16 wyników w czasie 141 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Jaki samochód terenowy dla WP ? (początek wątku)

autoreview.belproject.com/item/237 2. Mercedes-Benz G klasse, czyli popularna "gelanda". Równie ceniony, co swój brytyjski konkurent. W wesji komercyjnej jeden z najbardziej lusksusowych i kosztownych terenowców świata. W wersji wojskowej koń roboczy Bundeswehry i wielu innych armii świata (w tym i polskiej żandarmerii

Re: niemcy podrabiaja polskie produkty

Besides its native Germany, Mercedes-Benz are also manufactured or assembled in: Argentina(Buses, Trucks and the van Sprinter. The first factory of Mercedes-Benz outside of Germany) Austria (G-Class) Brazil Canada China Egypt Bosnia and Herzegovina India Indonesia Iran

Re: naciągane porównanie

, minął chyba dwa lata temu. Swoją drogą, artykuł wyszedł spod ręki wybitnego znawcy hybryd i arytmetyki: "Lexus RX 400h zużywa 9,8 l/100 km (mimo swej masy dwóch ton). Tymczasem Mercedes Benz E320 Bluetec turbodiesel w podobnych warunkach zadowala się zaledwie 6,9 litrami ON na 100 km (różnica 14

Re: czy 1000 postów wystarczy aby obalić mit zimó

: www.mercedes-benz.pl/mb/osobowe/terenowe/klasagl/index.jsp To pierwsze to przy odrobinie refleksu można przeskoczyć na przejściu -- Dekombenda .

Re: mercedes MB '96

cgi.ebay.de/Mercedes-Benz-MB-100-Diesel-LKW-Zulassung_W0QQitemZ220068831883QQihZ012QQcategoryZ9801QQrdZ1QQcmdZViewItem mowie o czyms w tym

to ja dziękuję.... (początek wątku)

z ciekawości wybrałem "wymianę przedniej wycieraczki" do modelu W201 1.8 i zdrętwiałem .... 105 zł. rok temu kupiłem w sklepie nieautoryzowanym ale specjalizującym się marką MB wycieraczkę-samą gumę BOSCHa za 16zł "grafitową" do danego modelu więc 100zł za wymianę to raczej droga

Re: Conecto G dla Łodzi już gotowe.

, może i nie jest to Citaro, ale Mercedes Benz to jednak solidna marka i pewna gwarancja jakości. Nie wiem, czy większy pożytek byśmy mieli z Jelczy M181MB Tan (de)tusów.

Re: po Warszawie nie jeżdżą autobusy-mercedesy

corgan1 napisał: > taka drobna uwaga jesli znasz się na samochodach. W ogóle nie wiem czy Mercedes produkuje takowe. ► Owszem, ale nie dla ZTM www.mercedes-benz.pl/mb/autobusy/index.jsp Nie

Jelcz dostarczy 32 małe autobusy dla MPK Kraków

Od kilku dni krakowskie MPK eksploatuje pierwsze cztery Jelcze M081MB3 Vero. Autobusy skierowano do obsługi najmniej obciążonych tras. Spotkać je można m.in. w obsłudze linii 102, 133. Autobus produkowany na podwoziu Mercedes-Benz MB 0814D wyposażono w silnik MB OM 904LA o mocy 100 kW (136 KM

Re: Czy taki test może być wiarygodny?? Chyba nie

wg strony mercedesa www.mercedes-benz.pl/mb/osobowe/limuzyny/klasae/11447_16433.jsp dla modelu R6 (204HP) v max jest okolo 240 kmh zakladam ze kazde tankowanie zabieralo im do 10 minut (czyli 7