Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Luksus made in China

IP: *.tktelekom.pl 23.04.10, 09:02
panie Jacku bardzo dobry odcinek chociaż auto tygodnia jakoś mi nie pasuje .
Obserwuj wątek
    • Gość: mizer Motodziennik: Luksus made in China IP: *.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de 23.04.10, 09:07
      Eleganckie Maserati, i sliczny dzwiek silnika, chetnie bym takie nabyl.

fajny odcinek, pozdrawiam.
    • Gość: marceli Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 85.219.142.* 23.04.10, 09:27
      Auto tygodnia świetne, ale muszę się przyczepić do wczorajszego odcinka. Triumph TR4 zdecydowanie grzeszy urodą ale najważniejsze jest, że targą to on nie jest. Ma demontowalny miękki dach i przyczepianą na 4 śruby, niewzmacnianą pałąkiem u góry tylną szybę. Całość nazywa się SunRoof i ma za zadanie być prawie-twardym dachem na chłodniejsze pory roku. Latem ląduje zamiast szyby klasyczna czarna szmatka na stelażu.
    • Gość: kurde Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.adsl.wanadoo.nl 23.04.10, 10:08
      nie zdazylem:))
    • Gość: nikalaj Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:09
      Oj silnik ładnie gada
    • Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:16
      Fajne auto tygodnia,ale ja nadal proszę o Ferrari 575 Maranello, a skąd informacje o 3 kilometrach kabla w kabinie?
    • Gość: Wombat Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.aster.pl 23.04.10, 10:31
      Popsuli Phaetona :-( A Maserati 3200 GT - PRZEPIĘKNE.
    • Gość: m17 Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.ostnet.pl 23.04.10, 10:32
      auto super,chociaż wciąż czekam na lybrę:)
    • Gość: chs Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 199.67.203.* 23.04.10, 10:32
      ufff... dobrze, ze red. Jacek wspomnial o tych usterkach w 3200GT. Kumpel kupil sobie i bardzo sie cieszyl... do czasu jak sie zepsul i musial ciagnac auto az do Berlina (najblizszy serwis). Mimo tego, ze samochod wspanialy to usterki skutecznie odstraszaja - przynajmniej mnie.
    • Gość: majkel Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.nette.pl 23.04.10, 10:38
      Coś ostatnio strasznie dużo o Chinach. Zupełnie jakby zamieszkiwała tam jedna szósta świata...
    • Gość: chs Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 199.67.203.* 23.04.10, 10:43
      @majkel

Ty tez to zauwazyles? Jakies dziwne te lobby... zupelnie jakby GW badala rynek przez zalozeniem filii..
    • Gość: Loopik Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 10:44
      Zgadam się z tym, że 3200GT to piękny samochód tylko jest małe ALE, seria pokazywana w programie nie trwała długo i potem weszła wersja "ekonomiczna" z spartaczonymi tylnymi światłami, które już nie były piękne tylko tańsze.
    • Gość: Loopik Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 10:47
      Chociaż te światła były chyba już w 4200gt...
    • Gość: fytax Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 11:15
      Znakomity samochód tygodnia!!
    • Gość: gosc Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.220.116.64.dsl.dynamic.eranet.pl 23.04.10, 11:20
      3200 GT - ladny, ale GranTurismo S- przepiekny... Wlosi naprawde potrafia robic piekne samochody. BTW: nie wiem jak te nowe Maserati, ale te starsze m. in. 3200 sa okropnie awaryjnymi autami.
    • Gość: Wojtek Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:00
      Kapitalne auto Tygodnia:))
    • Gość: tmk Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:02
      odcinek ciekawy, co do maybaha to fakt jest nie udany ale według mnie w drugą stronę właśnie jest rachityczny i skromny (s klasa) oczywiscie w porównaniu do Phantoma , miałem przyjemność widzieć obydwa auta. a tera z tym nowym grillem upodobnił sie do innych chińskich wynalazków.
      auto tygodnia ciekawe , granturismo - prrrrrrzepiękne auto!!!
      myśle nad kolejnym autem tyg do zaproponowania !:)
    • Gość: owoc Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 82.160.252.* 23.04.10, 12:25
      Łeee:-(((
      Czemu niebylo Audi RS4 b5 jako autko tygodnia!!!
    • Gość: MarJan Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 10.202.58.* 23.04.10, 12:33
      dla Saab Fana maranello - www.goldo.pl/luksusowe/2130/FERRARI_575_M_Maranello_5500cm3_2001_260000PLN
    • Gość: gk Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:38
      Nie dali dźwięku silnika :(
      Dajcie posłuchać silnika a nie wydechu na wolnych obrotach <płacze>
    • Gość: Sebastian Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 12:47
      czytam komentarze zamieszczone pod odcinkami MD i przyszedl mi do glowy pewien pomysl. Na wyodrębnienie krotkich reportazy o autach do codziennego uzytku skierowanych do przecietnych uzytkownikow drog. W takiej formule moznaby umieszczac auta takie jak chociazby Lancia Lybra, która swoja cena i kosztami eksploatacji interesuje wielu potencjalnych nabywcow. Osobiscie nie wybralbym Lanci jako auto tygodnia, bo jak widac trafiaja tu fury o wiele konkretniejsze;] Bylaby to świetna akcja na odcinek zalozmy sobotni ;]
    • Gość: orson Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 13:56
      a czym jeździ Pan Jacek ? bo nie wiem
      maserati to już jakiś cel na przyszłość prawda piękne tylne lampy.
    • Gość: gumiś Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:27
      Super odcinek! A Phaeton po prostu wspaniały.

Fenomenalny samochód tygodnia! Skoro więc jesteśmy przy włoskich maszynach, to poproszę Alfę Romeo 155 Q4 :)
    • Gość: vvv Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.tktelekom.pl 23.04.10, 15:50
      Czyżby Pan Jacek stał na miejscu budowy jakies autostrady ???
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:51
      Tak też sobie myślę , że skoro jest GranTurismo to czy warto przypominać mniej efektownego/efektywnego poprzednika?:)
      tutaj jest rarytas:
      MG na auto tygodnia !:) - brytyjska karoseria, amerykańskie mięźnie "andernith":)
      www.fabuloussavers.com/wallpapers/48_MGXPower_car_autofreedesktopwallpaper_s.jpg
      ..........................................................
      ciekawostki ze Stanów:
      www.insideline.com/features/burnout-super-test-camaro-ss-vs-mustang-gt-vs-challenger-rt.html - pierwsze testy nowego Bossa
      www.roadandtrack.com/index.php/future-cars/sports-cars-of-the-future

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka