136 wyników w czasie 85 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Umowa z Energią dla firm! (początek wątku)

Wszystkich przestrzegam przed firmą "Energia da firm" W roku 2011 podpisałam z tą firmą umowę o rozliczenie za zużytą energię elektryczną, jeszcze jak byli w Radomiu to jakoś to było, ale jak teraz są w Warszawie to już jest katastrofa. Na koniec roku 2014 dostałam faktury i potwierdzenie salda

Re: Energia dla firm- miał ktoś z tym styczność??

i upierają się, że na temat najniższej ceny możemy rozmawiać dopiero w styczniu 2015, a w umowie mam, że przysługuje mi ona od 01.01.2015. Co mam robić? Ogólnie współpracy z energią dla firm nie polecam.

Re: Energia dla firm- miał ktoś z tym styczność??

Co pan klepie głupoty że nie podpisujecie bezpośrednich umów z klientami indywidualnymi ???!!! Ja nie mam firmy a umowę z wami podpisałam (na swoje nieszczęście)Z taka firma jeszcze w życiu się nie spotkałam!!! Jest pażdziernik 2015 a wy dopiero rozliczacie pobór energii od sierpnia 2014r

Re: SPOTKANIE 01-09-2015

my wysilek z siebie oddajemy dla kogo dla czego hmm juz sam nie wiem poco to robimy energia juz z pracownikow uchodzi jak z waszych balonikow urodzinowych. I chcecie upadlosci firmy bedzie ludzie sie zwalniaja i beda zwalniac a wasi mlodziki, co teraz wiekszosc przychodzi maja gleboko w du

Re: Firma najlepsze ustawienie nazwy i daty

koniec marc > a - kwiecień 2015. Dla firmy, której działalność będzie się wiązać z duzą mobilnością, teoretycznie najlepsza jest piątka, bo piątka to właśnie mobilność, dynamika i elastyczność. Jednak piątka jest mało stabilna, jej silna energia jest dość chaotyczna i nieprzewidywalna, równie

Esxence 2015 - relacja cz. 1- wprowadzenie :)

. www.esxence.com/en/edizione2015/brand.php Zastanawiam sie w ogole- ile z tych ponad 160 firm bedzie istniec za powiedzmy 5 lat, ale to normalne- rynek perfumiarski rosnie i kazdy chce dla siebie zdobyc kawalek tortu- smuci jednak, ze czesto odbywa sie to przez kopiowanie innych wzorcow (kolejne kapiace zlotem "arabskie" wtorne marki, czy

Nowy projekt ustawy o OZE a ceny energii el.

"rząd, nie spiesząc się z przyjmowaniem ustawy o OZE, uratował dla polskich rodzin miliardy złotych". W porządku obrad posiedzenia Rady Ministrów, zaplanowanego na najbliższy wtorek, czyli 8 kwietnia, znalazło się rozpatrzenie projektu ustawy o odnawialnych źródeł energii (OZE). Sprawdziły

Prywatyzacja miejskich spółek. Co lepsze dla Ło...

> Czy cena energii poszybowała w górę, wykańczając rodzinny przemysł i mieszkańców? Czy > prywatny właściciel przyszedł tylko po to, by rozgrabić majątek i wyssać z niego to co najlepsze? Proponuję zadać te pytania w firmach, które Dalkia (wbrew obowiązującemu SUiKZP) odcięła od

Re: Imprezy MAJÓWKI 2015 NA ROZTOCZU

na wielu konkursach na interpretację muzyki tradycyjnej. Ich muzyczny świat improwizacji zaskakuje i tworzy niepowtarzalną jakość, która nie jest obojętna dla słuchacza. 3 maja, Memoriał im. Mirosława Piotrowskiego Trasa memoriału "Na Azymut 2015" Gorajec- Łowcza (cerkiew, cmentarz)- Huta Złomy

Re: Rządy PiS od 16.11.2015 .... notatnik

dostał go za zasługi dla władzy komunistycznej?; Afera Stanisława Piotrowicza – były prokurator stanu wojennego przewodniczącym komisji sprawiedliwości w Sejmie; Afera Autosanu – polska firma przegrywa przez niedopatrzenie (?) przetarg na grube miliony?; Afera z milionem aut elektrycznych Mateusza

Re: Rządy PiS od 16.11.2015 .... notatnik

Najpierw.... Życzenia by w Nowy Rok i następny Polacy przestali brać udział w rozwalaniu polskiej demokracji i udziału w UE, też dobrego zdrowia. PREZENTACJA NA DZIEŃ 31.12.2019 W Polsce od 2015 roku u władzy jest koalicja trzech partii. To PiS, Solidarna Polska oraz Polska Razem. Przedstawiamy

Instrukcja dla hejterów PO (początek wątku)

www.rynek-energii-elektrycznej.cire.pl/st,33,335,tr,… ” 8. ” Czy NAPRAWDĘ chcesz za to PŁACIĆ ? ! Trudne tematy – górnictwo Czy wiesz, że Koszt realizacji planu naprawczego Rządu dla Kompani Węglowej szacuje się na 2,3 mld zł – 1,4 mld zł w 2015 i 0,9 mld zł w 2016 r. Natomiast utrzymywanie obecnej sytuacji do 2020 r

1 2 3 4 5 6