rudzianie2010 08.02.10, 15:09 czy rodziny prezydentów powinni dostawać mieszkania komunalne, nawet jak z powodu ślubu zmienili nazwiska ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osi-ris Re: mieszkania komunalne 08.02.10, 16:14 rudzianie2010 napisała: > czy rodziny prezydentów a to jakiś gorszy odsetek społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
internetowy123 Re: mieszkania komunalne 08.02.10, 16:31 komunalne?mało zarabiają ? ja zarabiam 2000 zł i powiedzieli,że za dużo zarabiam i mam sobie kupić lub wpisać się na TBS, ale patrząć kto dostaje(np. były mąż p. Kansy) mam małe szanse, bo jestem szaraczkiem bez znajomości, nie tak jak ty-przy żłobie-patrząc na twoje wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
marynik Re: mieszkania komunalne 08.02.10, 16:39 osi-ris napisała: > rudzianie2010 napisała: > > > czy rodziny prezydentów > a to jakiś gorszy odsetek społeczeństwa? Absolutnie nie gorszy , tylko czy dostają według takich samych zasad jak inni? Bo jakos ta kolejka (numery oczekujących) dziwnie się zmienia. Są tacy co czekają 8-10 (a może i wiecej ) lat a są tacy, co jakims trafem nie czekają, albo bardzo krótko to trwa. Ponadto wydawało mi się zawsze, że przydział mieszkań komunalnych jest uzależniony od dochodu ( raczej niskiego) , co zamożniejści to albo na wolnym rynku , albo w TBS, albo spółdzielcze. Jeśli się mylę, proszę , niech ktoś to wyjaśni - jak to jest naprawdę? UWAGA: Wyjaśniam, że mam mieszkanie , nie oczekuję w żadnej gminnej kolejce. Zabieram głos w sprawie, ponieważ różne informację słyszę ,a szczególnie od tych, którzy już bardzo długo czekają na mieszkanie komunalne, więc mnie to ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś