14 wyników w czasie 63 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

sprzedam interfejsy diagnostyczne (początek wątku)

sprzedam star diagnosis (do marki Mercede), VAS 5054a (do grupy VW, Audi, Seat, Skoda), ELM327 USB (Opel).

Re: Nie calkiem O/T - musze zmienić telefon, pora

Używam Galaxy S5 Neo. Sprawuje się idealnie a ekran Amoled jest świetny. Nawiguje, rejestruje i wyświetla paramteryz ELM327 czasami idzie 5 aplikacji i daje rady. Dodatkowe plusy to uszczelniony, mozna samemu wymienic aku i kartę microSD a przede wszystkim jest tani.

Re: Interfejs diagnostyczny

bednar11b napisał: > Witam. Który polecacie interfejs diagnostyczny? interfejs diagnostyczny to tylko układ elektroniczny, który zamienia rozkazy (na układzie ELM327) lub poziomy napięć (konwerter szeregowy RS232 z portem USB na FTDI) i bez oprogramowania nie jest nic wart. :-) Najpierw

Re: podpiecie auta pod komputer

allegro.pl/2011-pl-interfejs-elm-327-1-4a-obd2-od-importera-i1533770757.html podpinasz usb do laptopa z odpowiednim ;-)) oprogramowaniem , dolaczonym do aukcyjnego zakupu i mozna sie bawic..

Re: Dzięki za pomoc

To jeszcze jeden protip ode mnie, kup sobie jakiś w miarę dobry Interfejs ELM327 Bluetooth, za kilkadziesiąt złoty i sparuj sobie go z apką "Hybrid Assistant" na andka. Poza kupą ciekawych danych, pomaga w optymalizacji poruszania się autem hybrydowym. Poczytaj. -- . 3200gt, 159 2.2jts, Y rwd.

Re: odłączenie akumulatora

1. Z check engine samochód przejdzie badanie. 2. Jak masz interfejs OBD2 (możesz mieć, ale przy roczniku '99 nie musisz) to może lepiej zainwestować kilkanaście/dwadzieścia złotych w interfejs diagnostyczny z układem ELM327 i odczytać sobie dane błędu z pomocą darmowej aplikacji na telefon? Nie

Re: Coś dla Misiaczka (o ile Jego Polo się załapu

1. Jego Polo się nie łapie. 2. Każdy może sobie kupić moduł OBD2 (np. taki ELM 327) działający na BT i mieć (z pomocą darmowych aplikacji, czy to na Androida (telefon/tablet) czy Windows (tablet/laptop) te same funkcje, które "dobrotliwie" udostępnia teraz VW. Najlepsze jest to, że dotyczy to

Re: Check engine - wróżenie z fusów

Żyjesz w Bieszczadach i właśnie spadły dwa metry śniegu? Jak ktoś to już tobie napisał - do odczytania błędu silnika wystarczy prosty interfejs OBD2 (np. na układzie ELM 327) komunikujący się z telefonem przez Bluetooth - jego cena to dycha, w sklepie stacjonarnym dwie. Aplikację, np. "OBD Car

Re: Na pewno nie Landi Renzo Omegas!

Widzisz - ja mam Stag-a, a sprawdzić parametry pracy mogę sobie nie płacąc w warsztacie (jak to w wypadku BRC/Landi Renzo jest - albo warsztat, albo "Gienio z kablem z Allegro i softem z darknetu"), ale wpinając zwykły interfejs OBD2 (na najprostszym chipsecie ELM327, dostępny wszędzie, od 10

Re: Co się mogło spierdolić?

będzie. > > Interfejs na ELM327 to wydatek kilkunastu złotych (inna sprawa, że zdiagnozuje > jedynie silnik i osprzęt - nic więcej). > Pożyczenie prostownika/kabli od sąsiada jest za darmo. > > Cokolwiek "dalej" będzie kosztowało sporo. > Wpierw się wyklucza

Re: Co się mogło spierdolić?

rzeczywiście kręci wałem, to może to być zerwany pasek... ale może to być i wiele innych rzeczy. Jak się zapisało, to dojdzie szybko do tego, czy da się to ogarnąć na miejscu, czy będzie potrzebować lawety - a to już jakiś punkt wyjścia będzie. Interfejs na ELM327 to wydatek kilkunastu złotych (inna sprawa