Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE 01-09-2015

02.09.15, 11:54
www.facebook.com/solidarnosc.castorama?fref=nf
Obserwuj wątek
    • szakal2311 Re: SPOTKANIE 01-09-2015 02.09.15, 17:25
      Nie dajcie się wrobić w podawanie swoich opinii na temat mapowanie w waszych sklepach temu żółtemu związkowi Solidarność Castorama , bo im chodzi aby mieli wasze dane i przekazali do dyrekcji i wiedzieli kto jest niezadowolony z tego systemu a tym samym jest zagrożeniem dla firmy .Takie osoby zostaną w pierwszej kolejności zwolnione !
      Nie wciskajcie kitu pracownikom na temat podwyżek w Tesco , bo nie macie o tym pojęcia !!
      Ja odpowiem wam wprost , jak jakaś firma chce dorównać standardami do do zarobków we Francji czy Anglii i niech lepiej zaczną od siebie na górze a nie dorabiają się na plecach tych na dole !!!
      Jaki kryzys w Anglii czy Francji , kolejne kłamstwo !!
      Tam mają prawdziwe Związki Zawodowe i nikt nie może stawiać się z góry , bo wiedzą że jak zabraknie tych na dole to oni pójdą na zasiłki !!!
      A 3% podwyżka w roku to śmiechu warte , na jakim świecie wy żyjecie ???
      TYm na górze wystarczy bo oni mają zarobki super i to im powinno się zabrać a dać wam .
      Oni mają na wsze podwyżki ale jak wam dadzą to nie będą mieli na swoje wypasione premie i zachcianki.
      Precz z tym żółtym związkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • trip_cieszyn Re: SPOTKANIE 01-09-2015 02.09.15, 20:45
      8054 nie było nam zaznać łaskawości naszych włodarzy w sprawie naszego rozwoju zawodowego. Wszyscy jesteśmy ekspertami tylko stawki mamy początkujące. Poza paroma przydupasami którzy posiadając umiejętności i doświadczenie pracownika ze stażem 3 miesięcznym zostali kierownikami kategorii.. Jest mi wstyd za cześć naszej kadry kierowniczej, to co myślę o dyrekcji jest delikatnie mówiąc nieparlamentarne...
      Spółka ma kryzys a otwiera dwa nowe sklepy a trzeci gruntownie modernizuje... Pani Kosel obiecuje premie za deimplantacje Casto Cieszyn w obecności ścisłego zarządy w maju tego roku a do września ludzie żyją nadzieją.. i nie dostają nic- to do tych co bili brawo w Orbisiesmile Kiedyś żyłem tą firmą, dziś udaję,że pracuję... smutne ale zgodne z zapotrzebowaniem-dużo mów, mało rób a robią Cię kierownikiem kategorii....
      • smieszneee Re: SPOTKANIE 01-09-2015 02.09.15, 21:17
        Remontuja niby nie z tego budrzetu, ale mniejsza z tym nie ktorzy nie dostali nic 6,7,8, lat jakies marne 50 , 100 brutto przez te lata , co to ma byc , ........wa ..ć .ja nie bylem nie klaskalem w zadnych hotelach , a dla 10 latkow 500 zl co to ma byc co... a sobie wiecej za co sobie dajecie tam w centrali za marne pomysly a jak cos sie uda to zapewne ukradzione od innych ze sklepow. Slaba gama artykulow bardzo malo znajomosci rynku jak co niektorzy maja tam w centrali. Nie wiedza jakie sa zapotrzebowania klientow. Tylko sie interesuja wywiadami z klientami jacy sa pracownicy i bla bla . Kryzys hmmm gdziekiedy jaki kryzys wasze budzety ktore dajecie na niektore sklepy sa takie wysokie ze niewiem z skad to biezecie co. Premie Turbo nie zazdroszcze nikomu premi dlaczego nie wszyscy dostaja co bo budzet jet taki duzy ze masakra niektore castoramy nie dostaja turbo choc zrobily wiekszy obrut od malych ssklepikow ktore maja, i w tych castoramach gdzie nie bylo turbo napewno pracownicy nie stali i sie opier.... tylko pot po dupie lecial . Powinniscie tam na gorze przemyslec troche a nie jezdzicie ogladacie wy szefowie i sie czepiacie wszystkiego . Aby sie czepic . Ale nie patrzyciejaki my wysilek z siebie oddajemy dla kogo dla czego hmm juz sam nie wiem poco to robimy energia juz z pracownikow uchodzi jak z waszych balonikow urodzinowych. I chcecie upadlosci firmy bedzie ludzie sie zwalniaja i beda zwalniac a wasi mlodziki, co teraz wiekszosc przychodzi maja gleboko w du...e . Krzyzyk na droge

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka