KIlka dni temu miałem okazję jeździć Maserati 3200 GT o mocy 480KM. Trudno się przyzwyczaić do sprzęgła, gazu i hamulca o bardzo krótkim skoku, osiągi niesamowite, podobnie jak wrażenia z jazdy. Turbo-dziura dośc odczuwalna. Samochód wyzwala mnóstwo adrenaliny, jednak jest to męczące w dłuższym
> coś mocno dłubnięty ten silnik... ???????????????dobrze sie czujesz??????
Szukam miłośników samochodów marki Maserati. Zapraszam Was serdecznie na stronę www.maserati.prv.pl
tylne światła przypominają te z astona dbs czyli mega + bo są boskie:D choć te z 3200gt to był mega bajer..
Te okropne światła są już w modelu 4200GT, a nie 3200GT, niewiele mocniejszym (przynajmniej na papierze)a znacznie mniej stylowym-to chyba jakiś niemiec musiał rysować :( Swoją drogą-za 150 tysięcy złotych można kupić pięcioletnie 3200GT z niewielkim przebiegiem albo np. Vectrę GTS V6 z
okazja to mnie minał (nie wyprzedził, poprostu minal :) bo czulem sie jakbym stal w miejscu) silnik brzmi oczywiscie super, ale szkoda ze tak bardziej "sprężarkowo" niz "garowo". Tak wiec, oprocz Astona DB9 w Lodzi pojawilo sie Maserati. Nie wiem co lepsze :) Na 99% to byl ten model
Domyślam się,że niedługo będzie jeździł po Polsce,no bo co na części za tą kasę? otomoto.pl/maserati-3200-3200gt-60tys-km-400koni-tanio-C32855048.html -- Beer will change
W Warszawie ktoś jest posiadaczem Maserati 3200 GT. Widziałem jest super i na warszawskich tablicach.
widzialem w warszawie i 3200gt i starsze quatroporte i serie 200 i 400. jest tego troche, choc chyba pojedyncze egzemplarze.
Maserati Coupe i 3200GT!!!!!!!!!!!!!!!!
Ważna jest satysfakcja z posiadania charakterystycznego i indywidualnego samochodu. Nie chciałbyś mieć https://richtermotors.com/oferta/maserati-3200gt/ maserati 3200 gt zobacz na richtermotors.com jak się prezentuje. Na kryzys wieku średniego...pewnie też pomaga?
Popsuli Phaetona :-( A Maserati 3200 GT - PRZEPIĘKNE.
3200 GT - ladny, ale GranTurismo S- przepiekny... Wlosi naprawde potrafia robic piekne samochody. BTW: nie wiem jak te nowe Maserati, ale te starsze m. in. 3200 sa okropnie awaryjnymi autami.
Chrysler PT Cruiser Cabrio Volkswagen New Beetle Ferrari Modena Maserati 3200