70 wyników w czasie 114 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Do Malina222

Ważny jest nie tylko typ, ale i rozmiar. Push-up w dobrym rozmiarze nie powinien szkodzić. Ale jeśli obwód jest choć trochę za szeroki, to można sobie nieświadomie podniszczyć biust. Tego nie widać na 1 rzut oka, bo to jest proces. -- W

Re: Do Malina222

Push-upy nawet nie mogą być do każdego dopasowane, bo w odróżnieniu od miękkich staników narzucają pewien kształt, co znacznie zwiększa szansę, że coś nie będzie pasować. Nie ma jednej metody, ale są pewne zasady. Np. kiedy się mocno poruszasz w staniku, to on się nie może przesuwać, przy nawe

Do maliny222

Fajnie,że urodziłaś:)Mam nadzieję, że wszystko dobrze. -- Moja malutka jest cudowna!!

Do malina222

Mogłabyś podać jakieś namiary na siebie?? Jak już wezmę się za to malowanie chciałabym mieć jakieś wsparcie ;) mój mail anka_m1@op.pl

Re: Sypialnia na poddaszu :)

malina222 napisała: > A co o tym sądzicie? Nawet ładnie wygląda to połączenie kolorów wg mnie mdło, bez wyrazu

Re: Sypialnia na poddaszu :)

Gugoslaw, skąd masz takie fajne tkaniny? Ja będę miała salon w kolorystyce brązowo- niebieskiej i właśnie szukam materiałów! Malina 222, śliczny ten niebieski. Co to za kolor?

Re: GP Hungary - klasyfikacja generalna

1 Ilhan 222 2 Jarecki 219 3 Malina 213 4 Kubasa, Mameluch 209 6 Aimarek 190 7 Aasiek 184 8 Gregpater 183 9 Roar 151

Re: szczepionki

malina222 napisała: > Wykształcenie nie > > zawsze musi iść w parze z wielką kulturą osobistą. ano wlasnie. jak widac u ciebie nie idzie. -- www.flatcoatedretriever.prv.pl

Re: Surowe płatki owsiane

liliawodna222 napisał(a): > Pamiętam :) Polecano również dodać miód i rodzynki :) Polecano, ale nie stosowano, bosmy sie wtedy wszystkie namietnie odchudzaly :D A te, ktore nie mialy sie z czego odchudzac, baly sie utyc. Jako slodzik wystepowaly owoce wlasnie, garstka malin, jagod

Re: Kuchnia z pokoju w starej chacie:)

malina222 napisała: > Zaczeliśmy w końcu remont naszego starego poniemieckiego domku. ..... a wygląda jak w blokowisku, ups osiedlu, oddanym do użytku na wiosnę/lato tego roku -- mina JK bezcenna, za wszystko inne zapłacisz kartą Master Card

Re: Kuchnia z pokoju w starej chacie:)

malina222 napisała: > Już wcześniej pisałam że brakuje jeszcze jednej szafki:) Niebawem się pojawi:) > A co do > tej wiszącej obok lodówki to się zgadzam, ale uwierzcie mi że mając w domu 1,5 > rocznego Skrzata wiszące szafki w kuchni są na wagę złota. Może jak synek

Re: plus minus 50 - może bysmy sie poznali ?

kotek_mru napisała: > w lewym rogu,kliknij w "załóż konto"...a dalej wszysko jest czytelne:) -------------------------- Oj Kotku.... omijaj maliny...... zauważ że emilka222 jest zalogowana........;DDDDDDDD -- "Życie to partia kart,w której wszyscy oszukują: mężczyźni, by

Re: IPL czy laser diodowy?

malina222, 4 zabiegi to za mało, mi powiedziano że z reguły robi się 6 zabiegów, jednak to zawsze zależy u kogo... może wyjść więcej. robiłam już nogi IPL i zmieściłam się w 6 i jestem zadowolona, moja koleżanka któ®a ze mną była również! a wjakim salonie byłaś??

1 2 3 4 5 6