1 730 wyników w czasie 143 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Mateuszu 572

Spamer optio 11 Ci nie odpowie.On tylko wkleja niestworzone historie,wzięte rodem z księżyca i odbiegające o realiów życia.Jest ulubieńcem i wychowankiem dwóch roztomiłych obywateli naszego miasta.Nie będę podawał nicków .Oni uwielbiają takie tematy .Typu PIS i kościół.Chociaż drugi roztomiły prze

Re: mateusz572

koyod napisał: > A co wg ciebie jest niesmacznego w jasnym postawieniu sprawy? > Ktoś nie uczestniczy w życiu Kościoła, nie praktykuje a raz na kilka/kilkanaści > e lat przystępuje do kolejnych sakramentów św. Po co mu ta obłuda? Może ma taką potrzebę. Czyli według ciebie po

Re: mateusz572

koyod napisał: > Mateusz, mam do ciebie dwie prośby - nie używaj określeń, których znaczenia nie > znasz oraz zastanów się i odpowiedz mi na pytanie, które ponowiłem. > pozdrawiam koyod! Nie szalej! Nie dmij w te Dude! Mateusz należy do tych osób które są poważne i jeśli

do: mateusz572

Pieprzysz jak Kacper sukę za stodołą.Chyba ,że jesteś w podeszłym wieku - to usprawiedliwia zanik szarych komórek.

do mateusz572

Dla tych , ktorzy chcą miec mniej silnego panstwa, a wiecej prywatno-panstwowej mafii, proponuje przeprowadzkę do Południowych Włoch. Instytucje panstwa sa tam tak slabe,że udaje sie prowadzić bardzo rentowne obozy pracy dla Polaków.

mateusz572 napisał:

Wolę być wasalem USA niż powrócić do ruskiego miru. Mądre słowa. Dlatego też córka Ławrowa mieszka w USA.

Re: mateusz572 napisał:

petronella.kozlowska napisała: > Wolę być wasalem USA niż powrócić do ruskiego miru. > > > Mądre słowa. > > Dlatego też córka Ławrowa mieszka w USA. W dyktaturach jest tak, że nieliczni okradają licznych. Elity wyrąbują solidny kawał PKB tylko dla siebie,

Do mateusz572 ...

mateusz572 napisał: ... Mam dla Ciebie pozytywna wiadomosc. Ktos na forum Skandynawia wpisal niedawno wiadomosc, ze jest zainteresowany Skandynawia... Tam wiec moge zamieszczac informacje ze Szwecji, nie nudzac jednoczesnie uczestnikow Forum emerytow ... Tu masz adres

Do mateusz572 ...

Nudzi ci sie? Nie masz rodziny i znajomych, z ktorymi mozesz spedzac czas? Musisz sie wtracac w sprawy, ktore ciebie nie dotycza? :( Wiadomosc byla skierowana do kogos innego... engine8t napisał: Ale to dopiero wiadomosc to niebywale. "Ktos na forum Skandynawia wpisal niedawn

mateusz572 napisał:

Chaos może jest w Teheranie, ale czy na prowincji też?

petronella.kozlowska napisała: > Chaos może jest w Teheranie, ale czy na prowincji też? No ale Teheran decyduje. Tam główne telewizje i inne środki przekazu się znajdują. Tak więc jeśli tam sytuację ogarną siłowiki to mamy kocioł na Bliskim Wschodzie i tyle. Dlatego jestem ciekawy

do mateusz572

A teraz ta szopka z lotem naszego śmiechoprezydenta do gruzji, Bush pochwalił tylko czemu sam tam nie leci tylko woli sobie oglądać igrzyska i pieprzy to całe zamieszanie, niech inni sie martwią. Koziołek matołek z naszego prezydenta, oj koziołek matołek.... niech już nie wraca. A najlepsze jest t

Re: do mateusz572

a jakie jest prawdopodobieństwo że za jakiś czas Rosja może Polskę zaatakować??

mateusz572 napisał:

Głosowanie na temat Brexitu rozpisał ówczesny premier Cameron, a Brexit rozstrzygnął elektorat, a nie Farage. Głosowanie Brexit odbyło się w połowie roku 2016, 1 stycznia 2017 padłyby wszelkie ograniczenia dla Rumunii i Bułgarii w Wielkiej Brytanii, w której spodziewano się setek tysięcy osób z ow

Association with the Union, not membership

mateusz572 napisa�: > Witamy Wielką Brytanię w UE. Na razie nieśmiało, delikatnie, powoli, po trochu > ale razem raźniej. Association GB with the Union, not membership - od lat tu o tym pisze.

mateusz572 napisał:

Tzw. trop rosyjski nie istnieje, to jest zwykła propaganda. Kanclerz Merz przez 4 dni nie zabrał głosu na ten temat, po prostu zamach na linię energetyczną nie interesuje go. > Ciekawe czy Jorłow ma prąd w swoim mieszkaniu? Od klku dni nie ma go na forum, może rzeczywiśe nie ma pr

Ale przeciez media w Polsce to napisaly wiec jak tu nie powtarzac, co nie Mateuszku? Ci ludzie nie pojmuja i nie pojma nigdy jak i na jakich zasadach funcjonuje dzisiejszy zachodni swiat. śr., 07-01-2026 Forum: Świat Wątek: Re: mateusz572 napisał: Autor: monalisa2016

Mateusz572 - totalne roszczarowanie !!!

Mateusz 572 napisał : "Od siebie natomiast dodam, że podobnie pewnie jak wiekszośc Polaków, interesuje mnie, aby do gara było co włożyc. Może to niezbyt górnolotne, ale jakże życiowe. " Widzisz takie myślenie jakie ty tutaj pokazałeś , to prezentują tzw polaczki albo polactwo . Już JP 2 w

Mateusz572 - totalne rozczarowanie !!!

Mateusz 572 napisał : "Od siebie natomiast dodam, że podobnie pewnie jak wiekszośc Polaków, interesuje mnie, aby do gara było co włożyc. Może to niezbyt górnolotne, ale jakże życiowe. " Widzisz takie myślenie jakie ty tutaj pokazałeś , to prezentują tzw polaczki albo polactwo . Już JP 2 w

1 2 3 4 5 6