Gość: nuda IP: *.tktelekom.pl 23.04.10, 09:02 panie Jacku bardzo dobry odcinek chociaż auto tygodnia jakoś mi nie pasuje . Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mizer Motodziennik: Luksus made in China IP: *.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de 23.04.10, 09:07 Eleganckie Maserati, i sliczny dzwiek silnika, chetnie bym takie nabyl. fajny odcinek, pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: marceli Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 85.219.142.* 23.04.10, 09:27 Auto tygodnia świetne, ale muszę się przyczepić do wczorajszego odcinka. Triumph TR4 zdecydowanie grzeszy urodą ale najważniejsze jest, że targą to on nie jest. Ma demontowalny miękki dach i przyczepianą na 4 śruby, niewzmacnianą pałąkiem u góry tylną szybę. Całość nazywa się SunRoof i ma za zadanie być prawie-twardym dachem na chłodniejsze pory roku. Latem ląduje zamiast szyby klasyczna czarna szmatka na stelażu. Link Zgłoś
Gość: kurde Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.adsl.wanadoo.nl 23.04.10, 10:08 nie zdazylem:)) Link Zgłoś
Gość: nikalaj Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:09 Oj silnik ładnie gada Link Zgłoś
Gość: Saab_Fan Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:16 Fajne auto tygodnia,ale ja nadal proszę o Ferrari 575 Maranello, a skąd informacje o 3 kilometrach kabla w kabinie? Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.aster.pl 23.04.10, 10:31 Popsuli Phaetona :-( A Maserati 3200 GT - PRZEPIĘKNE. Link Zgłoś
Gość: m17 Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.ostnet.pl 23.04.10, 10:32 auto super,chociaż wciąż czekam na lybrę:) Link Zgłoś
Gość: chs Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 199.67.203.* 23.04.10, 10:32 ufff... dobrze, ze red. Jacek wspomnial o tych usterkach w 3200GT. Kumpel kupil sobie i bardzo sie cieszyl... do czasu jak sie zepsul i musial ciagnac auto az do Berlina (najblizszy serwis). Mimo tego, ze samochod wspanialy to usterki skutecznie odstraszaja - przynajmniej mnie. Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.nette.pl 23.04.10, 10:38 Coś ostatnio strasznie dużo o Chinach. Zupełnie jakby zamieszkiwała tam jedna szósta świata... Link Zgłoś
Gość: chs Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 199.67.203.* 23.04.10, 10:43 @majkel Ty tez to zauwazyles? Jakies dziwne te lobby... zupelnie jakby GW badala rynek przez zalozeniem filii.. Link Zgłoś
Gość: Loopik Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 10:44 Zgadam się z tym, że 3200GT to piękny samochód tylko jest małe ALE, seria pokazywana w programie nie trwała długo i potem weszła wersja "ekonomiczna" z spartaczonymi tylnymi światłami, które już nie były piękne tylko tańsze. Link Zgłoś
Gość: Loopik Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 10:47 Chociaż te światła były chyba już w 4200gt... Link Zgłoś
Gość: fytax Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 11:15 Znakomity samochód tygodnia!! Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.220.116.64.dsl.dynamic.eranet.pl 23.04.10, 11:20 3200 GT - ladny, ale GranTurismo S- przepiekny... Wlosi naprawde potrafia robic piekne samochody. BTW: nie wiem jak te nowe Maserati, ale te starsze m. in. 3200 sa okropnie awaryjnymi autami. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:00 Kapitalne auto Tygodnia:)) Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:02 odcinek ciekawy, co do maybaha to fakt jest nie udany ale według mnie w drugą stronę właśnie jest rachityczny i skromny (s klasa) oczywiscie w porównaniu do Phantoma , miałem przyjemność widzieć obydwa auta. a tera z tym nowym grillem upodobnił sie do innych chińskich wynalazków. auto tygodnia ciekawe , granturismo - prrrrrrzepiękne auto!!! myśle nad kolejnym autem tyg do zaproponowania !:) Link Zgłoś
Gość: owoc Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 82.160.252.* 23.04.10, 12:25 Łeee:-((( Czemu niebylo Audi RS4 b5 jako autko tygodnia!!! Link Zgłoś
Gość: MarJan Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: 10.202.58.* 23.04.10, 12:33 dla Saab Fana maranello - www.goldo.pl/luksusowe/2130/FERRARI_575_M_Maranello_5500cm3_2001_260000PLN Link Zgłoś
Gość: gk Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:38 Nie dali dźwięku silnika :( Dajcie posłuchać silnika a nie wydechu na wolnych obrotach <płacze> Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 12:47 czytam komentarze zamieszczone pod odcinkami MD i przyszedl mi do glowy pewien pomysl. Na wyodrębnienie krotkich reportazy o autach do codziennego uzytku skierowanych do przecietnych uzytkownikow drog. W takiej formule moznaby umieszczac auta takie jak chociazby Lancia Lybra, która swoja cena i kosztami eksploatacji interesuje wielu potencjalnych nabywcow. Osobiscie nie wybralbym Lanci jako auto tygodnia, bo jak widac trafiaja tu fury o wiele konkretniejsze;] Bylaby to świetna akcja na odcinek zalozmy sobotni ;] Link Zgłoś
Gość: orson Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.chello.pl 23.04.10, 13:56 a czym jeździ Pan Jacek ? bo nie wiem maserati to już jakiś cel na przyszłość prawda piękne tylne lampy. Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:27 Super odcinek! A Phaeton po prostu wspaniały. Fenomenalny samochód tygodnia! Skoro więc jesteśmy przy włoskich maszynach, to poproszę Alfę Romeo 155 Q4 :) Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.tktelekom.pl 23.04.10, 15:50 Czyżby Pan Jacek stał na miejscu budowy jakies autostrady ??? Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Luksus made in China IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:51 Tak też sobie myślę , że skoro jest GranTurismo to czy warto przypominać mniej efektownego/efektywnego poprzednika?:) tutaj jest rarytas: MG na auto tygodnia !:) - brytyjska karoseria, amerykańskie mięźnie "andernith":) www.fabuloussavers.com/wallpapers/48_MGXPower_car_autofreedesktopwallpaper_s.jpg .......................................................... ciekawostki ze Stanów: www.insideline.com/features/burnout-super-test-camaro-ss-vs-mustang-gt-vs-challenger-rt.html - pierwsze testy nowego Bossa www.roadandtrack.com/index.php/future-cars/sports-cars-of-the-future Link Zgłoś