Jak treść jaka odpowiedź? muszę stwierdzić smutny fakt ale już teraz bredzisz. Ja byłem w ekipie prezydenta Stani? Dobre, siedziałaś tam cały czas i kiedy mnie tam widziałaś? Oj, te wasze teorie spiskowe. Teraz to znowu ekipa byłego prezydenta robi referendum?
Rudzianie 2010, gdzie w tym wątku mijam się z prawdą? Możemy różnie interpretować przepisy i dyskutować ale straszyć mnie sądem? Wiesz, taka gadka, mnie przynajmniej mobilizuje. A przy okazji krótka scenka sprzed urzędu. Na osobę zbierająca podpisy wydziera się radny (znany), krzyczy, macha
ciekawe ile nas kosztują dni Rudy Śląskiej,program na kredowym papierze > z wizerunkiem Stani No to idz do RM i powiedz ze ty chcesz byc na programie z swoja kredowa twarza.
polecam aktualne : katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,10005166,Rudzka_komedia_ludzka.html oraz Tygodnik NIE nr 29 , cała strona nr 2
rudzianie2010 napisała: > wysoki poziom nauki zapewnia szkoła "wyższa " w Orzegowie i "gorolewo" Jo skalar jest stąd i mnie gorolewo nie dotyczy, ten poziom raczej do was rudzianie pasuje jak ulał, w wazelinie osiągacie poziom najwyższy to fakt.
sklepach za artykuły monopolowe jednego doktora,fachowca? I czemu nie płaci za leczenie w naszym szpitalu ? To nie muszą być tematy publiczne. A moze sie rudzianie 2010 zapytajcie kiedy nasz nowy dyrektor i dwóch innych lekarzy zwrócą bezprawnie otrzymane odszkodowania? Nie ma sprawy , te pieniądze mogą
A może nic nie brakuje, tylko trzeba dobrze poszukać... jak posiadacie rudzianie2010 dokument potwierdzający braki i kradzież pieniędzy to proszę pokazać... a nie 3500 papierków kserowanych przez 5 dni w UM na zasadzie jak popadnie tak wyślemy..... pewnie w których nic konkretnego nie ma...
Fajny artykuł ale bardziej się on nadaje na forum Tychy a nie Ruda Śląska. Jak dobrze się oriętuję to wydawało mi się że w naszym mieście obecnie nie rządzi PO i co ty na to?
Hepik czy tak możan? Zasmiecac forum samymi linkami, jak to robi rudzianie 2010?
rudzianie2010 napisała: > serwowanie po stronach internetowych Padłam!
rudzianie2010 napisała: > a radny Dryja ? ciekawa posyać Bardzo zacna i ciekawa postać, obserwóję go na sesji, jak wyjdzie na mównicę to niczym P.Pytlok nie wie o czym mówi, plecie bez sensu, niewyraźnie, nie na temat ( prywatnie również jest taki sam)lepiej dla niego i całej rady
Jak odpolitycznić to forum? Odpowiadam: ban dla rudzianie2010.
rudzianie2010 napisała: > czy rodziny prezydentów a to jakiś gorszy odsetek społeczeństwa?
osi-ris napisała: > rudzianie2010 napisała: > > > czy rodziny prezydentów > a to jakiś gorszy odsetek społeczeństwa? Absolutnie nie gorszy , tylko czy dostają według takich samych zasad jak inni? Bo jakos ta kolejka (numery oczekujących) dziwnie się zmienia
rudzianie2010 napisała: > wymienione wszystkie A ile jest kontynuacją tego co poprzednicy zaczęli?
? Każdy, ale nie Ci ludzie! Pani Prezydent też jest częścią tego estabilishmentu, a to, że się kiedyś pożarła z ASem nie zmienia niczego. Była dobrym szefem MOPSu do momentu, do którego AS chętnie sypał kasą. "...krytykować i się wymądrzać to każdy potrafi..." Zgadzam się. rudzianie2010, ga
a rudzianie2010..wciąż szukają jakiegoś jamnika,zeby uwagę odwrócić od tego co ważne...
rudzianie2010 napisała: > żeby pan,panie Rosa vel bytom333 miał gdzie pracować Szanowni Rudzianie 2010 proszę się nie martwić o moją pracę. Po 26 latach pracy nabyłem uprawnień emerytalnych i z nich korzystam. Jako, że jestem sam wystarcza mi na częste piwo w Druidzie za które płace, na