Krety tam nie znajdziesz, jest to jedna z wielu miejscowości nastawiona na turystów, sporo tam sklepów z pierdółkami, tawern, wypożyczalni. W Kissamos będzie spokojniej, łatwiej tam o klimatyczne miejsca, bliżej do Balos (u Was chyba tylko statkiem) i Elafonissi ale mniej busów do Chanii (ok 45 minut
dzieki za wszelkie info.wybieram sie z katowic,chyba ze dodaliby loty z krakowa.walizki na pewno nie wezme, myslalam ze podreczny ma 5kg limitu,ale czytam na forum ze 10kg, na 7 dni mi spokojnie wystarczy, chce sie zainstalowac w agii apostoli bo blisko lidl-mysle ze tam ceny powinny byc lepsze niz
Dokładnie ceny mają z kosmosu rodzina 2+2 w ubiegłym roku za hotel na krecie na 11 dni 10,2 tys w tym roku ten sam termin 16,2tys
A w jakiej cenie masz te hotele? Bo to tez wazne. Z tych hoteli i tak wybralabym Stelle Village, zawsze wszystko kwestia ceny. Jezeli za tyle samo STELLA, jezeli tamte sa duzo tansze no to nie ma o czym mowic.
Czy może wrócił już ktoś z tej destynacji w tym roku i mógłby wyrazić swoją opinie, udzielić rad. Gdzie pożyczał auto i za jaką cenę, co zobaczyć w okolicy itp.
Wybieram się z mężem i 2 dzieci (6, 4 lata) do tego hotelu w lipcu 2014, chciałam się dowiedzieć czy ktoś był już w tym hotelu i może coś powiedzieć o okolicy, tj. czy w pobliżu można wypożyczyć auto, jak daleko do miasteczka i czy w okolicy są jakieś lokalne biura podróży organizujące wycieczki
Witam :) Kiedyś byłem na Krecie, Santorini i dwa razy Chalkidiki ale ostatnio było to w 2014r. stąd moje pytanie. Mam zapewnione śniadania ale to pewnie nie wystarczy :) Ile może kosztować "średni" posiłek w tawernie. piwko, może lody ? Proszę o kilka aktualnych cen, pomoże mi to ustalić
Gouves Park Holiday Resort.Cena faktycznie dobra. Ja szukam na 2 osoby na Krecie i ta oferta mnie kusi. Boję się jednak Wezyra. Chciałam jechać z Neckermanna, bo jeżdżę co rok, ale tak wywindowali ceny, że chyba odpuszczę.
Wezyr pokazał ofertę -mają w dobrej cenie hotel Gouves park na Krecie......Sama już nie wiem co robić ,rezerwować czy czekać hmmmmmmmmmmmmm. W tym roku byliśmy z nimi w Turcji i było ok .......
Na Naxos zdecydowałam się właśnie na Agia Anna - studio tuż obok plaży. Mam pytanie o ceny w tawernach na Naxos - nie mamy żadnego wyżywienia - ile średnio należałoby zarezerwować na całodzienne wyżywienie, w tamtym roku na Krecie ceny były przystępne (posiłek dla 2 osób w okolicach 20e) - jak to
Witam z powodów rodzinnych odsprzedam wczasy na Krecie w terminie 03.08-10.08.2014 r. TUI best FAMILY Nana Beach 4* all inclusive wylot z Gdańska . Oferta dla 1os dorosła + dziecko. Cena 2 osób ok 5900zł Poniżej szerszy opis hotelu
mam nadzieję, że z promami nie będzie problem > u. I że ceny nie są jakieś wygórowane.. Po co mieszać w to nadzieję skoro ceny są znane i można je łatwo sprawdzić np na stronie tej agencji. Jeśli brakuje jakiegoś wolnego promu (zwłaszcza takiego co nie pływa codziennie), to trzeba
znalazłam program wycieczek z września 2014 z biura Wezyr z Krety ceny w euro: SANTORINI 140+13 SPINALONGA 65 GRAMVOUSA BALOS 70 SAMARIA 63 WIECZÓR GRECKI 51 KNOSSOS 42 WATER PARK 33 JEEP SAFARI 80 DOROSŁY I DZIECKO