116 wyników w czasie 156 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Ceny samochodów-co wy na to.

masz 2 lub 3 lata gwarancji -naucz sie logicznie myslec - Ciołku Prowincjonalny. Tymczasem juz 2-giej Kii od 2014 r nie naprawiam, bo nie ma czego! A jezdziłem Audi, VW, Volwo, Mazda, Mitsubishi, Toyota. Jak przejedziesz te moje 3,8 mln km prywatnie i teraz 31-szym wózkiem to moze zrozumiesz jakim

Re: Jeśli nie turbobenzyna to co?

innych japońców (gdzie w innym poście pisałem, że 15lat to czas utylizacji przeciętnego japończyka), czyli kupując nowe masz 10lat spokoju... a tutaj piszesz o aucie które nie było zabezpieczane i ma 11lat... Znam kilkanaście zupełnie zdrowych Mazd 6 II z roczników 2008-2009... Czy to zmienia fakt, że

Re: Zarobki vs. samochód.

salonowej w Berlinie Zachodnim! W 2009 r. kupiłem w Polsce Mitsu. Outlandera za 100 tyś. / cena u dilera 120 Tys / I miałem takie samo auto i tez 3 lata gwarancji. Ale generalnie nie opłaca sie w Polsce kupowac nowych samochodów, bo wyrzucasz 23 % VATu ! Mozna kupić w EU/ trzeba to zrobic osobiscie

Re: Nowe auta - Volvo V70 vs Mazda 6 kombi

No właśnie mały wybór... jeśli już to auta sprzed FL, jakiś 2009-2012... a i tak te nowsze cenowo niewiele taniej niż te nowe które wybieram... Choć mocno rozważałem XC 60 D3 AWD Kinetic rocznik 2012 którego ma dealer w Rzeszowie... Całkiem dobra cena, bo 90tys. PLN, ale musiałbym się nim wpierw

Re: hyundai i20 - warto ?

popatrzyłbym jeszcze np. na Mazdę 3, 1.6, 2008-2009. Podobne pieniądze, ale końcówka produkcji, więc dobrze wyposażony. Dopracowany, trwały silnik bez problemu obsłuży klimatyzację, lepsze materiały no i mniejsza utrata wartości.

Re: Mazda 3 BL ver exclusive albo Mitsubishi Lanc

Jak okazyjne jezdzenie to wzialbym albo Lancera 1.5/1.6 albo Mazde 1.6 Diesla raczej nie ma sensu... Poza tym co do Lancera to nadal w salonie mozesz sie przejechac nowka i ocenic... Jak dla mnie to fajnie wygladajacy, dosc pojemny (przynajmniej byl taki w 2009, bo do tego czasu konkurencja w

w kwesti wielkości auta

Najpierw piszesz tak: Myslalam o: Mazda 3, Seat Leon (Altea), Meganka III (bo mi sie z zewnatrz podoba :) ), Bravo (to ze wzgledu na funcje City, ktora pokochałam :)), kwota jaka mam przeznaczona to ok 35 tys., mysle o używce max.z 2009 roku. a potem tak: I30 wlasnie tylko kombi i buja fajnie

niewielkie a wygodne auto (początek wątku)

60 km w jedna strone dziennie), czasem dłuzszych wyjazdow sluzbowych, wożę dziecko tu i tam, czasem jakas krótsza wycieczka, zakupy itd.. Rocznie ok 10 tys. km. Nie jestem przywiazana do zadnej marki, auto ma byc bezawaryjne, ekonomiczne i wygodne!!! Myslalam o: Mazda 3, Seat Leon (Altea

Old vs New - kolejna runda 1 (początek wątku)

mało w komisach i ogłoszeniach aut z przebiegiem większym niż 200 tys. km. Z forum Moto.pl: "Audi A6 z 2005 roku, 3.2 l, 63 tys. euro i... stałem jak dziwka na autostradzie w Słowacji. Przeskoczył łańcuch! Zrobiłem silnik i po dwóch latach to samo. Pozbyłem się typa w 2009 r., choć miał tylko 160

Re: Mazda 3 (2003-2009) - opinie Moto.pl

Jerzdże ponat już rok Mazdą 3 2.0 150km z 2003jedną zpierwszych sedan .jeżdzi śię super bez awaryjnie i przy tym silniku można zejść do wartości opisanych wyżej,blachy pojawiają się ogniska korozji .poza tym godna polecenia

Re: Mazda 3 (2003-2009) - opinie Moto.pl

Kupilem nowa Mazde 3 ( 2007 2.3L) ktora jezdzilem w USA przez 3 lata . Pozniej w ramach przesiedlenia w Polsce jezdzilem nastepne 3 lata Samochod jezdzil wspaniale Tylko robilem regularny serwis w/g wskazan fabryki. Mazda jest godna polecenia , to dobra firma

Re: Ocena serwisów Hyundai/KIA/HONDA/Ford

VIII sedana 1.8 i zrobilem nim ok 10tys km... Do tego bylem na 3 jazdach próbnych Civiciem VIII 5D 1.4 i 1.8 przed zakupem auta na przelomie 2008/2009... No i jak jestem fanem Hondy tak w segmencie cenowym 60-70tys PLN w tamtym czasie przepaści między Hondą a konkurencją nie było... jakby była lepsza

1 2 3 4 5 6