U nas w szpitalu myja noworodki z dodatkiem oilatum. Moim zdaniem nie ma nic delikatniejszego. Nie trzeba juz żadnego mydła.
Dzieki wielkie. Zakupie dzis i sprobujemy. Pozdrawiam.
Probowalam Ci wyslac, ale wiadomosc do mnie wraca. Jesli nadal interesuje Cie namiar na dr Idzik napisz na mojego maila gazetowego (dolores113@gazeta.pl)
dolores113 napisała: > jesteśmy w stanie się poświęcić. Normalne społeczeństwo charakteryzuje się takim sposobem wychowania, że to dzieci dostosowują się do świata dorosłych. Naprawdę nie chcesz mieć normalnej rodziny i budować normalnego społeczeństwa? -- Ne puero gladium!
dolores113, jesteś rodzicem pracującym, pracodawca wystawi ci zaświadczenie o zatrudnieniu, które musisz przedstawić w przedszkolu, na takim zaświadczeniu nie ma informacji, ze przebywasz aktualnie na urlopie wychowawczym, a nawet gdyby była to nie ma to znaczenia, bo warunkiem jest
dolores113@gazeta.pl Serdecznie dziękuję
dolores113 napisała: > Wiesz, przypuszczam, że pierwsze pytania padną już na cmentarzu. A tam warunków > sprzyjających nie będzie. Przestań. Dziecko nie potrzebuje wykładu, wystarczy krótko i zgodnie z prawdą odpowiedzieć na pytanie. Pogadanka, którą planujesz może bardziej
dolores113 napisała: > Chcemy przygotować naszą córkę na świadomą już wizytę na cmentarzu. Dziecko ma > 4,5 roku. Planujemy przed 1 listopada usiąść i porozmawiać o śmierci. A po co? Nie lepiej po prostu poczekać na pytania dziecka i opowiedzieć mu tylko to co je będzie interesowało
dolores113 napisała: > Też czytałam, że im niższe IgG tym lepiej. U synka jest teraz 227 AU/ml, a u mn > ie 30 U/ml. > Zupełnie inne jednostki. Nie wiesz przypadkiem jak przeliczyć AU na U, bądź odw > rotnie? Wbrew pozorom to te same jednostki tylko źle zapisane
dolores113 napisała: > A kiedy zdiagnozowali u Twojego dzieka CMV wrodzoną? Z tego, co wiem, da się to > zrobić tylko w pierwszych tygodniach życia. U mojego synka pierwsze badanie na > CMV zrobiono jak miał rok. Nigdy nie będziemy pewni, czy to wrodzona, czy naby > ta
Na forum "Szpitale": Maja jest już z nami - poród na Żelaznej dolores113 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=63845986 LUXMED W-wa kk_1976
dolores113 napisała: > Strach się bać. Ciekawe ile osób pozarażały poszczególne osoby z Twojej rodziny > ? Kto wie, może wasz wirus dotarł i do naszego domu, o ile jesteś z Warszawy :- > ) nie, nie jestem z Warszawy, ale ostatnio mocno wiało ;-);-D > Serdecznie pozdrawiam i
dolores113 napisała: > No właśnie mam na myśli włosy (ma niemalże do pasa), plecy, zęby. Zęby myje ocz > ywiście sama, ale trzeba jej asystować i motywować, żeby myła dokładnie również > trzonowce. Zęby to, moim zdaniem, lepiej na koniec umyć samemu. > Jednym słowem