7 461 wyników w czasie 324 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Lipiec 2010 (początek wątku)

hej poszukuje chętnej dziewczyny do wyjazdu w lipcu moze byc Teneryfa, Madera, Maroko, DOminikana, Kuba, Jamajka, Tajlandia, w ostaecznosci Cypr badz Malta, Mam 20 lat i jestem ze Szczecina.

Lipiec 2010

Po obfitym grillu dobrze jest iść na spacer z psem. Pies się cieszy a my gubimy kalorie. W połowie lipca upały tak nas zmęczyły, że w niedzielę udaliśmy się nad Jezioro Solińskie razem ze znajomymi. Było super

Solina- lipiec 2010

Dalsza część zdjęć z uroczej Soliny w Bieszczadach. -- Kasia Kasia ma...

Zapraszam mamy rodzące w lipcu 2010 :) (początek wątku)

forum.gazeta.pl/forum/f,93859,Lip_c_owe_mamy_2010.html -- https://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.5263.jpg

Re: Lipiec 2010

Lipcóweczki, zapraszamy na nasze oddzielne gazetowe forum - Lipcowe mamy https://forum.gazeta.pl/forum/f,93859,Lip_c_owe_mamy_2010.html Lipcowe mamy -- https://www.suwaczki.com/tickers/cd9bw1d3dlmf7ue6.png

witam ja też mam termin z miesiączki na 06.07.2010 na USG per vaginam jeszcze nie byłam ale mam już zdjęcie z 7tc. z Usg przezbrzusznego, bo mam chore nerki i trzeba je bylo zobaczyć w Usg. A na zdjeciu widać taką malutką fasolkę:). To moja pierwsza ciąża i czuję się dobrze choć trochę mnie

Re: lipiec 2010!!:):)

Witajcie dziewczynki, jeśli nie macie nic przeciwko to chciałabym się przyłączyć do was =)nasza data to 10.07.2010, mamy już salę, dj'a oraz fotografa; sukienkę będę sobie szyła bo mam dosyć specyficzny gust, w ogóle to jestem taka off beat-rockabilly bride =D i nasze wesele będzie dalekie od

Re: lipiec 2010!!:):)

ambrozja:) ja tez mam pierwsze przymiarki za soba, ale dalej nie znalazlam tej jedynej. Mysle, ze decyzja zapadnie w grudniu kiedy beda juz nowe kolekcje w sklepach. Mam pare sukienek upatrzonych w internecie. Poza tym to duzo sie dowiaduje, pisze setki maili typowo organizacyjnych, ale

Dalie, ukochane kwiaty mojej mamy oraz kilka innych

W Szczecinie temperatury najwyższe. Kwiaty, zwierzęta i ja mamy dosyć. Wczoraj w cieniu na tarasie było 36 stopni.

"10 lipiec 2010"

Od kiedy to rok 2010 ma dziesięć albo i więcej lipców? Kiedy wreszcie ludzie nauczą się, że mówi i pisze się "10 lipca 2010"? (stycznia, lutego, marca itd.)?

Polski ślub 2010

Ciekawe, że większość postów dotyczy ślubów, które dopiero się odbędą - w kwietniu czy lipcu. Ci, którzy je mieli w ciągu ostatnich kilku tygodni (od początku roku upłynęło niewiele więcej) jakoś się nie chwalą... Czyżby plany planami, a wujek Zdzisiek z ciotką Jadźką i tak postawią na

Nowość LIPIEC 2010 (początek wątku)

Witam! Nareszcie, to jest biznes, na który czekałeś tak długo: Jest całkowicie darmowy, zarabiasz za KAŻDĄ osobę, która zarejestruje się po Tobie, nawet jeśli ich nie sponsorujesz; nie musisz sprzedawać, ani kupować niczego. Masz to zagwarantowane! Im szybciej się zarejestrujesz, tym

Ja też zamawiam słoneczko :) Najlepiej 27 st C... żeby duszno nie było... aczkolwiek zastanawiam się nad bolerkiem do sukni... to które pasuje do sukni po włożeniu welonu - zupełnie gine przytłoczona... suknie mam koronkowa... jakieś propozycje? http://zapodaj.net/b2f240392e27.jpg.html Tekst

Re: Lipiec 2010 - alkohol

Dziewczyny, macie na weselu alkohol? kupujecie wina, wódki? Jaką wódkę i wina planujecie podać gościom? My praktycznie zdecydowaliśmy się już na wódkę - będzie to Pan Tadeusz albo Absolut (o ile w hurtowni uda nam się go dostać w dobrej cenie). Ale o winach nie mam żadnego pojęcia. Chcemy podać

Spotkanie Mam w Krakowie 6 lipca 2010

Znów późno ;) ale przypominam o dzisiejszym spotkaniu mam: 6 lipca 2010 (wtorek) godz. 19:00 miejsce "Dynia cafe bar" ul. Krupnicza 20, Kraków www.dynia.krakow.pl/ Co tydzień zapraszamy wszystkie chętne mamy, na relaks i miłą rozmowę w towarzystwie innych mam :) Jesteśmy przy

Spotkanie Mam w Krakowie 27 lipca 2010

:) 27 lipca 2010 (wtorek) godz. 19:00 miejsce "Dynia cafe bar" ul. Krupnicza 20, Kraków www.dynia.krakow.pl/ Co tydzień zapraszamy wszystkie chętne mamy, na relaks i miłą rozmowę w towarzystwie innych mam. Jesteśmy przy stoliku w sali w głębi. Nowe mamy jeśli nas nie rozpoznają

1 2 3 4 5 6