17 wyników w czasie 84 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: apo-napro dawkowanie

Naproksen naproxen analgeticum, antiphlogisticum nonsteroidum, antipyreticum, antirheumaticum M01AE, M02AA Działanie: Niesteroidowy lek przeciwzapalny (NLPZ), pochodna kwasu propionowego o działaniu przeciwzapalnym, przeciwbólowym i przeciwgorączkowym. Działanie leku polega głównie na

Re: Naproxen dla dziecka?

Dzięki raz jeszcze. Młody ma zapisane 2x250 mg. Tyle nie dam ( podaję ibuprofen 200 mg), ale jedną tabletkę... w koncu lekarz przepisał. I dość długo patrzył w kompa:), to chyba wiedział, co robi.

Badanie krwi a tabletki przeciwbólowe (początek wątku)

Witam 14 maja byłam zrobić badania: tsh,ft4,prl,lh,fsh. Od 1maja do 12 maja zazywałam leki przeciwbólowe(apap,apo naproxen 250 i ketonal forte-2tabletki) na ból zęba z racji tego ze nie mialam możliwosci wybrać sie do dentysty. Dzień przed badaniem krwi nie zazywałam zadnych leków. Czy przez te

O mojej bolesnej "przypadłości" i o tym, jak...

jestem sama, więc po co mi antykoncepcja? Lekarze bagatelizowali moje objawy, a ból kazali łagodzić dostępnymi bez recepty środkami przeciwbólowymi, które w ogóle mi nie pomagały. Jedyne co mi pomaga, gdy nie biorę pigułek to Ketonal Forte 100 mg lub Apo-Naproxen 250 mg, ale te leki z kolei

Re: Psychofinka

po co mi antykoncepcja? Lekarze bagatelizowali moje objawy, a ból kazali łagodzić dostępnymi bez recepty środkami przeciwbólowymi, które w ogóle mi nie pomagały. Jedyne co mi pomaga, gdy nie biorę pigułek to Ketonal Forte 100 mg lub Apo-Naproxen 250 mg, ale te leki z kolei uzależniają, więc

Re: Mam 60 lat i boreliozę

Dokładnie fionka:)i włosy mi dęba stają:)że może być tak. Dostałam np.przesłodką informację jak mam używać Naproxen 250 na mój śmieszny ból i jak on mi się jeszcze przyda na inne bóle. Od 2 lat regularnie mnie lekarze rozczulają.....

Re: leki

30mg 59 tabletek wazne do 2011 mst 60mg 10 sztuk wazne do 2011 mst 100 58 tabletek wazne do 2013 dexaven 4mg/1ml 7 ampułek ważne do 2010 pabi-dexamethason 10 tabletek wazne do 2012 apo- naproxen 250 30 tabletek orginalnie zamkniete wazne do 12.2009 lactulose Mip 500ml syrop 9,75g/15ml jest

Re: coffecorn

czas mogę wziąć kolejny apo-naproxen, ale w żadnym wypadku coffecorn! A dopiero na jakąś straszną migrenę, jak muszę koniecznie być "na chodzie" i poprzednie leki mi nie pomogły - mogę wziąć Cinie.

Guz w piersi od uderzenia? (początek wątku)

piersi mastopatyczne, jak to ogreślił niedawno lekarz "z cystami". Po 4 godzinach okazało sie, że w miejscu "wciśnięcia" mam guz. Jest wielkości śliwki i dość twardy. Bolało mocno, Wzięłam Apo-Naproxen 250, pierś posmarowałam maścią p/bolową i p/zapalną. Dziś jest lepiej, ale guz dalej jest

Guz piersi od uderzenia (początek wątku)

piersi mastopatyczne, jak to ogreślił niedawno lekarz "z cystami". Po 4 godzinach okazało sie, że w miejscu "wciśnięcia" mam guz. Jest wielkości śliwki i dość twardy. Bolało mocno, Wzięłam Apo-Naproxen 250, pierś posmarowałam maścią p/bolową i p/zapalną. Dziś jest lepiej, ale guz dalej jest