Dodaj do ulubionych

dziwa i cuda

13.08.11, 22:31
wczoraj w swoim wątku zapytałem kto to jest ten pan z wiklinowym koszykiem zachowującym się jak obszczyjmurek w dzielnicy Godula ???????? i nie ukazał się ten wątek, dziwne. Ale nic to, mam piękne zdjęcha. Ale marmolada.
Obserwuj wątek
    • skalar2011 Re: dziwa i cuda 15.08.11, 09:29
      może je wrzucisz na forum też chętnie pooglądamy.
    • rower444 Re: dziwa i cuda 15.08.11, 11:26
      zastanawiam się czy to ten sam co się czasem po działkach na Goduli
      odbija od płotu do płotu w tanecznym pląsie ........
      • skalar2011 Re: dziwa i cuda 15.08.11, 14:33
        ajajajaj.... już wiem to ten chory na chorobę filipińską, widać urwał się z odnowionego łańcucha .
        • volwer Re: dziwa i cuda 15.08.11, 22:37
          nie był na łańcuchu..raczej na obrączce.
          • skalar2011 Re: dziwa i cuda 16.08.11, 19:02
            a może już ma dość tych ,,porządków,, i zalał się z rozpaczy
    • rower444 Re: dziwa i cuda 18.08.11, 21:00
      gościu okresowo lubi pokutować za swoje grzechy ,
      jak swoje odpokutuje to zaś się napędza tym paliwem
      a ma dobry przepał .......
    • rudzianie2010 Re: dziwa i cuda 18.08.11, 22:30
      www.tvs.pl/26405,kontrowersyjna_wypowiedz_prezydenta_rudy_slaskiej.html
    • rudzianie2010 Re: dziwa i cuda 18.08.11, 22:36
      www.tvs.pl/30494,prezydent_rudy_slaskiej_bije_rekord_swiata_w_plywaniu_zobacz_wideo.html
    • rower444 dla rudzianie2010 18.08.11, 23:50
      polecam aktualne :
      katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,10005166,Rudzka_komedia_ludzka.html
      oraz Tygodnik NIE nr 29 , cała strona nr 2
    • skalar2011 Re: dziwa i cuda 20.08.11, 13:40
      Nie słucham pod kościołem ,ale to co słyszałem , słyszę i przeczytałem jest porażające. Taki wywiad i jej wypowiedzi to żenada.Wykańcza tych którzy znają prawdę o jej wyczynach ,najpierw Mopis teraz OIK ,czyli zwykle jej draństwa, a wszystkie w białych rękawiczkach i wmawianiem gawiedzi że w ramach oszczędności.
      Mobing anonimowy, bzdura- to fakt i prawda, szkoda słów.
      • rudzianie2010 Re: dziwa i cuda 20.08.11, 13:52
        oj skalarze! czy raczej Mirko-koniec urlopu,koniec knucia !
        • volwer Re: dziwa i cuda 20.08.11, 19:41
          i znowu jakis szpieg szoguna..tropi..
          nie lepiej puknąc sie w pusty łeb?..i posłuchać echa..zamiast tropić nicki..
          • zajec_pagadi Re: dziwa i cuda 20.08.11, 21:48
            Rudzianie was jest kilku czy tylko jeden? Bo sądząc po wkładzie intelektualnym wykonanej pracy nakładczej może być was całe mnóstwo! Nie chcę sie już powtarzać, ale uchylcie wreszcie rąbka tajemnicy jaki to pomysł rewelacyjnej oDNOwy lub osobiście przebiegłej z głębinowych został zrealizowany przez ostatnie osiem miesięcy. Oczywiście poza dokopywaniem, wywalaniem i niszczeniem wrogów oraz awansowaniem przichlastów.
            • 1802ef Re: dziwa i cuda 20.08.11, 23:48
              rudzianie 2010 z wos to półgłówki czy wom sie śni UB, a może ci nowi lepiej płacą ? Mirce dejcie na tym urlopie odpocząć ,bo w tym waszym diobelskim kotle to człowiek musi mieć końskie zdrowie by robić i nie dać sie zeszmacić. Ktokolwiek jest tą "Mirką", to musi wom być drzizgą w oku.Jak zwolnią jakoś Mirka to wtedy my ntyż zapolujemy na "rudzianina" bez honoru, a może wtedy richtich straż miejsko bydze potrzebno.
              • skalar2011 Re: dziwa i cuda 22.08.11, 08:29
                Wy rudzianie wyście hilfka skończyli,albo i nie że nie potraficie wyszpiegować kto pisze i trafiocie jak kulą w płot.Jo jest skalar i możecie mi z pukla zjechać.Mściwie nam rozrabiająca powinna uwolnić się od takich miernot ,ale cóż jaki pan taki kram .Możecie się szczekać ile chcecie,ale nie ubliżajcie porządnym i dobrym ludziom bo im do pięt nie dorastacie.
                • rudzianie2010 Re: dziwa i cuda 22.08.11, 08:42
                  wysoki poziom nauki zapewnia szkoła "wyższa " w Orzegowie i "gorolewo"
                  • skalar2011 Re: dziwa i cuda 22.08.11, 22:00
                    rudzianie2010 napisała:

> wysoki poziom nauki zapewnia szkoła "wyższa " w Orzegowie i "gorolewo"
                    Jo skalar jest stąd i mnie gorolewo nie dotyczy, ten poziom raczej do was rudzianie pasuje jak ulał, w wazelinie osiągacie poziom najwyższy to fakt.
                • blumkul do skalar 02.09.11, 07:09
                  Skalar ty jesteś porządny i dobry człowiek? jak czytam co piszesz to broń mnie Boże od takich dobrych ludzi jak ty. Masz w sobie tyle złości, że brrrrrrrrrrrrrrrr
                  • g-48 Re: do skalar 02.09.11, 10:57
                    blumkul napisał:

> Skalar ty jesteś porządny i dobry człowiek? jak czytam co piszesz to broń mnie
                    > Boże od takich dobrych ludzi jak ty. Masz w sobie tyle złości, że brrrrrrrrrrrr
                    > rrrr
                    Mosz recht! Dobry uczen od tych kapiohow zorokow skrzydelek Os mendow z okresu przedwyborczego. Synek jest zdolny i sie czegos nauczyl!
              • rudzianie2010 Re: dziwa i cuda 22.08.11, 08:40
                dziwi mnie , że ktoś z Rudzkiego Stowarzyszenia Pomocy Humanitarnej "Nie Jesteś Sam" zastraszać chce innych i broni wolności słowa?forum.gazeta.pl/forum/w,261,127892487,127906115,Re_Wiadomosci_Rudzkie.html
                • volwer Re: dziwa i cuda 22.08.11, 13:32
                  rudzianie zeszło i tegoroczni...zamiast mieszac tu na forum..marsz do garkuchni Smieszkowicza mieszać w kotle z cienką zupką.i tak pacjenci tego jeśc nie chcą,za to jak podkarmicie Tomka Podludka ( a wchłania ostatnio coraz więcej i płynów i stałego pożywienia przez przepastny otwór gebowy) to macie szanse załapac sie na priwat wizyte u Podludka w Izbie Przyjeć,bez ponoszenia zwyczajowej opłaty.
                  koniec z mieszaniem na forum-zacznijcie warzyc zupkę cienkuszkę
                • 1802ef Re: dziwa i cuda 25.08.11, 20:37
                  droga koleżanko z "rudzianie 2010" nikt z naszego Stowarzyszenia nikomu nie grozi,my jesteśmy nastawieni na pomoc i walkę z wykluczeniem i to nam się udaje.Ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego ,że bawisz się w rasizm i ujawniają, kto kryje się pod niciem wchodzisz na cudze dobra osobiste i naruszasz ustawę o tajemnicy danych i stąd moje odwołanie się do pomocy SM, bład z mojej strony bo tym winna zająć się policja.Z tego antygorolyzmu już jesteś znana od lat, to nie przystoi człowiekowi na twoim stanowisku.Nie będę pisała kto kryje się pod niciem " rudzianie 2010", bo z reguły wszyscy wiedzą co przyniósł nam rok 2010 i kto najbardziej zionął ogniem zemsty.Tak po ludzku i po chrześcijańsku to nie wypada koleżanko,a naszego Stowarzyszenia prosze w te rozgrywki nie plątać,u nas Hanysy, Gorole,Zagłębioki i przedstawiciele różnych religii żyją w zgodzie i realizują swój cel,a wolności słowa w demokratycznym społeczeństwie nie powinno się bronić onon się człowiekowi po prostu należ i nikt nie powinien tego kwestionować.Pozdrawiam i
    • rower444 Re: dziwa i cuda 22.08.11, 23:39
      he he he ........ te rudzielce2010 to przebierańcy , prymusy uczelni w Orzegowie
      mają na bieżąco wciskane teorie Króla Kokotka i Maryny Badziewicki
      potem krótki egzamin, głaskanie po łepetynie , może całusek z języczkiem
      a potem mają pisać, pisać i dużo pisać
      no i piszą same pierdoły.......
      • volwer Re: dziwa i cuda 23.08.11, 09:16
        rudzianie 2010,wasza technika rozwadniania wad władzy panującej poprzez pokazywanie wad i przywar innych ludzi jest znana od dawna.tylko wy walicie jak cepem bez finezji.

tu macie lekcję pogladową :(wszelkie podobieństwa do osób i funkcji znanych.np smukłośc jamnika i chudosc znanego cyklisty ,oraz funkcje przywódcze księdza na wsi z prezydenturą w mieście są oczywiscie przypadkowe i niezamierzone)

www.youtube.com/watch?v=RmuyXzMb9pQ&feature=related
        a Zbyszek jak zawsze genialny i ani Zbynio ani wy rudzianie 2010 mu nie dorównacie,ale może choc troche warto sie postarać o więcej finezji.
    • fast-kajfasz Re: dziwa i cuda 27.08.11, 15:04
      Nie wiem kogo masz na myśli mówiąc "objsc....", ale tym samym stanąłeś obok niego.
      • skalar2011 Re: dziwa i cuda 28.08.11, 08:20
        kajfasz tylko udajesz czy rzeczywiście nie wiesz? zapytaj bolka,cukierka oni wiedzą na pewno.
        • blumkul Re: dziwa i cuda 28.08.11, 08:49
          belkę ze swojego oka wpierw wyjmijmy, potem drzazgę z oka innego człowieka...
    • rower444 Re: dziwa i cuda 28.08.11, 10:23
      Do mojego kolegi fast-kajfasza specjalny news:

przejdź się czasem po Goduli to obejrzysz to sikającego i posikanego
      menela, któremu z galot wystaje wygnieciony dyplom medyka
      obkulany jest nieraz jak kotlet panierowany
      jak dalej nie wiesz kto to ? to sie siednij na Goduli na plantach
      a doczekasz się jego widoku ........
      • skalar2011 Re: dziwa i cuda 29.08.11, 23:30
        czyżby pstrokata z szarych zabroniła w tym miejscu patrolowania i ściągania meneli tam gdzie ich miejsce.
    • rower444 Re: dziwa i cuda 30.08.11, 19:55
      patrole w okolicy plant na Goduli mają omijać sikanego medyka , wywózka na wytrzeźwiałkę mogłaby się źle skończyć bo tam nie ma łoża z baldachimem i klimatyzacji.........
      nie wspomnę już o innych "nagrodach" za taką usługę dla tych co by się tego dopuścili.......
      • volwer Re: dziwa i cuda 30.08.11, 21:05
        spytaj kto go zwykle i gdzie przewija w naszym szpitalu..
        • skalar2011 Re: dziwa i cuda 31.08.11, 19:57
          A tak szybko zlikwidowała super placówkę w Rudzie, może to strach przed ujawnieniem własnej niemocy.
          Ale w ramach oszczędności każdy nalany menel ,plątający się po placu Niepodległości powinien się znależć na wytrzeżwiałce i za nią zapłacić ,a nie obciążać szpital.Łóżka szpitalne dla chorych a nie dla pijanych .
          • volwer Re: dziwa i cuda 02.09.11, 20:43
            sa pijacy..i pijak pod specjalnym nadzorem...wszyscy wymagają leczenia i pomocy.
            to straszna choroba.
            • rower444 Re: dziwa i cuda 02.09.11, 21:15
              jeszcze gorzej jest jak pijak ma żonę która wierząc w swój geniusz "leczy" go po swojemu
              co się zawsze kończy tęgim piciem, domowa dyktatura to nie jest lekarstwo to wręcz
              nakręca błędne koło picia ale z taką babą nie pogadasz........
              • skalar2011 Re: dziwa i cuda 04.09.11, 08:12
                biedny chory człowiek ale leczyć ich się powinno razem i nie tymi ,,jej genialnymi,, sposobami
                • rudzian2 Re: dziwa i cuda 14.10.11, 17:11
                  na działki wrócił spokój , medyk już tam nie zalewa robala ----
                  • volwer Re: dziwa i cuda 14.10.11, 17:18
                    straszne ..czy im nie mozna jakos pomóc?sa przeciez fachowcy...od tego.
                    • skalar2011 Re: dziwa i cuda 14.10.11, 19:30
                      wolwer zapomniałaś że fachowców w tym temacie napuszona z nadętych zlikwidowała, a skoro i mąż i syn mają podobny problem to wymagają kompleksowego leczenia rodzinnego łącznie z z żoną i matką czyż nie? ale w tej sytuacji będą się musieli zwrócić do miast ościennych.
                      a swoją drogą cieszę się z innymi działkowiczami że nareszcie zapanuje spokój- zaczynam lubić jesień i zimę.
                      • volwer Re: dziwa i cuda 14.10.11, 21:38
                        zima..za niedługo bedzie rocznica..panowania.
                        • rudzian2 Re: dziwa i cuda 14.10.11, 21:43
                          tu masz rację , jak będzie roczek to trzeba oblać
                          to synuś z tatą mogę się nawalić , no to mają odpust

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka