45 wyników w czasie 735 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Aktualne ceny (początek wątku)

Witam :) Kiedyś byłem na Krecie, Santorini i dwa razy Chalkidiki ale ostatnio było to w 2014r. stąd moje pytanie. Mam zapewnione śniadania ale to pewnie nie wystarczy :) Ile może kosztować "średni" posiłek w tawernie. piwko, może lody ? Proszę o kilka aktualnych cen, pomoże mi to ustalić

Re: sirious vilage Kreta opinie

milenka888 napisał(a): > Ludzie pisza ze idzie sie 10 minut wiec jesli faktycznie tyle to zaden problem > ;) maly do wozka a starszej mamy dostawke do wozka zeby nie jeczala:) Ty milenko nie napisałaś w którym miesiącu jedziecie na ten wywczas. Po czasie i po cenie jaką podałaś

Re: Cypr zimą???

Z zimą na Cyprze to jest tak, że może być...różnie. Teoretycznie grudzień i styczeń są najmniej przyjemnymi miesiącami w roku, jednak reguły nie ma. I tak na przykład w roku 2014 na północy Cypru w grudniu pojawiły się krótkie opady śniegu (który chwilę potem stopniał), nie rzadko miały miejsce

Re: Podróżujecie po Polsce?

, pogoda cudna, widoki jeszcze piękniejsze. (wczasy kupiłam z dużym wyprze > dzeniem w grudniu 2014 r) no i to jest cena jak rozumiem za 2 tygodnie hotelu.....zanudziłabym się :-) -- Nigdy nie jest tak, żeby człowiek, czyniąc dobrze drugiemu, tylko sam był dobroczyńcą. Jest równocześnie

Re: Star Beach Village Kreta/ Podbijam.

znalazłam program wycieczek z września 2014 z biura Wezyr z Krety ceny w euro: SANTORINI 140+13 SPINALONGA 65 GRAMVOUSA BALOS 70 SAMARIA 63 WIECZÓR GRECKI 51 KNOSSOS 42 WATER PARK 33 JEEP SAFARI 80 DOROSŁY I DZIECKO

Re: Pomóżcie Grecja - Kreta /Rodos dla 2+2 co wyb

Rodos ....potwierdzam cudna wyspa wspaniale miejsca do zwiedzenia urokliwe zatoki kolory morza cudne .....My bylismy w kompleksie BLUE BAY w hotelu Sunland ....park wodny do dyspozycji obok hotelu mielismy w cenie /2 tyg w czerwcu 2014 ,All..../ Wyspa jest urokliwa i chetnie tam kiedys wroce ......

Re: Wielkie Południe z Itaką - relacja

Dzień 3 - 16.11.2014, niedziela, 170 km Po śniadaniu podjeżdżamy do kazby Taurirt. Po zwiedzeniu kazby idziemy do Muzeum Filmowego naprzeciwko, w zamian za akurat niedostępne do zwiedzania studio filmowe (kręcą jakiś film o Tutenchamonie, czyli znowu Maroko udaje Egipt ;) Zresztą czego to

Re: Hotel Stella Palace - KRETA lipiec 2014 ?

Czy może wrócił już ktoś z tej destynacji w tym roku i mógłby wyrazić swoją opinie, udzielić rad. Gdzie pożyczał auto i za jaką cenę, co zobaczyć w okolicy itp.

Re: Hotel Stella Palace - KRETA lipiec 2014 ?

A w jakiej cenie masz te hotele? Bo to tez wazne. Z tych hoteli i tak wybralabym Stelle Village, zawsze wszystko kwestia ceny. Jezeli za tyle samo STELLA, jezeli tamte sa duzo tansze no to nie ma o czym mowic.

Re: Wynajem samochodu na Krecie?

Wróciliśmy z Krety 2 dni temu. Polecam na Krecie wypożyczalnię aut AutoRentals Crete. Właściciel Dimitris Kopidakis. Mają bardzo dobre ceny (w lipcu 2014 na tydzień auto klasy A Spark 175 E, większy hyundai i20 210 E), nowe auta, nie dopłaca się za fotelik dla dziecka i za drugiego kierowcę. Co

Re: Koszty wakacji organizowanych na własną rękę

www.rainbowtours.pl/kreta-wczasy/kiani-beach?liczbaDoroslych=2&liczbaDzieci=1&liczbaPokoi=1&czyCenaZaWszystkich=tak&wiekDzieci=2&wyzywienia=All+inclusive#2014-10-08

m.in. Santorini z Krety za 220 zł RT

Dla tych, którzy planują urlop w Grecji okazja by zobaczyć coś więcej w niewielkiej cenie. Aegean/Olimpic ma promocję na loty po Grecji od 51e RT (24e OW) , dostępne trasy: Rhodes - Santorini Santorini - Mykonos Santorini - Heraklion Heraklion - Mykonos Rhodes - Heraklion Możemy więc z

1 2 3 4