 tysiecy
      zlotych wiec calkiem atrakcyjnie w porownaniu z cenami wyjsciowymi.
      • Gość: gepard_chester Re: Melody Park ma promocje IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.10, 22:28
        Mówisz o Melody Park?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka