12 wyników w czasie 20 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Jak to się robi na powodzian

www.rp.pl/polityka/art44967541-nawrocki-nie-zaplacil-za-pokoj-goscinny-choc-inni-musieli-kolejny-raport-nik-o-ipn To standard. W 2013 roku wyszło na jaw, że wydatki na wina i artykuły konsumowane przez Donalda Tuska opłacano z funduszy Platformy Obywatelskiej, a nie z prywatnej kieszeni premiera. Kto pije i pali za swoje ten jest zapewne bambik :) -- Widmo krąży po Europie – widmo (neo)komunizmu

Re: Szarż de afer7

depresyjnych, załamań nerwowych, przeciążenia pracą wiele razy korzystałem z porady psychiatry, chodziłem na terapie i brałem leki. Przyznałem się też publicznie do problemów z nadużywaniem alkoholu (nie piję od 2013 r.) Problemy psychiczne i zażywanie leków nie powinny być niczym wstydliwym i dyskredytującym

Re: Leki Cenckiewicza

. pił: Przyznałem się też publicznie do problemów z nadużywaniem alkoholu (nie piję od 2013 r.) Chyba że płacą ci za szczególnie obraźliwe trollowanie, biedaczko z urojeniami.

Re: Leki Cenckiewicza

Przyznałem się też publicznie do problemów z nadużywaniem alkoholu (nie piję od 2013 r.) A jak długo pan pił. panie Cz.?

Re: Zagadki na Świętego Jana

tures 8 May 2001 - 2 Apr 2012 Jan APR May Previous capture 02 Next capture 2010 2012 2013 About this capture KULTURA NA TERENIE ŁOTWY W OKRESIE PREHISTORYCZNYM Plemiona Bałtów. Starożytni Bałtowie to przodkowie Łotyszy, Litwinów i Prusów, którzy mieszkali nad Morzem Bałtyckim, głównie na

Re: Walentynki czy Święty Jan

tures 8 May 2001 - 2 Apr 2012 Jan APR May Previous capture 02 Next capture 2010 2012 2013 About this capture KULTURA NA TERENIE ŁOTWY W OKRESIE PREHISTORYCZNYM Plemiona Bałtów. Starożytni Bałtowie to przodkowie Łotyszy, Litwinów i Prusów, którzy mieszkali nad Morzem Bałtyckim, głównie na

Re: Samiec alfa

Oto okoliczności przeprowadzki seniorów do Pulpy. WdO, Gaba wraca do domu z zakupami. Jest sierpień 2013. Podobnie spektakularne zmiany zachodziły na rondzie Kaponiera, którego już właściwie nie było. Wszędzie pracował ciężki sprzęt. Nad okolicą mostu Teatralnego górowały dźwigi, tak wielkie jak

Re: Plaga nieuctwa.

sąsiedztwa i regionu – oraz gorsze niż poprzednie rezultaty z 2013 r., kiedy ledwie podstawowe umiejętności ujawniało 23 proc. Polaków (reszta radziła sobie lepiej). Przedstawiciele Instytutu Badań Edukacyjnych (prowadzącego projekt PIAAC w naszym kraju) zaznaczali, że wielu polskich respondentów nie podjęło

Re: Lek na odre - witamina A

>jak jesteście wyszczepieni to choroby nie grożą wam, tylko niezaszepionym. to identycznie jak alkoholizm,. jak nie pijesz to ci nie grozi. Szczepionki nie mają 100% skuteczności, wszyscy o tym wiemy, prawda? A wiesz, co to realnie znaczy? Przed pierwszą ciążą sprawdziłam m.in. poziom

Re: witajcie w styczniu

dzisiaj obchodzimy Dzień Polskiej Wódki obchodzony od 2013 nie piję alkoholu, sporadycznie piwo

Re: Alkohol w saszetkach

ułatwić pokątne picie, ale nie rozumiem histerii, że dziecko weźmie sobie z z półki na dziale alkoholi/z barku rodzica/samo wrzuci do koszyka i że kolorowa forma "oswaja dzieci z alkoholem". Puszki też są kolorowe i śliczne... -- "Nie pogardzaj drugim człowiekiem, dopóki nie poznasz jego historii. A