www.rp.pl/polityka/art44967541-nawrocki-nie-zaplacil-za-pokoj-goscinny-choc-inni-musieli-kolejny-raport-nik-o-ipn To standard. W 2013 roku wyszło na jaw, że wydatki na wina i artykuły konsumowane przez Donalda Tuska opłacano z funduszy Platformy Obywatelskiej, a nie z prywatnej kieszeni premiera. Kto pije i pali za swoje ten jest zapewne bambik :) -- Widmo krąży po Europie – widmo (neo)komunizmu
depresyjnych, załamań nerwowych, przeciążenia pracą wiele razy korzystałem z porady psychiatry, chodziłem na terapie i brałem leki. Przyznałem się też publicznie do problemów z nadużywaniem alkoholu (nie piję od 2013 r.) Problemy psychiczne i zażywanie leków nie powinny być niczym wstydliwym i dyskredytującym
. pił: Przyznałem się też publicznie do problemów z nadużywaniem alkoholu (nie piję od 2013 r.) Chyba że płacą ci za szczególnie obraźliwe trollowanie, biedaczko z urojeniami.
Przyznałem się też publicznie do problemów z nadużywaniem alkoholu (nie piję od 2013 r.) A jak długo pan pił. panie Cz.?
tures 8 May 2001 - 2 Apr 2012 Jan APR May Previous capture 02 Next capture 2010 2012 2013 About this capture KULTURA NA TERENIE ŁOTWY W OKRESIE PREHISTORYCZNYM Plemiona Bałtów. Starożytni Bałtowie to przodkowie Łotyszy, Litwinów i Prusów, którzy mieszkali nad Morzem Bałtyckim, głównie na
tures 8 May 2001 - 2 Apr 2012 Jan APR May Previous capture 02 Next capture 2010 2012 2013 About this capture KULTURA NA TERENIE ŁOTWY W OKRESIE PREHISTORYCZNYM Plemiona Bałtów. Starożytni Bałtowie to przodkowie Łotyszy, Litwinów i Prusów, którzy mieszkali nad Morzem Bałtyckim, głównie na
Oto okoliczności przeprowadzki seniorów do Pulpy. WdO, Gaba wraca do domu z zakupami. Jest sierpień 2013. Podobnie spektakularne zmiany zachodziły na rondzie Kaponiera, którego już właściwie nie było. Wszędzie pracował ciężki sprzęt. Nad okolicą mostu Teatralnego górowały dźwigi, tak wielkie jak
sąsiedztwa i regionu – oraz gorsze niż poprzednie rezultaty z 2013 r., kiedy ledwie podstawowe umiejętności ujawniało 23 proc. Polaków (reszta radziła sobie lepiej). Przedstawiciele Instytutu Badań Edukacyjnych (prowadzącego projekt PIAAC w naszym kraju) zaznaczali, że wielu polskich respondentów nie podjęło
>jak jesteście wyszczepieni to choroby nie grożą wam, tylko niezaszepionym. to identycznie jak alkoholizm,. jak nie pijesz to ci nie grozi. Szczepionki nie mają 100% skuteczności, wszyscy o tym wiemy, prawda? A wiesz, co to realnie znaczy? Przed pierwszą ciążą sprawdziłam m.in. poziom
dzisiaj obchodzimy Dzień Polskiej Wódki obchodzony od 2013 nie piję alkoholu, sporadycznie piwo
ułatwić pokątne picie, ale nie rozumiem histerii, że dziecko weźmie sobie z z półki na dziale alkoholi/z barku rodzica/samo wrzuci do koszyka i że kolorowa forma "oswaja dzieci z alkoholem". Puszki też są kolorowe i śliczne... -- "Nie pogardzaj drugim człowiekiem, dopóki nie poznasz jego historii. A