monia787878 napisała: > Witam serdecznie > Czy moglabym prosić okarte dla siebie na ten rok?? Najbardziej interesuje Mnie > praca i milość :P > Monika 2.7.1976r. Z góry serdecznie dziękuję.Pozdrawiam cieplutko. Monia Twoja karta to 4kielichy Trudniejszy czas za tobą
monia787878 napisała: > czy wejdę w związek z mężczyzną poznanym latem 2011r. i czy nam się ułoży? > Ja Monika 2.7.1976 On Robert 13.08 1973r.(wdowiec) jeśli tak to kiedy miej więc > ej mogłoby to nastąpić? A na dziękuję, pozdrawiam, dzień dobry to już miejsca czy czasu nie
Monika 02.07.1976r. kiedy poznam kogoś z kim stworzę prawdziwy związek? a może poznałam już kogoś takiego tylko nie widzę/ nie zwracam uwagi że to może być ON? proszę o odp. a może byłaby szansa na spotkanie prywatnie? zależaloby mi bardzo mam duuużo kłopotów i nie bardzo wiem jak sobie z tym
+ koleżanka Joanna J. jopo73 julia56 Justyna D.-J. kaarolla kacho kaliaa kasia_137 kasia_czarnykot Katarzyna B. katrem katrina1976 katrzynaz kinga_owca kocio-kocio kol sylwi 2 kol sylwii kukusia kukusia_1 lady.godivia lena99 lexi_126 lili-2008 lucusia3 m_sl magda6 magdadd
Dzieki monia-1976, Przepraszam, ze tyle sie nie odzywalam, ale przed swietami duuuzo spraw i zupelnie zapomnialam sprawdzac forum. A czy wiesz moze jak wyglada sytuacja z dziecmi z alergia pokarmowa? Moj maly ma diete bezmleczna i bezglutenowa, i zastanawiam sie jak w tym przedszkolu sobie z tym
monia-1976 napisała: > Witam > Też aktualnie podaje rybomunyl. Ale podaję na początku przez 4 dni > ale przez 3 tyg. Potem jest przerwa. I znowu ale tylko przez 4 dni 1 > raz w miesiacu eeeeee, no... Aż taka tępa to ja nie jestem i tyle to ja też wiedziałam :P
2222 katrem katrina1976 katrzynaz katx1 khanka74 kinga_owca kocio-kocio kogosia kreska7211 latajacamysz leelooo1 linka1105 loganmylove m_sl madagaskarmarta magda6 magdalaena1977 malgog malgosia d mama_amelii mamakajuni mamakarolla mamakini mamakostka mamaKrzysia08 mamamalgosia
Gość portalu: monia j napisał(a): > Kupiłabym tę większą ale one jakieś takie cichociemne - nigdzie ich > w naturze obejrzeć nie można, w zasadzie tylko przez net dostępne. > Ma ktoś i może zaopiniować? Witam, nie odpowiem ci na twoje wątpliwości, ale taką umywalkę mogłabyś
Moniu, mami nie wróci. Od środy grzyby się pokazały. http://images47.fotosik.pl/197/1b63206f5f7ea9bamed.jpg http://images44.fotosik.pl/197/6ce028e4afd38a31med.jpg Ja mam już 3 litrowy słoik ususzonych :) -- Palenie jest szkodliwe i naganne, niewątpliwie. Szkoda, że bezinteresowna
mieszkałam kiedyś blisko Łąkowej, teraz juz inne rejony, więc o tamtejszym przedszkolu się nie wypowiem....mogę polecić na Teofilowie :-) pozdrawiam wszystkie mamy