Dodaj do ulubionych

Powróżę za darmo - tarot

06.07.10, 19:56
Witajcie. Powróżę chętnym za darmo. Proszę o podanie swojej daty urodzenia i
konkretnego pytania. Stale uczę się i rozwijam swoje umiejętności w tarocie,
proszę więc to wziąć pod uwagę przy decydowaniu się na wróżbę.:) Bardzo proszę
o informacje co do sprawdzalności wróżb! Będę starała się odpowiedzieć w miarę
możliwości wszystkim i jak najszybciej, ale mam też swoje życie prywatne i
pracę, tak więc proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.
Pozdrawiam i zapraszam chętnych.:)
Obserwuj wątek
    • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 19:58
      laura_z napisała:

> Witajcie. Powróżę chętnym za darmo. Proszę o podanie swojej daty urodzenia i
      > konkretnego pytania. Stale uczę się i rozwijam swoje umiejętności w tarocie,
      > proszę więc to wziąć pod uwagę przy decydowaniu się na wróżbę.:) Bardzo proszę
      > o informacje co do sprawdzalności wróżb! Będę starała się odpowiedzieć w miarę
      > możliwości wszystkim i jak najszybciej, ale mam też swoje życie prywatne i
      > pracę, tak więc proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.
      > Pozdrawiam i zapraszam chętnych.:)

Nie zauważyłam, że przeoczyłam.:-) Proszę też o podawanie swojego imienia.
      • Gość: Asik Re: Powróżę za darmo - tarot IP: 80.54.119.* 06.07.10, 21:19
        Asia 04.10.1986 Bardzo podoba mi się pewien chłopak o imieniu Mariusz połączy
        nas prawdziwa miłość?
      • Gość: polinka Re: Powróżę za darmo - tarot IP: 212.244.123.* 11.07.10, 23:51
        witam,
        Czy znajdę mężczyznę, z którym stworzę szczęśliwy związek? Jeśli tak
        to kiedy?
        pozdrawiam
        Agnieszka 30.01.1978
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 14.07.10, 14:52
          Gość portalu: polinka napisał(a):

> witam,
          > Czy znajdę mężczyznę, z którym stworzę szczęśliwy związek? Jeśli tak
          > to kiedy?
          > pozdrawiam
          > Agnieszka 30.01.1978

Stawiałam karty na rok, w tym czasie raczej nie widzę trwałego, poważnego związku.
          • Gość: aga Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetia.net.pl 08.12.10, 23:11
            Witam
            Poprosze o odpowiedź czy wyjdę za mąż za Pawła?
            Agnieszka 10.01.1981.
            Dziekuję i pozdrawiam :)
            • Gość: do Agnieszki Re: Nikt tu nie wrozy od Lipca IP: *.147.65.108.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.12.10, 23:19
              Od lipca nikt tu nie wrozy naprawde jestescie wszyscy slepi ze sa pytania nie ma odpowiedzi.,czy mało kumaci zeby napisac na gazetowego meila Laury i zapytac czy odplatnie powrozy,
      • Gość: EMILY Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.10, 15:00
        Emilia, 02.02.1990. proszę, powiedz mi po prostu, co czeka mnie w najbliższej przyszłości i czy działanie które podjęłam bylo dobre...
      • mpanga Re: Powróżę za darmo - tarot 24.09.10, 11:47
        czy wyjde zdluguw i kiedy i czy z zona bedziemy mieli 3 dziecko czy zajdzie w ciazy i kiedy
        • Gość: gosc Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.147.42.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 22:58
          mpanga napisał:

> czy wyjde zdluguw i kiedy i czy z zona bedziemy mieli 3 dziecko czy zajdzie w c
          >====--jak masz długi to po co ci 3 dziecko.
      • bogusia1971 Re: Powróżę za darmo - tarot 10.12.10, 12:58
        Witam bardzo serdecznie.Proszę powiedz mi czy będę w jakimś z związku ja Bogusia 1971 lipiec 03 za odp bardzo dziękuję.
      • Gość: ela Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.bb.sky.com 08.03.13, 17:39
        mam do pani pytanie moje imie to ela chcialam sie dowiedziec bo dwa miesiace temu poznalam chlopaka ma na imie maciek i chce wiedziec czy bende z nim czy on mnie kocha czy ma moze kogos innego moja data urodzin to 24.1 1 .1983 prosze odpisac mi na moja poczte dziekuje pozdrawiam
    • Gość: Rafal Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 20:23
      Jak potocza sie moje sprawy uczuciowe
      Rafal 10.10.1977
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 20:39
        Gość portalu: Rafal napisał(a):

> Jak potocza sie moje sprawy uczuciowe
        > Rafal 10.10.1977

Bardzo proszę o zadawanie pytań konkretnych. Postawione przez Ciebie pytanie
        jest rozległe, dotyczy całej sfery uczuciowej, zadaj proszę konkretne pytanie,
        czy np. w najbliższym czasie spotkasz kogoś, czy stworzysz związek itp.
        • Gość: Rafal Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 20:58
          ok, kiedy stworze zwiazek, i jak bedzie wygladac moja przyszla partnerka
          Rafal
          • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 21:17
            Kiedy - w przyszłym roku kalendarzowym.
            Co do wyglądu - nie odpowiem na to pytanie. Dajmy na to, powiem, że będzie
            blondynką, czym możesz się zbytnio zasugerować i będziesz wypatrywał tylko
            blondynek, mogąc przegapić całkiem fajną brunetkę.:) Rozumiesz co mam na myśli?
            Karty to nie wyrocznia, nie mogą "wybrać" za Ciebie kobiety.
    • Gość: Asik Re: Powróżę za darmo - tarot IP: 80.54.119.* 06.07.10, 21:03
      Hej chciałabym abyś mi powróżyła ale wolałabym kontakt przez gg 8231441 odezwij się jeśli nadal chciałabyś mi powróżyć
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 21:18
        Asiu, odezwij się do mnie na maila gazetowego.
    • Gość: ewa Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.chello.pl 06.07.10, 21:05
      Ewa 17 10 1979 jak beda wygladaly moje finanse przez najblizsze kilka mcy? Czy
      bede miec dziecko, kiedy?
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 21:24
        Tak jak w przypadku Rafała - kwestie finansowe to zbyt szeroka dziedzina, proszę
        o podawanie konkretnych pytań. Poza tym odpowiadam darmowo tylko na jedno
        pytanie, nie robię tu pełnych wróżb na kilka pytań.
        Co do ciąży - wyszło mi, że na dziecko będziesz musiała jeszcze trochę poczekać.
        Raczej nie przyjdzie ono na świat w przyszłym roku. Pamiętaj jednak, że to tylko
        karty, mogą się mylić. Życzę Ci powodzenia i tego, żeby wszystko ułożyło się po
        Twojej myśli.
    • Gość: Gość Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 21:11
      25.12.1977 roku.Jak i kiedy rozwiążą się moje problemy mieszkaniowe
      i czy to ja dostanę mieszkanie w spadku lub darowizną.
      • Gość: kikiola Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 21:23
        kamila 12.01.1978, czymój facet wróci do domu , jesli tak to kiedy
        podam swoje gg, bardzo mi zależy na wrózbie ale nie chciałabym na forum bardzo
        proszę 6047247

• laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 21:25
          Kamilo, nie korzystam z GG, odezwij się proszę na maila gazetowego.
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 21:27
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> 25.12.1977 roku.Jak i kiedy rozwiążą się moje problemy mieszkaniowe
        > i czy to ja dostanę mieszkanie w spadku lub darowizną.

Za dużo pytań, zdecyduj się proszę na jedno z nich. Odpowiadam tu darmowo tylko
        na jedno pytanie. Nie mam niestety czasu, żeby wykonać pełną wróżbę dla
        wszystkich. Pozdrawiam serdecznie.
        • laura_z Jedno pytanie 06.07.10, 21:42
          Bardzo proszę o zadawanie jednego, konkretnego pytania.
        • Gość: aga Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 21:45
          kiedy ewelina 28.12.89 wróci do swojego domu? bo teraz przebywa u mnie.
      • Gość: Gość Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:03
        Przepraszam, masz rację nie tylko ja tu jestem. Więc moje pytanie:
        Czy to ja dostanę mieszkanie po mamie w spadku lub darowizną albo
        też w innej formie.25.12.1977 roku.
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 22:14

> Przepraszam, masz rację nie tylko ja tu jestem. Więc moje pytanie:
          > Czy to ja dostanę mieszkanie po mamie w spadku lub darowizną albo
          > też w innej formie.25.12.1977 roku.

Podaj jeszcze proszę swoje imię.
          • Gość: Gość Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:17
            Gosia
            • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 22:19
              Gosiu, wyszło mi, że to Ty dostaniesz mieszkanie.
              • Gość: Gość Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:27
                Bardzo ci dziekuję za wróżbę, jestem pełna nadzieji, że rzeczywiście
                tak będzie.A czy karty pokazały w jakiej formie to będzie, czy
                będzie zapisane testamentem więc otrzymam spadek, czy mi podaruje
                lub w jakiejś innej formie. Gosia
                • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 22:37

> Bardzo ci dziekuję za wróżbę, jestem pełna nadzieji, że rzeczywiście
                  > tak będzie.A czy karty pokazały w jakiej formie to będzie, czy
                  > będzie zapisane testamentem więc otrzymam spadek, czy mi podaruje
                  > lub w jakiejś innej formie. Gosia

Zadałam wtedy pytanie, czy otrzymasz mieszkanie w SPADKU. Wyszło, że tak.:)
                  • Gość: Gość Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:48
                    Jeszcze raz dziękuję Ci. Szkoda, że na co dzien nie mam przy sobie
                    takiej osoby, która pomagała by mi rozwiązywać problemy i udzielać
                    wskazówek, rad. Dziękuję Ci, że są takie osoby jak ty, takie które
                    bezinteresownie poświęcają swój czas, nie żądają zapłaty i starają
                    sie pomóc innym.Też chciałabym posiadać takie umiejętności, niestety
                    ale tak nie jest :-).Gosia
                    • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:06

> Jeszcze raz dziękuję Ci. Szkoda, że na co dzien nie mam przy sobie
                      > takiej osoby, która pomagała by mi rozwiązywać problemy i udzielać
                      > wskazówek, rad. Dziękuję Ci, że są takie osoby jak ty, takie które
                      > bezinteresownie poświęcają swój czas, nie żądają zapłaty i starają
                      > sie pomóc innym.Też chciałabym posiadać takie umiejętności, niestety
                      > ale tak nie jest :-).Gosia

Gosiu, dziękuję Ci, to miłe, co napisałaś. Co do tej osoby, która pomagałaby
                      rozwiązywać problemy i udzielała rad, to mam nadzieję, że nie masz na myśli
                      wróżki? :) Lepiej nie pytać tarota za często, bo po co? Wiem, że czasem korci,
                      ale wiem też, że stąd bardzo łatwa i prosta droga do uzależnienia i pokładania
                      wszystkich swoich decyzji w kartach. A to już jest bardzo niezdrowe. Pozdrawiam
                      Cię serdecznie.
    • makarcia Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 21:44
      Witaj. To moje pierwsze takie publiczne pytanie. Czy urodzę jeszcze żywe dzieci?
      Joanna 13.11.1981 (może ktoś inny chciałby mi jeszcze to przepowiedzieć?)
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 22:02
        makarcia napisała:

> Witaj. To moje pierwsze takie publiczne pytanie. Czy urodzę jeszcze żywe dzieci
        > ?
        > Joanna 13.11.1981 (może ktoś inny chciałby mi jeszcze to przepowiedzieć?)

Joasiu, wybacz, ale nie odpowiem na to pytanie, nawet nie rozłożę kart. Uważam,
        że to są zbyt delikatne sprawy, żeby pytać o nie kart. Myślę, że nie mnie (nie
        karty) powinnaś o to pytać, ale zwrócić się "ku Górze". Życzę Ci szczęścia i
        żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli.
        • kamilia3 Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 22:06
          Lauro a co ze mną? jescze nie dosta łam odpowiedzi?
          czy mam czekać na odpowiedź na gazetowego?
          tu na forum prosze tylko o jedno pytanie
          czy ja kamila 12.01.1978 i mąz 09.06.1974 będziemy znowu razem
          • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 22:13
            Dostałaś odpowiedź i to bardzo szybko, odpowiedź nawet na kilka Twoich pytań. Po
            co ta niecierpliwość i żądający ton?
            • makarcia Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 22:21
              lauro: nie dziwię się, że nie chcesz mi odpowiedzieć. Byłam u wróżbity jako
              18-latka i przepowiedział mi śmierć bliskiej osoby , dziecka! i się spełniła!
              Boję się kolejnej wróżby i ciąży. Marzy mi się by ktoś NAPRWADĘ mi powróżył i
              dał nadzieję. A może psychologa potrzebuję! Życzę powodzenia. Sama kiedyś
              zajęłam się tarotem i jako nastolatka przepowiadałam rzeczy, które się
              spełniały. Wystraszyłam się tej magii i zaprzestałam.
              • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 22:32
                makarcia napisała:

> lauro: nie dziwię się, że nie chcesz mi odpowiedzieć. Byłam u wróżbity jako
                > 18-latka i przepowiedział mi śmierć bliskiej osoby , dziecka! i się spełniła!
                > Boję się kolejnej wróżby i ciąży. Marzy mi się by ktoś NAPRWADĘ mi powróżył i
                > dał nadzieję. A może psychologa potrzebuję! Życzę powodzenia. Sama kiedyś
                > zajęłam się tarotem i jako nastolatka przepowiadałam rzeczy, które się
                > spełniały. Wystraszyłam się tej magii i zaprzestałam.

Joasiu, napisałaś, że: "Marzy mi się by ktoś NAPRWADĘ mi powróżył i
                dał nadzieję." Więc, nawet jeśli wiadomości byłyby niekorzystne, to i tak
                chciałabyś usłyszeć, że wszystko będzie w porządku, prawda? Tylko czy to wtedy
                byłaby prawdziwa wróżba? Dlatego uważam, że w ogóle nie powinnaś o to pytać. I
                myślę, że w takich sprawach lepiej zwrócić się do psychologa, a nie do wróżki.
                Przeżyłaś tragedię i powinien pomóc Ci ktoś naprawdę kompetentny (mówię o
                specjaliście zawodowym), nie powinnaś szukać pociechy w magii. Takie jest moje
                zdanie. Życzę Ci, żeby Ci się wszystko dobrze ułożyło. Na pewno będziesz jeszcze
                szczęśliwa. Z całego serca życzę Ci dzidziusia, naprawdę.:)
                • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 06.07.10, 22:33
                  Na resztę pytań odpowiem jutro.
    • Gość: Artur Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:24
      Artur 23.10.1984
      Czy moja dziewczyna do mnie wróci?
      • Gość: Agata Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.10, 22:43
        Agata 17.04.1983 Piotr 3.04.1983
        Czy zejdą się nasze drogi z Piotrem jeszcze?
        • Gość: aga Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:48
          kiedy ewelina 28.12.89 wróci do swojego domu? bo teraz przebywa u mnie.Aga.
          • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:03
            Gość portalu: aga napisał(a):

> kiedy ewelina 28.12.89 wróci do swojego domu? bo teraz przebywa u mnie.Aga.

Nie wiem kiedy wróci, tarot to nie kalendarz, nie określa czasu tak, jak my
            byśmy chcieli.
            • Gość: aga Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 14:34
              dziwne, bo jakoś tarot potrafi określic czas, faktycznie nie jest kalendarzem,
              ale czas jednak potrafi określić.pozdro.
              • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 15:07
                Gość portalu: aga napisał(a):

> dziwne, bo jakoś tarot potrafi określic czas, faktycznie nie jest kalendarzem,
                > ale czas jednak potrafi określić.pozdro.

Agnieszko, nie mam zamiaru się z Tobą sprzeczać. Są metody na określenie
                czasu,owszem - pór roku, miesięcy, ale według mnie są one mało precyzyjne (chyba
                że np. coś wydarzy się w ciągu najbliższego roku, w roku następnym itp.). Czas w
                tarocie rządzi się innymi prawami, nie kieruje się naszym - ludzkim -
                kalendarzem. Nie podejmuję się określania konkretnego czasu, i tyle w tym temacie.
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:01
          Gość portalu: Agata napisał(a):

> Agata 17.04.1983 Piotr 3.04.1983
          > Czy zejdą się nasze drogi z Piotrem jeszcze?

Pytałaś o to samo u Agnieszki i otrzymałaś odpowiedź. Nie zadaje się kilka razy
          tego samego pytania.
        • Gość: ` gosiaczekmk Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 19:35
          Małgorzata 06.06.1970 i Michał 29.09.1968
          Czy jeszcze raz sie zejdziemy?
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:00
        Gość portalu: Artur napisał(a):

> Artur 23.10.1984
        > Czy moja dziewczyna do mnie wróci?

Nie widzę powrotu. Ona ma do Ciebie o coś wielki żal.
    • Gość: Monika Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 23:02
      Czy będziemy razem Monika 31.03.78 i Mirosław,czy może inny facet się pojawi.
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:12
        Gość portalu: Monika napisał(a):

> Czy będziemy razem Monika 31.03.78 i Mirosław,czy może inny facet się pojawi.

Raczej nie wychodzi mi związek z Mirosławem. Ale dość szybko poznasz innego
        mężczyznę, prawdopodobnie jeszcze w tym roku kalendarzowym.
    • Gość: gosc2 Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.range86-155.btcentralplus.com 06.07.10, 23:27
      witam serdecznie..prosze o wrozbe,pytanie,,czy w tym roku lub
      przyszlym poznam osobe z ktora stworze staly zwiazek...dziekuje
      serdecznie za pare slow..luiza ur..2 sierpien 1978
      • Gość: Alex Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.direct-adsl.nl 06.07.10, 23:44
        Niedawno poznalam faceta.Po wakacjach mamy sie spotkac,czy bedzie z
        tego cos powazniejszego? Aleksandra 22-01-1964.Serdecznie
        pozdrawiam :)
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:19
          Gość portalu: Alex napisał(a):

> Niedawno poznalam faceta.Po wakacjach mamy sie spotkac,czy bedzie z
          > tego cos powazniejszego? Aleksandra 22-01-1964.Serdecznie
          > pozdrawiam :)

Witaj. Raczej nie wychodzi mi poważny związek, przynajmniej na chwilę obecną. Ty
          się zaangażowałaś mocniej, jemu tak nie zależy na kontynuowaniu znajomości. Ale
          wszystko można zmienić, nieprawdaż? :)
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:09
        Gość portalu: gosc2 napisał(a):

> witam serdecznie..prosze o wrozbe,pytanie,,czy w tym roku lub
        > przyszlym poznam osobe z ktora stworze staly zwiazek...dziekuje
        > serdecznie za pare slow..luiza ur..2 sierpien 1978

Witaj. W tym roku nie, ale wyszło mi, że w roku przyszłym poznasz osobę, z którą
        stworzysz związek. Pozdrawiam ciepło.
        • Gość: gosc2 Re: Powróżę za darmo - tarot IP: 194.50.41.* 07.07.10, 13:00
          bardzo dziekuje za odpowiedz i czas...doceniam to i mile ze to cos
          dobrego nawet jesli trzeba poczekac..dziekuje..rowniez wszystkiego
          dobrego w tej dziedzinie..luiza
    • Gość: Aga Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 23:41
      Agata 15.12.76
      Czy moja córka będzie zdrowa?
      Dziękuję :)
      • Gość: Agnieszka Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.infocoig.pl 07.07.10, 09:16
        mężczyzna ur 24-06-1982 kiedy on się ze mną skontaktuje i czy
        stworzymy razem trwały i poważny związek. Agnieszka ur 09-07-1980
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:27
          Skontaktuje się w najbliższym czasie, macie szansę być razem i być parą, ale
          trwałego i poważnego związku, o jakim Ty marzysz, nie widzę.
          • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:29
            Ostatni mój post był do Agnieszki:

> mężczyzna ur 24-06-1982 kiedy on się ze mną skontaktuje i czy
            > stworzymy razem trwały i poważny związek. Agnieszka ur 09-07-1980

Skontaktuje się w najbliższym czasie, macie szansę być razem i być parą, ale
            trwałego i poważnego związku, o jakim Ty marzysz, nie widzę.
            • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:33
              Będę znów wieczorem, wtedy odpowiem na resztę pytań (również tych mailowych).
            • Gość: Gosia Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 10:34
              Jak potoczy się moj związek z nowym partnerem.
              Jego data urodzenia 10.10.1985
              Gosia.
              Dziękuje!!
              • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 15:09
                Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Jak potoczy się moj związek z nowym partnerem.
                > Jego data urodzenia 10.10.1985
                > Gosia.
                > Dziękuje!!

A Twoja data urodzenia, Gosiu?
                • Gość: Gosia Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 15:25
                  Moja data 15 luty 1985 roku.
                  Dziękuję Pani
              • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 22:09

> Jak potoczy się moj związek z nowym partnerem.
                > Jego data urodzenia 10.10.1985
                > Gosia.
                > Dziękuje!!

Macie szansę na szczęśliwy związek, zwłaszcza Ty wydajesz się przekonana, wręcz
                pewna, że warto o ten związek walczyć. Są drobne trudności, nieporozumienia, ale
                chcesz je przezwyciężać, walczyć o to, żeby było dobrze. On się zdaje jeszcze
                wahać, czegoś się boi, może nie jest pewny do końca, ale w końcu się wahać
                przestanie.:)
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 10:15
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> Agata 15.12.76
        > Czy moja córka będzie zdrowa?
        > Dziękuję :)

Będzie. Wszystko się dobrze skończy.:) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
        • Gość: Aga Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 22:34
          Dziękuję Ci Lauro :)
    • Gość: Paulina Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 14:17
      Paulina 02.12.1981 r. Chciałam zapytać, czy w obecnej pracy będę miała problem z
      archiwizacją dokumentów? Czy będę musiała dokonać archiwizacji dokumentów?
      Bardzo proszę o odpowiedź.
      • Gość: magdaaa Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.multimo.pl 07.07.10, 16:40
        czy on 11.3.76 czuje cos do mnie, ja magda 16.12.1985
        • Gość: myszka Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 17:08
          Aneta,14.07.1973 czekam na miłość, czy nadejdzie? Pozdrawiam
          • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 22:24
            Gość portalu: myszka napisał(a):

> Aneta,14.07.1973 czekam na miłość, czy nadejdzie? Pozdrawiam

Chyba jest ktoś, kto Ci się teraz podoba? Ale w najbliższym czasie (w ciągu ok.
            roku) związku czy poznania kogoś godnego uwagi nie widzę, będziesz musiała
            jeszcze trochę poczekać. Będziesz szukać takiego mężczyzny, ale nie poddawaj
            się, pamiętaj, żeby myśleć optymistycznie i zostawić za sobą złą przeszłość.
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 22:18
          Gość portalu: magdaaa napisał(a):

> czy on 11.3.76 czuje cos do mnie, ja magda 16.12.1985

Wydaje się być niepewny, sam nie wie jeszcze, co czuje. Pokazuje mi się krótki
          związek, romans, niekoniecznie oparty na tle miłosnym i seksualnym, ale raczej
          na fascynacji tą drugą osobą (w tym wypadku Twojej nim), coś jak fascynacja
          kimś, kto czymś imponuje, jest mądrzejszy, jest swego rodzaju nauczycielem czy
          doradcą. Niestety nic poważniejszego z tego nie będzie.
    • Gość: bardzosamotna Re: bardzo Cię proszę o wróżbę IP: *.centertel.pl 07.07.10, 17:30
      Droga Lauro , bardzo Cię proszę -gdybyś znalazła chwilkę, postaw mi karty.
      Odszedł ode mnie mąż, bardzo go kocham....wkrótce rozwód , którego nie chcę
      :(Boję się samotności tego , co mnie teraz czeka. Nie będę miała też gdzie się
      podziać . Czy ktoś mnie w końcu pokocha naprawdę i czy będę miała dziecko? :(
      jestem załamana. Ania16.11.74 pozdrawiam
      • laura_z Re: bardzo Cię proszę o wróżbę 07.07.10, 22:28
        Gość portalu: bardzosamotna napisał(a):

> Droga Lauro , bardzo Cię proszę -gdybyś znalazła chwilkę, postaw mi karty.
        > Odszedł ode mnie mąż, bardzo go kocham....wkrótce rozwód , którego nie chcę
        > :(Boję się samotności tego , co mnie teraz czeka. Nie będę miała też gdzie się
        > podziać . Czy ktoś mnie w końcu pokocha naprawdę i czy będę miała dziecko? :(
        > jestem załamana. Ania16.11.74 pozdrawiam

Nie bój się. Teraz jest ciężko, ale będzie lepiej. W najbliższym czasie nie
        widzę przy Tobie mężczyzny, będziesz musiała trochę poczekać, uporządkować swoje
        sprawy, pozbierać się. Wtedy wszystko się zmieni. A dziecko będzie, może nawet
        "niespodziewanie".:)
        • Gość: bardzo samotna Re:droga Lauro IP: *.centertel.pl 08.07.10, 07:46
          Lauro nie dziękuję za wróżbę aby się spełniła ;) dziękuję, za poświęcony mi
          czas. Jesteś dobra kobietą :)
    • Gość: Gosia Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 19:14
      Droga Laurko.Na dzisiejszy dzień śniły mi się dziwne rzeczy.Gdy
      sprawdziłam w senniku co to oznacza to nie wyglądało to różowo,
      któtko mowiąc, smutek, żal, kłótnia, rozczarowanie, choroba i to
      najgorsze śmierć. Zastanawiałam się co dzisiaj się wydarzy. I
      wydarzyło się bardzo poważnie pokłóciliśmy się z mężem.Nie odbiera
      telefonu,a gdy to zrobi to mówi, że mnie nie zna, nie chce ze mną
      rozmawiać, to koniec i nie chodzi tu o zadną zdradę którejkolwiek ze
      stron. W związku z tym mam pytanie: czy taki stan jest chwilowy, czy
      rzeczywiście moje małżeństwo się rozpadło i to już koniec
      wszystkiego. Być może każdy z nas ochłonie i wszystko wroci do
      normy, ale jak na razie nic na to nie wskazuje. Byłabym ci bardzo
      wdzięczna za interpretacje tego co karty mówią w tej sprawie.Gosia
      25.12.1977. Dziękuję Ci.
      • Gość: senna Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.chello.pl 07.07.10, 19:22
        Lauro, jak potoczy sie moje zycie uczuciowe? Rozstaniemy sie? Patrycja

19820630
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 18:43
          Gość portalu: senna napisał(a):

> Lauro, jak potoczy sie moje zycie uczuciowe? Rozstaniemy sie? Patrycja
          >
          > 19820630

Karty pokazały niestety rozstanie. Pamiętaj, że to jednak TYLKO karty, nie
          wyrocznia. Ty kierujesz swoim życiem.
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 22:35

> Droga Laurko.Na dzisiejszy dzień śniły mi się dziwne rzeczy.Gdy
        > sprawdziłam w senniku co to oznacza to nie wyglądało to różowo,
        > któtko mowiąc, smutek, żal, kłótnia, rozczarowanie, choroba i to
        > najgorsze śmierć. Zastanawiałam się co dzisiaj się wydarzy. I
        > wydarzyło się bardzo poważnie pokłóciliśmy się z mężem.Nie odbiera
        > telefonu,a gdy to zrobi to mówi, że mnie nie zna, nie chce ze mną
        > rozmawiać, to koniec i nie chodzi tu o zadną zdradę którejkolwiek ze
        > stron. W związku z tym mam pytanie: czy taki stan jest chwilowy, czy
        > rzeczywiście moje małżeństwo się rozpadło i to już koniec
        > wszystkiego. Być może każdy z nas ochłonie i wszystko wroci do
        > normy, ale jak na razie nic na to nie wskazuje. Byłabym ci bardzo
        > wdzięczna za interpretacje tego co karty mówią w tej sprawie.Gosia
        > 25.12.1977. Dziękuję Ci.

Pogodzicie się i wrócicie do siebie. Twój mąż widzi, że macie teraz niepomyślny
        okres, ale jest uparty i nie podda się. Twój mąż nie chce stracić tego poczucia
        bezpieczeństwa i pewności, które mu, pomimo kłótni, zapewniasz.
    • ania7718 Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 19:55
      Witam, bardzo proszę o wróżbę, Anna 27.06.1977, czy jeszcze zdarzy
      się że spotkam ex męża Marek 14.06.1976 i porozmawiamy na spokojnie
      i wyjaśnimy wszystko?
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 22:39
        Jest Was, pytających, dużo (dostaję jeszcze pytania na maila), a że jestem tylko
        (aż:)) człowiekiem, nie dam rady odpowiedzieć więcej niż 4-5 osobom dziennie.
        Pamiętajcie proszę, że odpowiadam kosztem swojego wolnego czasu. Będę więc
        odpowiadała systematycznie, aczkolwiek proszę o cierpliwość. Na dziś już koniec.
        Pozdrawiam i życzę wszystkim miłej nocy.
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 18:48
        ania7718 napisała:

> Witam, bardzo proszę o wróżbę, Anna 27.06.1977, czy jeszcze zdarzy
        > się że spotkam ex męża Marek 14.06.1976 i porozmawiamy na spokojnie
        > i wyjaśnimy wszystko?

Tak, karty pokazały pozytywny finał Waszych relacji.
        • Gość: Andrzej Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.10, 18:57
          Czy pogodzę się ze swoją żoną i zaczniemy od nowa wspólne życie, czy
          to już jest koniec naszej wspólnej drogi życiowej. 05.11.1974
          Andrzej. Dziękuje za wrożbę.
          • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 11.07.10, 17:19
            Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Czy pogodzę się ze swoją żoną i zaczniemy od nowa wspólne życie, czy
            > to już jest koniec naszej wspólnej drogi życiowej. 05.11.1974
            > Andrzej. Dziękuje za wrożbę.

Wyszło mi pogodzenie się i początek nowej wspólnej drogi. Żona nadal Cię mocno
            kocha.
            • Gość: Andrzej Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.10, 17:27
              Dziękuje Pani Lauro. A czy kart pokazaly kiedy ponownie zaczniemy
              wspólną droge życia, bo jak na razie żona nie chce o tym slyszeć. A
              mi zaczyna brakować siły i walki o lepsze nasze życie. Żyjemy na
              odległość a ja jestem już tym zmęczony, bardzo chcę być z nią. Kiedy
              w końcu zamieszkamy razem, kiedy to nastąpi ? Jeszcze raz Pani
              bardzo dziękuję.
    • Gość: Katarzyna Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 19:57
      Dzięń dobry
      Mam naimie Katarzyna mam kolege który mi się podoba i chciałam się dowiedzieć
      czy bende z nim szczęśliwa? Ja jestem z pod strzelca a on z pod raka
      • Gość: aneta Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 20:47
        4.06.1979r.Czy znajdę kandydata na męża? daleka droga do tego?kiedy to nastąpi
        chociaż w przybliżeniu,z góry dzięki wielkie, pozdrawiam
        • malusia89 Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 21:27
          29,03,1989 czy nasze małżenstwo przetrwa probe czsu 3
          miesięcy ??? czy się rozejdziemy ??
          • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 18:57
            malusia89 napisała:

> 29,03,1989 czy nasze małżenstwo przetrwa probe czsu 3
            > miesięcy ??? czy się rozejdziemy ??

Proszę o Wasze imiona.
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 18:56
          Gość portalu: aneta napisał(a):

> 4.06.1979r.Czy znajdę kandydata na męża? daleka droga do tego?kiedy to nastąpi
          > chociaż w przybliżeniu,z góry dzięki wielkie, pozdrawiam

Odpowiadam darmowo tylko na jedno pytanie.
          Tak, znajdziesz mężczyznę, który zostanie Twoim mężem.
    • agawa22 Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 21:57
      Agata 10.08.1975

JAk będzie wyglądała sytuacja finansowa moja i mojego partnera?
      CZy on znajdzie pracę?

Dziękuję
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 19:02
        agawa22 napisała:

> Agata 10.08.1975
        >
        > JAk będzie wyglądała sytuacja finansowa moja i mojego partnera?
        > CZy on znajdzie pracę?
        >
        > Dziękuję

Pierwsze pytanie wymaga pełnej wróżby.
        Natomiast czy Twój partner znajdzie pracę? Tak, w przeciągu pół roku, teraz
        pokazują mi się, jeszcze przez jakiś czas, dość spore trudności.
    • Gość: Łukasz Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 22:35
      Łukasz - 04.08.1988r, Aleksandra - 03.08.1988r. Czy ta relacja ma szansę na związek?
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 19:05
        Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Łukasz - 04.08.1988r, Aleksandra - 03.08.1988r. Czy ta relacja ma szansę na
        związek?

Karty pokazują małe szanse na stworzenie związku.
    • Gość: Gosia Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.access.telenet.be 07.07.10, 22:47
      Gosia, 16.06.1977. Kiedy wyjde za maz? (czy kiedykolwiek?)
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 19:08

> Gosia, 16.06.1977. Kiedy wyjde za maz? (czy kiedykolwiek?)

Tak, w przeciągu 3 lat.
        • Gość: Gosia Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.access.telenet.be 10.07.10, 20:03
          Bardzo dziekuje za wrozbe:-)
    • Gość: ewa Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.chello.pl 07.07.10, 23:10
      Witam Lauro ponownie.
      Prosze powiedz czy planowany biznes wypali.
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 07.07.10, 23:43
        Gość portalu: ewa napisał(a):

> Witam Lauro ponownie.
        > Prosze powiedz czy planowany biznes wypali.

Odpowiadam tylko na jedno darmowe pytanie.

Ludzie, co z Wami? Niektórzy gdy przeczytają słowo "darmowe" próbują wycisnąć,
        ile się da. Nie piszę do nikogo imiennie, ale zauważyłam tę "prawidłowość" i w
        moim wątku, i w kilku innych na forum. Napisałam wyraźnie, że odpowiadam na
        jedno pytanie, czytajcie proszę i stosujcie się do tego. Ja, jak i kilka innych
        wróżących na tym forum (a pewnie i na innych forach również), często nawet nie
        usłyszymy słowa "dziękuję" za naszą pracę. A przecież poświęcanie swojego czasu
        i energii to wyłącznie wyraz naszej dobrej woli. Rozumiem, że dla każdego jego
        pytanie i jego problem jest najważniejszy, ale weźcie pod uwagę, że tych
        "najważniejszych" dla każdego problemów i pytań dociera do mnie codziennie
        kilkanaście... Szanujmy się nawzajem.
        • Gość: marba Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.unitymediagroup.de 16.07.12, 00:56
          Droga Pani Lauro,

czy moglaby Pani wyciagnac karty na nastepujacy problem.
          Zlozylam aplikacje w 2 miejscach. Chcialabym wiedziec, gdzie mam wieksze szanse otrzymac prace (praca jest taka sama)
          Miejsce 1: 3/4 etatu, daleko od domu
          Miejsce 2: 0,5 etatu, blisko

Pozdrawiam i dziekuje z gory,
          marba (10.07.1982)
          • alada5 Re: Powróżę za darmo - tarot 04.11.15, 18:33
            Czy można pytanie wysłać na emalia?
    • Gość: kasia Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.10, 23:37
      Kasia 19/02/1983 Czy wezme slub ze swoim obecnym partnerem?
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 09.07.10, 19:11
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> Kasia 19/02/1983 Czy wezme slub ze swoim obecnym partnerem?

Na chwilę obecną ślubu nie widzę. Ale pamiętaj, że to tylko karty, to Ty
        kreujesz swoje życie i możesz wszystko zmienić.
    • Gość: kasia 70 Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.centertel.pl 08.07.10, 01:03
      Pani Lauro, znalazłam Pani ogłoszenie, ja rozumiem, że Pani pracuje,że
      życie prywatne przy wolnej Pani chwili mam prośbę o wróżbę, ponieważ
      sprawach uczuć od wielu lat jakoś mi nie wychodzi.Jestem od 7 lat po
      rozwodzie. Moja data ur. 7.08.1970 ponad dwa lata temu spotkałam kogoś
      kogo kochałam kiedyś, ale nasze drogi się rozeszły..od kwietnia
      straciłam kontakt z Maciejem 9.01.1968 Czy dane mam będzie być razem?
      Dziękuję i bardzo pozdrawiam Panią.
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 19:12
        Gość portalu: kasia 70 napisał(a):

> Pani Lauro, znalazłam Pani ogłoszenie, ja rozumiem, że Pani pracuje,że
        > życie prywatne przy wolnej Pani chwili mam prośbę o wróżbę, ponieważ
        > sprawach uczuć od wielu lat jakoś mi nie wychodzi.Jestem od 7 lat po
        > rozwodzie. Moja data ur. 7.08.1970 ponad dwa lata temu spotkałam kogoś
        > kogo kochałam kiedyś, ale nasze drogi się rozeszły..od kwietnia
        > straciłam kontakt z Maciejem 9.01.1968 Czy dane mam będzie być razem?
        > Dziękuję i bardzo pozdrawiam Panią.

Kasiu, karty pokazują nikłe szanse na to, żebyście znów byli razem.
    • Gość: Mirek Re: Powróżę za darmo - tarot IP: 81.219.240.* 08.07.10, 21:37
      Mirek 21 VII 1969
      Jak będą wyglądały moje finanse w tym roku? Czy szukac nowej pracy i czy
      ew.będzie lepiej płatna?
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 19:14
        Gość portalu: Mirek napisał(a):

> Mirek 21 VII 1969
        > Jak będą wyglądały moje finanse w tym roku? Czy szukac nowej pracy i czy
        > ew.będzie lepiej płatna?

To jest pytanie na pełną wróżbę, ja odpowiadam darmowo tylko na jedno konkretne
        pytanie.
      • Gość: Aleksander Re: Powróżę za darmo - tarot IP: 94.75.112.* 25.09.10, 12:11
        Proszę o wróżbę na temat :
        Czy będę zadowolony z wyniku operacji?

Moja data urodzenia to : 10.06.1979 r.
        • Gość: wroż do Aleksandra Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.147.44.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.10, 12:22
          Wróżce nie wolno odpowiadac na pytania dotyczace operacji prosze sie udac do lekarza.
      • kamisia.5 Re: Powróżę za darmo - tarot 09.11.10, 12:21
        Witam :)
        Kasia 6.11.1975
        Jak potoczą się moje sprawy zawodowe?czy nauka którą podjęłam przyda mi się w życiu?
        Pozdrawiam.
    • Gość: Łukasz Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.147.114.84.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.07.10, 10:46
      Bardzo prosze o odpowiedz Kiedy znajde stala dobra prace , dodam ze pracuje ,ale fizycznie b.ciezko i dorywczo szukam czegos innego wysylam cv i nic ,a moze mam szanse na prace w wojsku tam tez sie staram jak dlugo bede musial jeszcze tak pracowac prosze o odp kiedy znajde prace Łukasz 28.09.1989 serdecznie dziekuje .Pozdrawiam pania
      • lolka32 Re: Powróżę za darmo - tarot 09.07.10, 12:39
        Witam, jestem w tunelu życiowym.Proszę spróbować odpowiedzieć mi na
        ważne pytanie ....
        Czy wrócę do męża i razem całą rodziną zamieszkamy w nowym domu.
        Pozdrawiam
        Jolka 14.05.1977
        • lolka32 Re: Powróżę za darmo - tarot 12.07.10, 10:13

Pani Lauro,
          chyba mnie Pani przoczyła......

lolka32 napisała:

> Witam, jestem w tunelu życiowym.Proszę spróbować odpowiedzieć mi
          na
          > ważne pytanie ....
          > Czy wrócę do męża i razem całą rodziną zamieszkamy w nowym domu.
          > Pozdrawiam
          > Jolka 14.05.1977
          • tola_wiercipieta Re: Powróżę za darmo - tarot 12.07.10, 10:36
            Witam!Bardzo prosze o wróżbe na temat mojego życia uczuciowego.Moja data
            urodzenia to 24.01.1981.Z góry dziękuje!Justyna
            • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 14.07.10, 14:58
              tola_wiercipieta napisała:

> Witam!Bardzo prosze o wróżbe na temat mojego życia uczuciowego.Moja data
              > urodzenia to 24.01.1981.Z góry dziękuje!Justyna

Justyno, zadaj proszę jedno, konkretne pytanie. Nie robię tu pełnych wróżb.
              • tola_wiercipieta Re: Powróżę za darmo - tarot 14.07.10, 21:04
                Czy spotkam mężczyzne,któremu zaufam i z którym będe szczęśliwa?Z góry dziękuje
                za odpowiedz!
                • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 18.07.10, 15:16
                  tola_wiercipieta napisała:

> Czy spotkam mężczyzne,któremu zaufam i z którym będe szczęśliwa?Z góry dziękuje
                  > za odpowiedz!

Oczywiście że tak.:) Stawiałam karty na rok, w tym czasie czeka Cię szczęśliwy i
                  pełen sukcesów związek. Karty radzą, byś myślała pozytywnie o swojej
                  przyszłości, nie dopuszczała pesymistycznych myśli.
          • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 14.07.10, 14:56

> lolka32 napisała:
            >
            > > Witam, jestem w tunelu życiowym.Proszę spróbować odpowiedzieć mi
            > na
            > > ważne pytanie ....
            > > Czy wrócę do męża i razem całą rodziną zamieszkamy w nowym domu.
            > > Pozdrawiam
            > > Jolka 14.05.1977

Jolu, niestety, nie widzę powrotu, o jakim marzysz.
          • Gość: aiwlys Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 17:35
            Czy z Nami cos bedzie..cos jeszzcze,, 5 lat razem, glupie rozstanie, zejscie, a
            potem ta inna, ktora zawrocila mu w glowie..

ja
            18.02.1088 on

7.09.1987

co widzsz droga wrozko?
        • Gość: mała Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.chomiczowka.waw.pl 16.07.10, 06:11
          Czy my sie jeszcze spotkamy i kiedy?
          Dorota 28.07.67 Piotr 4.06.72
        • foszek31 Re: Powróżę za darmo - tarot 19.07.10, 18:24
          witam
          Ola 13.07.1978 czy uda sie odbudowac moj zwiazek z Marcinem.czy
          bedziemy jeszcze razem i kiedy zmienia sie relacje miedzy nami? jego
          dane Marcin 11.08.1982
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 19:17
        Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Bardzo prosze o odpowiedz Kiedy znajde stala dobra prace , dodam ze pracuje ,al
        > e fizycznie b.ciezko i dorywczo szukam czegos innego wysylam cv i nic ,a moze m
        > am szanse na prace w wojsku tam tez sie staram jak dlugo bede musial jeszcze ta
        > k pracowac prosze o odp kiedy znajde prace Łukasz 28.09.1989 serdecznie dziekuj
        > e .Pozdrawiam pania

Jeszcze w tym roku znajdziesz pracę, z której będziesz zadowolony. Karty radzą,
        abyś brał pod uwagę to, co naprawdę chcesz robić, a nie tylko korzyści finansowe.
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 19:18
          Na dziś już koniec. Pozdrawiam serdecznie, na resztę pytań odpowiem wkrótce,
          może nawet jutro.:) Pozdrawiam.
          • Gość: RAFAL Re: Powróżę za darmo - tarot IP: 109.243.82.* 06.09.10, 16:49
            czy powinienem teraz wyjechać czy raczej poczekac na przebieg wydarzeń RAFAŁ 14.12.1983
        • lolka32 Re: Powróżę za darmo - tarot 12.07.10, 10:16
          Pani Lauro, mnie Pani chyba przoczyła...

Mam życiowy tunel...
          Chciałabym wiedzieć , czy niedługo zamieszkamy całą rodziną w nowym
          mieszkaniu (ja mąż i córcia )
          Jolka 1977.maj .14
          Pozdrawiam
    • Gość: Anna Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.10, 18:02
      Witam, proszę mi powiedzieć czy znajomość z Przemkiem 23.05.1976
      rozwinie się, czy stworzymy związek? Anna 30.03.1981. Dziękuje.
      • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 09.07.10, 19:07
        Gość portalu: Anna napisał(a):

> Witam, proszę mi powiedzieć czy znajomość z Przemkiem 23.05.1976
        > rozwinie się, czy stworzymy związek? Anna 30.03.1981. Dziękuje.

Kart pokazały pozytywny rozwój wydarzeń. Macie szansę na stworzenie dobrego
        związku, może nawet małżeństwo. W kwestii jego uczuć i stosunku do Ciebie wyszły
        pozytywne karty, choć obecnie on darzy Cię raczej przyjaźnią, a nie gorąco
        miłością. Liczy jednak na to, że będzie między Wami "coś więcej".
        • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 09.07.10, 19:36
          Na kolejną część pytań odpowiem jutro. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
          • Gość: kaja Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.chello.pl 09.07.10, 19:47
            Witam. Bardzo proszę o wróżbę. Czy wkrótce znajdę mężczyznę swojego
            życia? (jestem sama od dawna). Karolina 12.10.1982
            • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 11.07.10, 16:57
              Gość portalu: kaja napisał(a):

> Witam. Bardzo proszę o wróżbę. Czy wkrótce znajdę mężczyznę swojego
              > życia? (jestem sama od dawna). Karolina 12.10.1982

Stawiałam karty na rok i pokazały, że w tym czasie spotkasz mężczyznę, z którym
              stworzysz związek.
        • Gość: Anna Re: Powróżę za darmo - tarot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.10, 20:14
          Bardzo Pani dziękuje za wróżbę. Na pewno napiszę jak wróżba zacznie
          się spełniać, bo na tą chwile nasza znajomość wydaje się
          być "zawieszona".
          Pozdrawiam
        • malusia89 Re: Powróżę za darmo - tarot 10.07.10, 22:09
          czy nasze małżenstwo przetrwa prubę czasu 3 miesięcy ? ja
          arleta 29,03,1989 on Adrian29,11,1985
          • laura_z Re: Powróżę za darmo - tarot 11.07.10, 17:11
            malusia89 napisała:

> czy nasze małżenstwo przetrwa prubę czasu 3 miesięcy ? ja
            > arleta 29,03,1989 on Adrian29,11,1985

Nie lubię pisać takich wiadomości, ale karty pokazały, że się rozstaniecie.
            Zawsze w sytuacjach tego typu mówię, że to TYLKO karty i to, co będzie, zależy
            od was. Karty nie mogą sterować ludzkim życiem! Spróbujcie coś zmienić, a
            przetrwacie. Karty pokazują, że wy już się sobą znudziliście, trzeba więc to
            zmienić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka