7 743 wyników w czasie 113 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: jedyny prawdziwy dalszy ciąg przygód wiedźmin

różne rzeczy moimi, i na tej zasadzie dowiedziałem się, że Liv Tyler jest moja siostra uwierzyła we własne urojenia, i autentycznie próbowała być złośliwa, wzbudzać zazdrość rozmaitymi doniesieniami, oczekiwała ekscytacji po ujawnieniu informacji o nowym filmie i tak dalej dopiero w 2013 roku

Re: To nie jest bajka czyli coś o jajkach

Na rynku jaj rolnicy produkujący jaja muszą spełniać minimalne wymagania, które muszą spełnić, aby mogły zostać wprowadzone do obrotu w Unii Europejskiej (normy handlowe określone w rozporządzeniu UE nr 1308/2013 i rozporządzeniu WE nr 589/2008 dla jaj kurzych). Normy te określają kanały

Re: To nie jest bajka czyli coś o jajkach

przemysłowa Pisklęta poszatkowane w śmietniku 27 września 2013, 18:16|Czas czytania: 2 min. Dotychczas powszechną praktyką w tej branży było zabijanie piskląt płci męskiej — kraj związkowy Nadrenia Północna-Westfalia chce teraz zakazać tej praktyki. Dotychczas powszechną praktyką w tej branży było zabijanie

Re: Aspekty w porównawczym, część trzecia.

Ale mam swe przemyślenia nt. Wierzchosławic. Z tym się nie będę kryć. To są pomysły i myśl nie z tej ziemi. Ponadto byłam w gotowości że coś się stanie albo w tamten wtorek, albo w ten wtorek. I stało się. Strefa Gazy, zmasowany tym razem atak. Co mi to przypomina? Kluczowe informacje na temat

Re: Faszyści i RASZYŚCI w jednym stali domu

dorota_333 napisała: > Zdjęcie trzeba opisać - gdzie, kiedy, z jakiej okazji. > > Podawanie samego zdjęcia jest nadużyciem. Często Ci się to zdarza. nie wiem co to zmieni ale prosze bardzo: "14.10.2013 Przed kilkoma dniami informowaliśmy, że Leonid Swiridow, akredytowany

Re: O pracy młodych.

> - wypadałoby nie podawać BŁĘDNYCH informacji o poecie "wałkowanym" w szkole. > Rety... Ja dopiero teraz, cytując "Feblik" w innym poście, uświadomiłam sobie, że akcja toczy się w roku 2013, czyli IGS, rocznik 1994, ma lat 19. O Agnieszce pani MM pisze, że oblała egzamin na prawo, za to z łatwością

perla.roztocza napisał(a):

innego funkcjonariusza Według informacji sprawcą ma być 25 letni uchodźca z Afganistanu Sulaiman Ataee, pochodzący z Heratu, mieszkający w Niemczech od 2013 roku Ranny policjant, 29 letni Rouven L. został wprowadzony w stan śpiączki farmakologicznej oraz został poddany operacji . 2 czerwca

Re: Szarż de afer7

depresyjnych, załamań nerwowych, przeciążenia pracą wiele razy korzystałem z porady psychiatry, chodziłem na terapie i brałem leki. Przyznałem się też publicznie do problemów z nadużywaniem alkoholu (nie piję od 2013 r.) Problemy psychiczne i zażywanie leków nie powinny być niczym wstydliwym i dyskredytującym

Re: Leki Cenckiewicza

alicia033 napisała: > taki-sobie-nick napisała: > > > A jak długo pan pił. panie Cz.? > > czyli matematyka w absolutnie elementarnym zakresie dodawania i odejmowania też > cię przerasta. \ No to ty może policz na podstawie tej informacji, jak długo Cz

Re: Leki Cenckiewicza

Rzeczpospolitej, która omówiła korzystny dla Cenckiewicza wyrok I instancji Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego. Cenckiewicz publicznie zachwycał się tekstem „Rz”. Nie miał pretensji, że podano tam (z dokładanymi datami) informacje o: - konsultacji psychiatrycznej z 2020 r. ; - 8 miesięcznym leczeniu

Re: W Chorzowie jest Stadion Narodowy

Narodu ?!!?! "...W związku z informacjami prasowymi, o umieszczeniu przez wojska rosyjskie w Obwodzie Kaliningradzkim rakiet Iskander-M, przystosowanych do przenoszenia głowic nuklearnych, w imieniu Związku Ludności Narodowości Śląskiej zwracamy się do Waszej Ekscelencji, o przekazanie władzom

Himalaje – wybrane rekordy i tragedie na zejściach (początek wątku)

i jego zespół wybrali trasę od strony Tybetu. W wyprwaie tej uczestniczyli również macocha chłopca; jego ojciec oraz trojka szerpow. Najstarszy to Yūichirō Miura (Japonia) — stanął na szczycie 23 maja 2013 r. w wieku 80 lat (rekord oficjalnie uznany m.in. przez Guinness World Records). Przy

1 2 3 4 5 6