50 wyników w czasie 72 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

poród - próba generalna już w lipcu

27 lipca 2013 11:00 – 15:00 Studio Bambini Piaseczno ul.Fabryczna 32 lok.1 Zapraszamy na spotkanie w środku lata. 4 godziny teorii i praktyki. Lipcowe zajęcia to: 1. Poród - próba generalna. Opowiemy o możliwych scenariuszach szczegółowo. 2. Karmię piersiami - wszystko o laktacji. 3

Re: WRZESIEŃ 2013 (testowanie)

Jeśli się nie pojawi to tak, ale myślę, że do wieczora pojawi się @. Feniks, Ty to potrafisz podnieść na duchu :P Dla mnie najfajniejsze miesiące na poród to maj i czerwiec. Rodziłam w lipcu-masakra. Ledwo żylam w tamte upały. -- http://lilypie.com https://lb4f.lilypie.com/vqZUp2.png

Re: LISTOPAD 2013 (testowanie)

No ja mam prawie 30 lat ;p też wiem ze już czas na pierwsze dziecko żeby zdążyć z drugim i jeszcze poszaleć w życiu ;) co do wakacji to też u nas jest jeden plus tego, ze teraz się nie udało. Co roku w połowie lipca wyjeżdżamy w to samo miejsce a jakby teraz się udało to termin porodu byłby

Re: LISTOPAD 2013 (testowanie)

U mnie tez nic, ckyl byl bez monitoringu i clo . jutro powinna przyjsc miesczka i dzis zrobilam test i jest negatywny. Zabukowalam wakacje na koniec czerwca i poczatek lipca , ktore wiaza sie z prawie 5 godzinnym lotem i w kolejnym miesiacu nie bede sie starac, aby nie byc za blisko terminu

Ciąża - kiedy poród? (początek wątku)

Witam! Kobietki mam do Was pytanie: jestem w pierwszej ciąży, ostatnią miesiączkę miałam 27 września 2013 r., według ostatniego usg robionego 21 marca 2014 r. byłam wtedy w 22 tygodniu ciąży (i kilka dni)! Mój ginekolog wyliczył mi poród na koniec lipca...a ja mam pewne wątpliwości, bo jeśli dziś

Re: porod 2013

Witam Potwierdzam że na Parkitce jest ok. Rodziłam teraz na początku lipca. Pojechałam na zwykły poród a skończyło się cesarką. Nie "wołałam" mojego lekarza, nikomu żadnej kasy nie dawałam, po prostu zaufałam personelowi i naprawdę czułam się zaopiekowana. Tak jak wspomniałam u mnie wyszły

Re: in vitro lipiec 2014

synek 6 lat..naturalny cud, 2011walka o drugie szczescie,inseminacje,laparoskopia,niskie AMH 08 2013 ICSI :-( 09 2013 naturalny cud..6 tydzien :'( 12 2013 crio :-( 04 2014 ICSI :-( 01 lipiec 2014 crio z moja jedyna kruszynka..

Re: Poród na Żelaznej 2015

Serio serio. URZĄD STATYSTYCZNY W WARSZAWIE INFORMACJA PRASOWA, 7 sierpnia 2014 r. Najwięcej dzieci rodzi się latem W ubiegłym roku najwięcej dzieci przyszło na świat latem. Aż 97% urodzeń to urodzenia pojedyncze, urodzenia bliźniąt lub trojaczków są rzadkością. W 2013 r. na Mazowszu w ciągu

Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd

Hej dziewczyny, niezła ekipa rusza z stymulacja i super, czekamy na pozytywne wyniki :) Gatewa gratulacje ja po porodzie tez sie wezmę za siebie bo jak na ta chwile +15, co pojadę do Szczecina na zjazd to grubsza jestem, szczęście, że za 3 tygodnie mam ostatni no i w lipcu obrona :) oraz poród

Re: Szczecin-vitro NFZ 2013/2014 cd

wszystkie, nawet te, których nie wymieniłam ;) i nie poddawajcie. -- Gabryska-fiśka 26.12.2007 i 2 Aniołki (9tc wrzesień 2011) 3,5 roku starań, endometrioza, LUF, masywne zrosty. Lipiec 2013 IVF - nieudane, 1 zarodek, który się nie przyjął. Sylwestrowy CUD. Zostań z nami! https

Re: Szpital na traugutta - poród opinie

witam ja rodziłam na traugutta . Nie moge się skarżyć można iść rodzić śmiało. 22 lipca 2013 r.urodziłam blizniaczki ,opieka personelu nad dziećmi chodzi głównie o pediatrów super ,troskliwe drugie mamy mają podejście do naszych dzieci .opieka nad mamą także superowa . dzieci mają w tym szpitalu

Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn...

byłoby badanie krwi. I tak 100% pewność to po porodzie. Ale zrobiłam, bo jak mają w komplecie to w sumie nie miałam wyjścia. -- Gabryska-fiśka 26.12.2007 i 2 Aniołki (9tc wrzesień 2011) 3,5 roku starań, endometrioza, LUF, masywne zrosty. Lipiec 2013 IVF - nieudane, 1 zarodek, który się nie przyjął

1 2 3 4 5