70 wyników w czasie 398 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Dobry artykul o Rudy Giulani

www.city-journal.org/html/17_1_rudy_giulani.html

Re: to co ja mam powiedzieć;) buuu

a ja to mam w sumie oba podobnej długości (duży tylko odrobinę dłuższy) img171.imageshack.us/img171/8713/dsc01252hf8.jpg -- Rudy

sztruksowa spódnica - jaki fason??? (początek wątku)

jestem ciekawa co mi poradzicie. Mam rudy sztruks, bo chce mi się rudej spódnicy, ale nie wiem jaki krój powinnam wybrać. Mam 171cm wzrostu i jestem średniej budowy. -- Magda, mama Franuszka

Re: Prezent dla 2-latki - mam problem :-(

bizuterie luknij tu babyvip.pl/index.php?cat_id=171 a moze kukielke? www.sklep.smartoys.pl/kot-rudy-na-reke-2372.html

Re: Szybkość ściągania w Firefox'ie

a do pandy rudej dodac fajny dodatek: flashgot ktory pozwla na latwa obsluge dowolnego download managera w tym FDM-a ;) -- 171Nm@2500, 90kW@5500, rear wheel drive "Mamy spadającą ludność" - L.K.

Różowa Pantera

-- Rudy Bury Biały

Re: Co znaczy przecietniara?

Nie ma czegoś takiego, ostatnio w Gazecie-TEN globalny typ urody odbierany podświadomie przez mężczyzn jako atrakcyjny to..Barbie(duze oczy,pełne usta, długie blond włosy,171cm i ta słynna proporcja biodra-pas)i co?I nadal nic, niektórzy lubią Japonki, mulatki, rude, blade, itd. itp

Re: TO JEST WĄTEK - WSZYSTKO CO DOTYCZY ZWIERZĄTE

Kania ruda to jeden z najbardziej pstrokatych ptaków drapieżnych w Polsce. Wyróżnia się rdzawobrązowym upierzeniem oraz czerwonobrązowym, mocno wystającym ogonem. Rozpiętość skrzydeł ptaka dochodzi do 171 cm, a masa ciała do 1,6 kg, co czyni je jednym z większych. Kanie rude po okresie lęgowym mogą

Re: Pomożecie? ;)

Ruda, to ktory sie tu dopisal? Na pewno to wiesz. Watson J.D. and Crick F.H.C. "A Structure for Deoxyribose Nucleic Acid" Nature 171, 737-738 (1953) -- Chariot

Re: Byłeś szybszy ;-)

smieszne jest to, ze ludzie maja odpowiedznie narzedzia i nie potrafia ich uzywac (niby problem z reklama dotyczy opery i "pandy rudej" ;) -- 171Nm@2500, 90kW@5500 jane14: Zimowe opony to nieco wieksze zużycie paliwa, hałas, ale jednak zdecydowanie lepsza przyczepność praktycznie w każdych

1 2 3 4 5 6 7