219 wyników w czasie 93 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Dzisiaj jest Dzień Nauczyciela

http://www.radio.katowice.pl/zobacz,7098,Nieprzystosowane-szkoly.html NIE PRZYSTOSOWANE SZKOŁY - Radio Katowice - 14.10.2014 -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html MADOHORA FORUM NIKISZOWIEC

Re: 14.10 Dzień Edukacji Narodowej

W 2014 roku miała miejsce 20. rocznica obchodów. Hasłem obchodów na rok 2015 było „Potrzeba nauczycieli!” (ang. A Call for Teachers!)

Bezpłatne szkolenia dla nauczycieli (początek wątku)

Zapraszamy nauczycieli szkół zawodowych kierunków inżynieryjno-technicznych i architektoniczno-budowlanych oraz instruktorów praktycznej nauki zawodu na 10-dniowe bezpłatne staże w rzeczywistych warunkach środowiska pracy. Dostępne terminy staży (10 dni stażu po 8 godz. zegarowych dziennie

Re: Urlop nauczyciela

Spójrz na post startowy - zacytowałam konkretny paragraf z KN.Dni urlopu nauczyciela( pomijam przedszkole) się nie "zlicza".Urlop to ferie, wakacje minus 7 dni. Twój link dotyczy interpretacji(!) prawa oświatowego, z roku 2014.Jest to rzecz nieaktualna

Re: Urlop nauczyciela

. www.experto24.pl/oswiata/urlopy-w-oswiacie/od-2014-r-wymiar-urlopu-nauczyciela-wyniesie-47-lub-30-dni-roboczych.html#.XLtF_Y4knDc

Re: Dni Teatru 2014 w Tarnobrzeskim Domu Kultury

Chcialoby sie powiedziec-Jakie miasto,taka widownia!.Gdzie do cholery sa te setki tarnobrzeskich nauczycieli,absolwenci "uniwersytetow" w Ropczycach i Nisku?!.Gdzie urzedole i ich rodziny.Czyzby wystarczaly wam Rozmowy w kroku i Doda w Weekendem na Dni Tarnobrzega?! -- Nie istnieje posłanka

Re: Dni Teatru 2014 w Tarnobrzeskim Domu Kultury

ludziom dupy się nie chciało ruszyć bo to za darmo więc pewnie nic niewarte. Zadziwia mnie postawa nauczycieli zwłaszcza od j. polskiego wymagają od młodzieży a sami przykładu nie dają ani nie zachęcają aby ta przyszła na spektakle. Widziałem całe trzy sztuki tarnobrzeskiego nauczycielstwa ale żadne z

Matura 2014 (początek wątku)

, że jak dziecko dużo czyta, to na dzień dobry na egzaminach ma co najmniej 50% przewagi nad nieczytającymi i w takich wypadkach nawet średnia 5.0 nie pomoże, a tak właśnie było w klasie moje córki.

Re: Strajk nauczycieli - paranoja

zł za 3 kolejne mianowanym 2014 zł..pozniej dyplomowanie 2389 zł.. tak wiec widzimy jak malo zarabiaja nauczyciele.. a skoro czepiasz sie weekendow to odejmij +- 121 dni za weekendy czyli ok 40 dni wakacji = dni pracujacych:)

Re: Karta nauczyciela.

Poczytałem. http://www.prawo.vulcan.edu.pl/przegdok.asp?qdatprz=akt&qplikid=2 Ustawa z dnia 26 stycznia 1982 r. "Karta Nauczyciela" (Dz. U. z 2014 r. poz. 191) 1a. Dyrektor szkoły zawiesza w pełnieniu obowiązków nauczyciela, a organ prowadzący szkołę - dyrektora szkoły, jeżeli wszczęte

Re:Zimna woda przez cztery dni od 01.09.2014

Dziękujemy za informację iż akurat od 01.09.2014 przez cztery dni nie będzie ciepłej wody na os.Łużyckim !!!! Dziękujemy ! GRATULUJĘ POMYSŁU ! Akurat dzieciaki rozpoczynają rok szkolny a nauczyciele pracę ... Po co się myć do szkoły i pracy, trzeba wstawiać gary i grzać wodę. Niech pomysłodawca

KRAKÓW - szkolenie dla nauczycieli przedszkol (początek wątku)

40 złnajpóźniej 3 dni przed szkoleniem na konto: Studio Rytmu i Tańca TRIANGIEL 48 2490 0005 0000 4500 3334 7532 W tytule proszę wpisać: imię nazwisko, warsztaty W-L 14.03. 2014​ oraz koniecznie wysłaćwiadomośćSMS lub E-MAIL z imieniem inazwiskiem, datąwarsztatóworaz numerem

1 2 3 4 5 6