4 963 wyników w czasie 286 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Szukam sali na wesele (początek wątku)

Witam poszukuje sali na wesele na około 150 osób, termin sierpień, wrzesien 2006r okolice; Radom; Jedlińsk, Wielogóra itp. Jakieś lini adresy kontakty mile widziane.

Re: Szukam sali na wesele

Witam, polecam hotel we Wsoli, śliczna sala, pyszne jedzenie, przemila obsługa, ale obawiam sie ze moze juz nie byc wolnych terminów... zycze powodzenia i pozdrawiam r.

Szukam sali na WESELE (początek wątku)

CZEŚĆ! Potrzebujemy waszej pomocy! Szukamy sali na organizację wesela w Toruniu lub okolicach. W internecie nie możemy wiele znaleźć. Interesują nas również zajazdy i dworki. Jeśli znacie jakieś, godne polecenia miejsca to bardzo prosimy o informacje. Z góry dziękujemy wszystkim, którzy nam

Re: Szukam sali na WESELE

szukam sali na wesele (początek wątku)

szukam wolnej sali na wesele w czerwcu lub sierpniu czy ktoś wie gdzie są wolne terminy?

Re: szukam sali na wesele

Proszę sprawdzić na Jastrzębskiego3 nie znam telefonu ale sala dość wygodna na około 200 osób i obsługa fachowa teren ogrodzony z dużym parkingiem,u góry 2 pokoiki dla gości.

Szukam sali na wesele (początek wątku)

Będę wdzięczna za wszelie namiary na fajne dale i opinie. Najbardziej interesują mnie takie z miejscami noclegowymi. Miżna pidać na maila gazetowego:)

polecam sale weselną "stara strzecha" w sosnowcu milowicach, bardzo mila obługa , jedzienia tez nie brakł wrecz przeciwnie zostało, organizatorzy standardowo przywitali nas chlebem i solą po czym dostalismy gołabki na szczescie które wypuscilismy w niebo. :):)jesli chodzi o miejsca do

Szukam sali na wesele

Witam! Poszukuję sali w okolicach Ostrowa Wlkp. na nieduże wesele, około 60 osób (+/-10), ale marzy mi się miejsce nie w centrum miasta, ale raczej na jakimś "odludziu", tj. w otoczeniu zieleni. Sala najlepiej, gdyby miała dobry klimat, była najlepiej w drewnie, miała taras z grillem czy

fotografowi ani kamerzyście - miejcie to na uwagadze:) Pozdrawiam

czesc wszystkim, szukam sali na wesele w 2009r na 200 osób, chodzi mi o wynajęcie samej sali- resztę (obsługę, jedzenie itp.) zorganizuję we własnym zakresie. Oglądałam juz wstępnie salę w kowali, co o niej sądzicie? z góry dziekuję za wszystkie opinie

halo woz??!!! w kowali na sierpien 2009 nie ma juz wolnych terminow, a ja chce miec wesele na ladnej sali a nie w remizie:) wiec musze sie spieszyc, w tym tygodniu chce juz zarezerwowac sale i zespol

szukam sali na wesele

witam czy ktos moze polecic tania sale lub restauracje na okolo 50 osob ???i czy sa jeszcze szanse z terminem do sierpnia?z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam

Poecam Garden focha 16

witam, jesli ktos ma sprawdzone, fajne miejsce na wesele to prosze o pomoc... bo juz mam dosyc jezdzenia:)

polecam spatif www.spatif.pl

witam czy może ktos mi może podać kilka namiarów na sale (ale tylko sale bez jedzenia )w Radomiu i okolicach

Zamieść ogłoszenie i czekaj na oferty - same przyjdą :) Link poniżej: Ogłoszenia ślubne

Szukam sali na wesele!!!!!!! (początek wątku)

Proszę o jakieś propozycję mamy zaplanowany ślub na sierpień/wrzesień 2008 na ok.80 osób, a juz te najlepsze ośrodki maja rezerwacje np. CERTUS koło Seminarium w Koszalinie ma wszystko juz pozajmowane na 2008!!!! Prosze o oferty z koszalina i nad morza, bo jestem załamana, nie znam żadnego

1 2 3 4 5 6