polecam omęgę 8006 ( http://www.projuicers.pl/wyciskarki-jednoslimakowe/23-wyciskarka-soku-omega-8006.html www.projuicers.pl/wyciskarki-jednoslimakowe/23-wyciskarka-soku-omega
Ja mam Omega 8006 już ponad 2 lata. Jest używana bardzo dużo i do tej pory wszystko działa jak należy. Soki wychodzą różne w zależności od tego z czego go robimy - np. z niektórych jabłek sok jest przecierowy a z ligoli zupełnie klarowny, z bananów właściwie nie ma soku tylko papka, z cytusów sok
omega 8006. Kiedyś już o niej pisałam
Najlepsza ;-) www.sokowy-raj.com/wyciskarka-omega-8006-specifikacje-opinie.html -- " Prawdziwych przyjaciół poznajemy raczej nie w biedzie, ale po tym, czy potrafią się cieszyć
Witam! Ja również jestem posiadaczem wyciskarki OMEGA 8006 ale mam problem gdyż nie mam instrukcji obsługi w języku polskim (zakupiona w USA). W związku z powyższym mam pytanie gdzie mogę znaleźć instrukcję w języku polskim. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Andrzej
Masz na myśli wyciskarkę do cytrusów , wyciskarkę ręczną czy elektryczną. Ja mam elektryczną nazywa się omega 8006, zapłaciłam za nią 1500 zl. Ale te pieniądze i tak się zwracają jak się wyciska sok bo o około połowę więcej soku wychodzi niż jakbym miała wyciskać sokowirówką. Tak więc ja
Napisz jak tam wybór, jaką wyciskarkę kupiłaś?? Jesteś zadowolona po 2 miesiącach ?? Używasz jej? Czy da się zrobić smoothie ? Napisz coś więcej. Stoję właśnie przed wyborem czy kupic wyciskarkę ( rozważam Omega 8006 lub Hurom ) czy też jakiś wypasiony blender który miksuje wszystko na gładki sok
Z lidla nie kojarzę, ale były kiedyś w Biedronce za ok. 150 zł (tak mi si wydaje - dobrze nie pamiętam, ale były mega tanie) i były zupełnie przyzwoite. ja mam Omega 8006, a rodzice sobie kupili tą biedronkową. Troszkę ma mniejszą wydajność, ale działa bez zarzutu.
Nie wiedziałam wcześniej, że ta wyciskarka z Lidla jest pionowa. Mi chodziło o poziomą Clarusa (z wyglądu prawie taka sama jak Omega 8006) - ta była tańsza na pewno, ale widzę, że już nawet na allegro nie można jej dostać... W Biedronce była już ze 2 lata temu i od tego czasu jej nie widziałam.
stać) to wziął bym tę www.eujuicers.com/pl/katalog/sokowirowki-i-wyciskarki/dla-domu/wyciskarki-jednoslimakowe/omega-8006 omega 8006 widać że solidna i warta
oczekuje cudów po tej terapii no ale zobaczymy. Potwierdzam, że terapia jest mocno czasochłonna. Szila - wyciskarka to Angel 7500, kosztuje ok. 3100 zł. Ponoć można też używać Omega 8006 (za około 1500 zł), ale nie jestem pewien.
ten sam co w przypadku Norwalk'a. Z innych wyciskarek, z których niektórzy korzystają w terapii Gersona to np. Angel 7500, Omega 8006, Green Star Elite i być może inne... Wyciskarki te nie są dwuetapowe. W instytucie gersona nie mają za bardzo z nimi doświadczenia (pytałem). Niemniej są to