misior1976 mosz nagroda pyrlika górnika, boś sie dokopoł do skamieliny do wątka 6 lot tymu umarłymu
misior1976 napisał: > Tu nie chodzi o przedłużanie peronu tylko o funkcjonalność byłej stacji, która > pełniła rolę dworca przesiadkowego dzięki posiadaniu dwóch peronów i czterech t > orów. Dziwną więc jest rzeczą, że miasto, które zainteresowało się we właściwym > czasie
misior1976, zmartwię Cię. W Polsce z hołotą nikt jeszcze nie wygrał. Cham w Polsce to emanacja władzy. pl.wikipedia.org/wiki/Ochlokracja Musisz pokombinować nad realizacją swoich życiowych celów i w
misior1976 napisał: Putinada? *********** Ee, nie sadze, musisz wyznaczyc ruty w dwa inne kierunk, ich slynne niewidzialne rece dzialaja wszedzie i w rozny sposob na swiecie
Tychy, Dąbrowskiego 5: fotoforum.gazeta.pl/u/misior1976.html Podobno katowicki budynek jest lepiej utrzymany. Blok tyski jest pełen chuliganów, narkomanów i band pijackich, szczególnie agresywnych w weekendy.
jot-23 napisał: > fotoforum.gazeta.pl/u/misior1976.html > tak mieszkaja biali ludzie Watpie. Tak to nawet czarni ludzie nie mieszkaja. Moze to udaczni ludzie tak mieszkaja? hehehe
fotoforum.gazeta.pl/u/misior1976.html tak mieszkaja biali ludzie, w Tychach bodajze... -- "Please tell me Kenny is blowing up a man-shaped balloon"
nienawiści, zaś ubranie powinno być trochę brudniejsze. Kilka szram i tatuaży byłoby również mile widzianych. Na codzień jestem obserwatorem tej rzeczywistości, tak wygląda mój blok: fotoforum.gazeta.pl/u/misior1976.html Szkoda
typu patologii i skutków jej działalności jest np. blok przy ul. Dąbrowskiego 5: fotoforum.gazeta.pl/5,2,misior1976.html TSM OSKARD zwołuje zebranie m. in. dla mieszkańców tego bloku 10 marca. Być może problem zostanie
gościu bez nazwy :D:D:D " - piszesz to też nazwa .. :D misior 1976 , akurat mi się żle kojarzy bo znałem osobiście gościa który był Kapo w obozie koncentracyjnym , oczywiście data urodzenia wiele wcześniejsza , kto wie jakie tajemnice skrywa historia ? Piszesz dalej............... Z